Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Omar500
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Omar500 » 09 sep 2010, 08:37

demir44 je napisao/la:Boli me ona stvar za njegovih 40 miliona,za rekord Bundeslige sa Grafiteom,za najvise golova u Wolfsburgovoj historiji,za najboljeg strijelca prosle godine,kakvu korist ja imam od toga,kakvu korist ima REPREZENTACIJA OD TOG!?Samo se vucara po terenu k'o kakva kujurina...
Mogao si onda ti igrati ako je on lijen :roll: . Ili možda da uzme loptu kod Hasagića i sve predribla i zabije gol :roll:
I ne treba nam repka pored ovakvih ''navijača''

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 09 sep 2010, 09:19

Omar500 je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Boli me ona stvar za njegovih 40 miliona,za rekord Bundeslige sa Grafiteom,za najvise golova u Wolfsburgovoj historiji,za najboljeg strijelca prosle godine,kakvu korist ja imam od toga,kakvu korist ima REPREZENTACIJA OD TOG!?Samo se vucara po terenu k'o kakva kujurina...
Mogao si onda ti igrati ako je on lijen :roll: . Ili možda da uzme loptu kod Hasagića i sve predribla i zabije gol :roll:
Pa mogao i jesam,ako ne bi bio bolji,ne bih ni gori sigurno...
Rotor Volgograd...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 09 sep 2010, 09:27

Omar500 je napisao/la:
Daj ba ne rise,pa jesil vidio koliko je samo Zec ganjao igrace kad je uletio.Haj dobro,jest usao sa klupe ali Ibisevic je 15x vise od njega pretrcao.Rano se on poceo furati na Zlatana

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 09 sep 2010, 10:03

Omar500 je napisao/la:
A to da nam repka ne treba radi navijaca,si djelomicno u pravu.Nije Spahic kriv pa da mus e zvizdi,nije to zasluzi,al ljudi dodju iz svih dijelova BiH pa i Evrope,daju po 30-40 maraka za kartu plus prevoz,hrana itd,i da gledaju kako se Dzeko nije oznojio,kako Misimovic nece da trci ni pod razno,kako Ibricic simulira neke faule 2 metra od sudije,kako Pjanic ne moze pokazat ni 1% tog svog velikog talenta(izuzmemo li slobodnjak)...
Rotor Volgograd...

djulio
Kontakt:

Post Postao/la djulio » 09 sep 2010, 19:16

ODAKLE SI? KAD SI VIDIO ZADNJI GOL DZEKE? JEL ZNAS BROJ DRESE DZEKE ? Ne mogu ovako preko neta al ajde da se nadjemo pa covjece iq ti je u minusu konju jedan glupi JEL TI ZNAS KO JE ZMAJ KO JE PRVA ZVIJEZDA REPKE pa nije covjek pao s neba , jednostavno je imao los dan !!!! i seljacine neke stoje samnom i psuju mu familiju dijete (kojeg nema) to su takve psovke da se covjek najezi pa majku vam **** u picku seljacku nemoj te ni dolaziti na stadion. SARAJEVO NIJE NIT CE ZASLUZITI JOS JEDNU UTAKMICU REPKE TA SELANDRA TI LJUDI TO JE FUJ

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 sep 2010, 19:24

U potpunosti se slažem sa demirom44 ;)
Sledeću utakmicu Džeko i Miske na klupu da im se pokaže da nisu oni reprezentacija, da je ona bila prije njih i biće i poslije njih još stotine godina :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 sep 2010, 20:03

Ne znam sto neki napadaju Misimovica nakon ove tekme. On je jedini uz Rahimica u onom veznom redu trcao i borio se. Vise je puta vrsio pritisak na francusku zadnju liniju, pogotovo u prvom i pravio je probleme. Ali stvar je u tome da mu niko nije pomagao. Misimovic je bio totalno zatvoren i za to je najvise Pape kriv, ali covjek je se borio i to treba vrijedit nesto.

