FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
schickeria
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Za bundes nam grizman ne treba a ni on nam ne garantira lp.Takvo je razmišljanje vrhuške kluba
Nama treba jaki konkurent u bundesu da nas pogura ,ovako smo poprilicno uhodani a posljedicno uspavani
Nama treba jaki konkurent u bundesu da nas pogura ,ovako smo poprilicno uhodani a posljedicno uspavani
Nekako smo se prema Gnabryu ponijeli kao prema komadu dionice na berzi, nije se ni slikao u našem dresu, nije ni boravio u Munchenu, ne vjerujem sad da nakon toga ima neko posebno mišljenje visoko prema Bayernu, mada vjerujem da mu je Bayern bio izlaz iz očajnog ugovora s Arsenalom, ja navijam da se vrati ima u sebi kuvveta možda više nego Douglas Costa.
Kae Jupp da je Lewandowski jedan od tri najbolja napadaca na svijetu.
Ma ja i dalje mislim da krampu treba prodati
Ma ja i dalje mislim da krampu treba prodati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Jupp je govorio i o problemima koje Lewandowski ima sa patelom. Neto sto se dosada nije spominjalo, ili je meni promaklo?

Daleko mu München bioanelbavarac je napisao/la:Kako bi nam leg'o ovaj Guardiola.
Stern des Südens
- bavaracmujo
- Kontakt:
Potpisujem decko svaka cast, vrlo jednostavno i jasno.muhamedhulk je napisao/la:neymar 222 mil? mogu pokriti sta god hoce?
real je rezimski klub kojeg svi paze - od kralja do drzave
griezmann ne treba Bayernu, nama treba krilo podhitno (mislim na ljeto), bar jedno svjetske klase tipa Robbery iz mladjih dana.
Večeras ide jedan "Finish him" za Žute, još im je ovo ostalo.
Tek sad strepim, još da Mona naleti i kaže kako smo sigurni u narednom krugu, pa da idem trpati sve na dvojkusljivo je napisao/la:Večeras ide jedan "Finish him" za Žute, još im je ovo ostalo.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kako da to protumacim
Elem, oni koji znaju vide puno vise nacin gdje stvari mogu krenuti po zlu od onih koji ne pa otud crne misli, pesimizam I slicno. Mona nije ovo gore, on je hejter.
Elem, oni koji znaju vide puno vise nacin gdje stvari mogu krenuti po zlu od onih koji ne pa otud crne misli, pesimizam I slicno. Mona nije ovo gore, on je hejter.
Kako da protumačiš? Pa čim dođete vi sa strane i počnete davati jake prognoze, odmah se na zlo okreće
A Mona dugo nije naletio, stoga guramo dvocifrenog plusa u ligi, dobijamo najpoželjnije u LP a i u kupu ćemo dočekati 2018. ukoliko nas zaobiđe i u naredna 2 sata.
A Mona dugo nije naletio, stoga guramo dvocifrenog plusa u ligi, dobijamo najpoželjnije u LP a i u kupu ćemo dočekati 2018. ukoliko nas zaobiđe i u naredna 2 sata.
41.21.1.
Nego, je l veceras festival ubacaja ili ...?
- muhamedhulk
- Kontakt:
sta je ono brat mona prognozirao kad je bayern trehnuo? jel' vs real prosle godine? hahaha
sljivo Bayern nocas u najjacem sastavu tako da nema ubacaja. jedino korneri i duge lopte (koje imaju oci) od strane boatenka
sljivo Bayern nocas u najjacem sastavu tako da nema ubacaja. jedino korneri i duge lopte (koje imaju oci) od strane boatenka
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Centre forward
- Kontakt:
Boateng tako smiješno izgleda kad organizuje napad. Pitam se da li mu je to neko ukaz'o jer sam teško da će skontat' ??
Veceras Toliso dva komada.
Veceras Toliso dva komada.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
On smijesno izgleda u svemu. Igracu kome je briga dal sorc prelazi koljena nije igrac.
-
schickeria
- Kontakt:
Sve stručnjaci ovdje.....
Nema hummelsa dok je coman na klupi,kod zutih kompleksasa nema aubameyanga
Nema hummelsa dok je coman na klupi,kod zutih kompleksasa nema aubameyanga
- muhamedhulk
- Kontakt:
Steta Matsa. A trener zutih i dalje misli da trenira Koln, sve u odbranu lik postavio 
Bayernov sastav do bola potentan.
Bayernov sastav do bola potentan.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Stoger ce se ocito fokusirati samo na kontranapad i prepustice loptu Juppovim pulenima.
Vidjecemo kako ce se snaci i oni a i mi.
Rani gol ih cijepa na dijelove.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Vidjecemo kako ce se snaci i oni a i mi.
Rani gol ih cijepa na dijelove.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma ide ovo k'o plitak potok, Jupp će ih rutinski razvaliti 1-0 
41.21.1.
Upalim neki strim za utakmicu, kad komentator pita Stogera je li vam ovo najveća utakmica u karijeri, Stoger se izgubi na sekundu, ali odgovori potvrdno, baš je ovo nekako čudno da Dortmund trenira trener kojem je jedna ovakva utakmica najveća u karijeri
- bavaracmujo
- Kontakt:
Pa haj nam baci taj strim ako sta valja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.