djulio je napisao/la:demir44 je napisao/la:Boli me ona stvar za njegovih 40 miliona,za rekord Bundeslige sa Grafiteom,za najvise golova u Wolfsburgovoj historiji,za najboljeg strijelca prosle godine,kakvu korist ja imam od toga,kakvu korist ima REPREZENTACIJA OD TOG!?Samo se vucara po terenu k'o kakva kujurina...
ODAKLE SI? KAD SI VIDIO ZADNJI GOL DZEKE? JEL ZNAS BROJ DRESE DZEKE ? Ne mogu ovako preko neta al ajde da se nadjemo pa covjece iq ti je u minusu konju jedan glupi JEL TI ZNAS KO JE ZMAJ KO JE PRVA ZVIJEZDA REPKE pa nije covjek pao s neba , jednostavno je imao los dan !!!! i seljacine neke stoje samnom i psuju mu familiju dijete (kojeg nema) to su takve psovke da se covjek najezi pa majku vam **** u picku seljacku nemoj te ni dolaziti na stadion.
SARAJEVO NIJE NIT CE ZASLUZITI JOS JEDNU UTAKMICU REPKE TA SELANDRA TI LJUDI TO JE FUJ
Eto neka si ti gradjanin i neka tvoj "grad" nije selendra, a Sarajevo jeste.
Sarajevo je za tvoju informaciju na dan utakmice bio pun ljudi sa strane, ne kazem da nema izroda i kod nas ali hajde malo ohani. Isprdak jedan ko si to ti da govoris gdje je reprezentacija zasluzila da igra.
Kada je Kosevo puno onda vam je prica kako ga nisu Sarajlije napunile vec sve raja sa strane, a kad se desi neki incident onda je na stadionu samo Sarajevska raja, pa ne moze tako, dogovorite se ko ide na utakmice i drzite se te price.
I dokle vise ide vas primitivizam, vasi kompleksi. Ja znam da vam je svima vatra sto je Sarajevo:
-veliki grad
-glavni grad BiH
-grad koji je ugostio jednu od najvecih svjetskih grupa U2 i ciji je lider grupe nas pocasni gradjanin
-grad o kojem su mnoge pjesme otpjevane, slobodno poslusaj pjesmu legendardnog Pavorotija i U2 "Miss SARAJEVO" ( jelde kako bode oci )
-grad koji ima SFF i koji svake godine ugosti Hollywoodske zvijezde
-grad koji je rodio mnoge zvijezde, ne samo BiH vec i bivse Jugoslavije pa i dalje ( Ivica Oim, Asim Ferhatovic, Goran Bregovic, Zdravko Colic, Abdulah SIdran, Zeljko Bebek, grupa Bijelo Dugme, Davorin Popovic, Gazi Husrev-beg, Jasmila Zbanic, Kemal Monteno, Branko Djuric... i mnogo mnogi drugi )
-grad u koji ti i tvoji sugradjani ( ako se moze reci sugradjani posto si predpostavljam iz sela ) ste sigurno sa skolom dolazili na ekskurziju i divili se Bascarsjiji, Tramvajima, Vrelu Bosne
-grad u kojem nije bitno jel subota ili ponedjeljak vec je svakim danom grad ziv za razliku od tvog sela koje predpostavljam zivi 5 dana u godini
Ja znam da tebe i slicne ovo sve boli, ali ohanite malo papci, znam i da Sarajevo ima svojih mana i jednu nesrecu sto je u ratu primao sve i svasta ( CAST POJEDINCIMA ) pa nas mnogi danas poistovjecuju sa njima, ali pogledajte prvo vase selendre pa onda pljujte (ako imate sta) metropolu kao sto je Sarajevo.
*ebo te kroz drzavu kad nam prolazis gledas "gradove" sto lice na onaj morbidni iz serije Twin Peaks i onda se stanovnici takvih nadju pljuvati po Sarajevu, pa od*ebaus seljacine !