A Dzeko neka se zapita sto on igra za repku. Da dodje u domovinu da se malo odmori, ili da napravi nesto za ovu zemlju?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 sep 2010, 20:05

Belgija 2 puta,Spanija,Turska sve Dzeko zabijao kad je imao lopti. Bio je najbolji. Sad ovi glupani dosli pricat kako je truba jer nije dao go jednoj maloj Francuskoj iako je imao 4 igraca na ledjima. Mozda se cak trebao i vracat u nas 16-erac iako je bio jedini nas istureni igrac. Bravo momci!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 sep 2010, 20:26

Cartman je napisao/la:Ne znam sto neki napadaju Misimovica nakon ove tekme. On je jedini uz Rahimica u onom veznom redu trcao i borio se. Vise je puta vrsio pritisak na francusku zadnju liniju, pogotovo u prvom i pravio je probleme. Ali stvar je u tome da mu niko nije pomagao. Misimovic je bio totalno zatvoren i za to je najvise Pape kriv, ali covjek je se borio i to treba vrijedit nesto.

A Dzeko neka se zapita sto on igra za repku. Da dodje u domovinu da se malo odmori, ili da napravi nesto za ovu zemlju?
Čuj nek se zapita zašto igra za repku. Džeko kad je zabijo Belgiji i Turskoj onda je bio dobar, a čim odigra slabo jednu utakmicu, odmah se treba oprostit od repke. Pa nije ni on "konj" pa da igra protiv cijele odbrane sam.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 sep 2010, 20:30

el-fighter je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne znam sto neki napadaju Misimovica nakon ove tekme. On je jedini uz Rahimica u onom veznom redu trcao i borio se. Vise je puta vrsio pritisak na francusku zadnju liniju, pogotovo u prvom i pravio je probleme. Ali stvar je u tome da mu niko nije pomagao. Misimovic je bio totalno zatvoren i za to je najvise Pape kriv, ali covjek je se borio i to treba vrijedit nesto.

Čuj nek se zapita zašto igra za repku. Džeko kad je zabijo Belgiji i Turskoj onda je bio dobar, a čim odigra slabo jednu utakmicu, odmah se treba oprostit od repke. Pa nije ni on "konj" pa da igra protiv cijele odbrane sam.
Ne radi se o njegovoj igri, nego pristupu i ponasanju. Poceo je s tim ponasanjem u Portugalu, i od tada glumi neku zvijezdu. Pa nije imo dovoljno obraza ni da se zahvali navijacima u Luksemburgu i da poprica sa novinarima nakon sramote na Kosevu. A zna pametovat kad pobjedimo. Ponasanje mu je nula. Ocito je da u Wolfsburgu moze radit sta god hoce, i on je to ponasanje prebacio i na repku. A Pape nema muda da to zaustavi. Ne volim Ciru, ali to kod njega sigurno ne bi proslo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 sep 2010, 20:34

Kako rekoh, hrakanje po Dzeki do sljedeceg gola. :roll:
I onda opet stara prica,vrijedi on 100 miliona bla,bla.
Kad drugu tekmu bude pauzirao sa golovima,ploca se okrece.
I tako dalje i tako blize.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 sep 2010, 20:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sender
Kontakt:

Post Postao/la Sender » 09 sep 2010, 20:35

Ufuro se Džeko

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 09 sep 2010, 21:03

a Benzema mu moze biti ucitelj...!!!
BLUE NATION.

Urban

Post Postao/la Urban » 09 sep 2010, 21:09

@djulio

sta ti imas protiv sarajeva grada
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 09 sep 2010, 21:10

Nije fazon sto on nedaje golove..on se dosta manje trudi na terenu u zadnje vrijeme. Kako za klub tako i za repku. Realno je reci da se covjek ufuro!
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 09 sep 2010, 21:25

Pa ima i on familiju, bilo bi ga sramota valjda ufurati se...otac i mati ga prate.
Jednostavno ne može svaki put primiti loptu glavom, pa proći 3-4 igrača i zabiti gol.
100% sportski i krajnje opušten potpis

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 sep 2010, 21:37

BHFAN22 je napisao/la:Nije fazon sto on nedaje golove..on se dosta manje trudi na terenu u zadnje vrijeme. Kako za klub tako i za repku. Realno je reci da se covjek ufuro!
Ja sam gledao sve i jednu wolsfburg utakmicu prosle sezone. I skoro sve i jednu kad su bili sampioni.
Dzeko se uvijek isto trudi. Pa cak i na pocetku prosle sezone se je isto trudio, nako hodao dok je drugi tim bio u napadu. Al zato kad dobije lopta i mrvicu mjesta onda masinerija. Protiv Francuske ga nije islo i to je to.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 sep 2010, 22:36

Niko ne govori da Džeko nema kvalitet, već da se ne trudi nimalo(ne nedovoljno, već nimalo)! :cry:
Pape nema muda ni 1 % da mu se suprostavi da mu očita lekciju i da ga ostavi na klupi :roll:

edit: ne trudi se za repku, jer mu okupljanje služi kao odmor i razonoda :twisted:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 09 sep 2010, 23:20

djulio je napisao/la:
ODAKLE SI? KAD SI VIDIO ZADNJI GOL DZEKE? JEL ZNAS BROJ DRESE DZEKE ? Ne mogu ovako preko neta al ajde da se nadjemo pa covjece iq ti je u minusu konju jedan glupi JEL TI ZNAS KO JE ZMAJ KO JE PRVA ZVIJEZDA REPKE pa nije covjek pao s neba , jednostavno je imao los dan !!!! i seljacine neke stoje samnom i psuju mu familiju dijete (kojeg nema) to su takve psovke da se covjek najezi pa majku vam **** u picku seljacku nemoj te ni dolaziti na stadion. SARAJEVO NIJE NIT CE ZASLUZITI JOS JEDNU UTAKMICU REPKE TA SELANDRA TI LJUDI TO JE FUJ
Eto neka si ti gradjanin i neka tvoj "grad" nije selendra, a Sarajevo jeste.
Sarajevo je za tvoju informaciju na dan utakmice bio pun ljudi sa strane, ne kazem da nema izroda i kod nas ali hajde malo ohani. Isprdak jedan ko si to ti da govoris gdje je reprezentacija zasluzila da igra.
Kada je Kosevo puno onda vam je prica kako ga nisu Sarajlije napunile vec sve raja sa strane, a kad se desi neki incident onda je na stadionu samo Sarajevska raja, pa ne moze tako, dogovorite se ko ide na utakmice i drzite se te price.
I dokle vise ide vas primitivizam, vasi kompleksi. Ja znam da vam je svima vatra sto je Sarajevo:
-veliki grad
-glavni grad BiH
-grad koji je ugostio jednu od najvecih svjetskih grupa U2 i ciji je lider grupe nas pocasni gradjanin
-grad o kojem su mnoge pjesme otpjevane, slobodno poslusaj pjesmu legendardnog Pavorotija i U2 "Miss SARAJEVO" ( jelde kako bode oci )
-grad koji ima SFF i koji svake godine ugosti Hollywoodske zvijezde
-grad koji je rodio mnoge zvijezde, ne samo BiH vec i bivse Jugoslavije pa i dalje ( Ivica Oim, Asim Ferhatovic, Goran Bregovic, Zdravko Colic, Abdulah SIdran, Zeljko Bebek, grupa Bijelo Dugme, Davorin Popovic, Gazi Husrev-beg, Jasmila Zbanic, Kemal Monteno, Branko Djuric... i mnogo mnogi drugi )
-grad u koji ti i tvoji sugradjani ( ako se moze reci sugradjani posto si predpostavljam iz sela ) ste sigurno sa skolom dolazili na ekskurziju i divili se Bascarsjiji, Tramvajima, Vrelu Bosne
-grad u kojem nije bitno jel subota ili ponedjeljak vec je svakim danom grad ziv za razliku od tvog sela koje predpostavljam zivi 5 dana u godini

Ja znam da tebe i slicne ovo sve boli, ali ohanite malo papci, znam i da Sarajevo ima svojih mana i jednu nesrecu sto je u ratu primao sve i svasta ( CAST POJEDINCIMA ) pa nas mnogi danas poistovjecuju sa njima, ali pogledajte prvo vase selendre pa onda pljujte (ako imate sta) metropolu kao sto je Sarajevo.
*ebo te kroz drzavu kad nam prolazis gledas "gradove" sto lice na onaj morbidni iz serije Twin Peaks i onda se stanovnici takvih nadju pljuvati po Sarajevu, pa od*ebaus seljacine !
Zadnja izmjena: Larry David, dana/u 09 sep 2010, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 09 sep 2010, 23:25

Larry David je napisao/la:
djulio je napisao/la:
Eto neka si ti gradjanin i tvoja selendra metropola.
Sarajevo je za tvoju informaciju na dan utakmice bio pun dosljaka, ne kazem da nema izroda i kod nas ali hajde malo ohani. Isprdak jedan ko si to ti da govoris gdje je reprezentacija zasluzila da igra.
Kada je Kosevo puno onda vam je prica kako ga nisu Sarajlije napunile vec sve raja sa strane, a kad se desi neki incident onda je na stadionu samo Sarajevska raja, pa ne moze tako, dogovorite se ko ide na utakmice i drzite se te price.
I dokle vise ide vas primitivizam, vasi kompleksi. Ja znam da vam je svima vatra sto je Sarajevo:
-veliki grad
-glavni grad BiH
-grad koji je ugostio jednu od najvecih svjetskih grupa U2 i ciji je clan nas pocasni gradjanin
-grad o kojem su mnoge pjesme otpjevane, slobodno poslusaj pjesmu legendardnog Pavorotija i U2 "Miss SARAJEVO" ( jelde kako bode oci )
-grad koji ima SFF i koji svake godine ugosti Hollywoodske zvijezde
-grad koji je rodio mnoge zvijezde, ne samo BiH vec i bivse Jugoslavije pa i dalje ( Ivica Oim, Asim Ferhatovic, Goran Bregovic, Zdravko Colic, Abdulah SIdran, Zeljko Bebek, grupa Bijelo Dugme, Davorin Popovic, Gazi Husrev-beg, Jasmila Zbanic, Kemal Monteno, Branko Djuric... i mnogo mnogi drugi )
-grad u koji ti i tvoji sugradjani ( ako se moze reci sugradjani posto si predpostavljam iz sela ) ste sigurno sa skolom dolazili na ekskurziju i divili se Bascarsjiji, Tramvajima, Vrelu Bosne
-grad u kojem nije bitno jel subota ili ponedjeljak vec je svakim danom grad ziv za razliku od tvog sela koje predpostavljam zivi 5 dana u godini

Ja znam da tebe i slicne ovo sve boli, ali ohanite malo papci, znam i da Sarajevo ima svojih mana i jednu nesrecu sto je u ratu primao sve i svasta ( CAST POJEDINCIMA ) pa nas mnogi danas poistovjecuju sa njima, ali pogledajte prvo vase selendre pa onda pljujte (ako imate sta) metropolu kao sto je Sarajevo.
*ebo te kroz drzavu kad nam prolazis gledas "gradove" sto lice na onaj morbidni iz serije Twin Peaks i onda se stanovnici takvih nadju pljuvati po Sarajevu, pa od*ebaus seljacine !
Pusti buraz taj dan je koševo bilo puno njegovih rođaka sa brda koji su se nakon utakmice vratili u svoje vukojebine gdje se inače međusobno gađaju sjekirama i onanišu na Ekrema Jevrića onako svi skupa

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.