FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SmajilKaric
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SmajilKaric » 22 dec 2017, 20:34

solinas je napisao/la:
SmajilKaric je napisao/la:Gledaj sto se Mujkanovic junior ukljucio na fb diskusiju sa ljudima
Ljubi ga tata-babo u celo.
Suprugu mu **** haahah

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 dec 2017, 21:04

Ja samo ne kontam kako ne možete da svarite da je klub totalno uništen....pitanje je vremena samo kad ce bit kljuc u bravu.....kakve zamjene i pojacanja... igrači ponovo bjeze od Slobode kao od gubavca....samo ko bas nema gdje pa daj sta das da igram samo....e to su pojacanja.....kakva crna zamjena za Ordagica.... ahahahhahahaha....sve sto je imalo pristojno znalo sutnut loptu ide.... ostat ce nam jahe i jahine jahe
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 dec 2017, 21:17

Dje onaj fukaratz i ostali sto su pisali da Ordagic nece da igra protiv buduceg kluba Sloge. ...
Je li vas stid imalo ........
Amer nece protiv Sloge, Azmir hoce stadion da pravi tu zgrade, prodali Drini. ...(cuj njima prodali a nemaju za hljeba )kineske kladionice, SDA teorije zavjere, pa cuveno "nije dobro nauditi meni da se naudi Slobodi",nemogu de vise ni sjetiti svega. ....
Je li vas stid bagro "carsijska".........Dabogda vam svima ovo na nos izaslo. ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 dec 2017, 21:27

solinas je napisao/la:Dje onaj fukaratz i ostali sto su pisali da Ordagic nece da igra protiv buduceg kluba Sloge. ...
Amer nece protiv Sloge, Azmir hoce stadion da pravi tu zgrade, prodali Drini. ...(cuj njima prodali a nemaju za hljeba )kineske kladionice, SDA teorije zavjere, pa cuveno "nije dobro nauditi meni da se naudi Slobodi",nemogu de vise ni sjetiti svega. ....
Je li vas stid bagro "carsijska".........Dabogda vam svima ovo na nos izaslo. ...
Sta se bolan nerviras vise....kako imas snage.... ovo je postala šprdačina teska :rol: :urnebes: ....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2017, 22:01

tekma protiv Drine jeste prodana, za to nije potreban nikakav dokaz, dovoljno je samo da si pogledao tu tekmu
ko, kako i zasto, ne znam, al nema ni 1% sanse da su ono cista posla

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 22 dec 2017, 22:03

Chinaglia je napisao/la:tekma protiv Drine jeste prodana, za to nije potreban nikakav dokaz, dovoljno je samo da si pogledao tu tekmu
:urnebes:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 dec 2017, 22:05

solinas je napisao/la:Dje onaj fukaratz i ostali sto su pisali da Ordagic nece da igra protiv buduceg kluba Sloge. ...
Nemoj se ba davati toliko, jaranski savjet ne vrijedi...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 dec 2017, 22:07

Hoćel bit vraćaj kloca Tandira u ekipu, nema ko igrat :lol: :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 dec 2017, 22:08

Ordaga sretno ti gdje god igrao. Dugo neće veci majstor igrati na Tušnju. :tokralju: :salut:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 dec 2017, 22:08

Chinaglia je napisao/la:tekma protiv Drine jeste prodana, za to nije potreban nikakav dokaz, dovoljno je samo da si pogledao tu tekmu
Kako i zasto, ne znas, i drzi se toga.
Inace ispadas (nije ti prvi put )jako glup.

Sviunapad@
Sta smo mi bogu zgrijesili pa hajde godinu, pet, deceniju. ...evo sto godina ba. .....pa dokle. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 dec 2017, 22:13

@solinas jedino izgleda dok ne bude dovoljno nas ludih da blokiramo gradske institucije i postrojimo. Para ima vidjeli smo znači hocemo izvještaj. Nema izvještaja znaci pokrali opet.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2017, 22:22

solinas je napisao/la:
Kako i zasto, ne znas, i drzi se toga.
Inace ispadas (nije ti prvi put )jako glup.
"ispadas jako glup", jel bi ovo trebao biti argument da tekma nije prodana :lol:
imam oci, a i inteligentan sam da znam primijetiti namjestenu tekmu, bilo ih je na Tusnju vise

dva puta savladas Radnik u Premijer Ligi, a onda te u finalu Kup-a rastave na proste faktore, yeah right...

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 dec 2017, 22:31

sviunapad1010 je napisao/la:@solinas jedino izgleda dok ne bude dovoljno nas ludih da blokiramo gradske institucije i postrojimo. Para ima vidjeli smo znači hocemo izvještaj. Nema izvještaja znaci pokrali opet.
Nema od toga nažalost ništa, nemamo mi dovoljno kritične mase, koja bi pokrenula nešto. Očiti primjer su zadnji protesti protiv vlasti, kada se preko noći promjenilo sve... :?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 dec 2017, 22:38

Jel Azemica prod'o Ordagu u Skandinaviju?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 dec 2017, 22:39

Meni nije jasno tolike pare daje grad a nece niko da preuzme klub???? Sta je to???
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 dec 2017, 22:45

Hitman22 je napisao/la:Meni nije jasno tolike pare daje grad a nece niko da preuzme klub???? Sta je to???
Instaliraće El Faraone nekog već, samo dok se pronađe neki uhljeb među uhljebima :crazy: Duga je lista njegovih saradnika :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 22 dec 2017, 22:47

Pa to mi nije jasno. Para ima, krade se na veliko, moze se milion uzeti a nema mušterije.
Biće interesantno bas na skupštini ako ne bude konkretan prijedlog
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 dec 2017, 22:52

Daje ali na koji racun, na RSD stave pa koliko ti se prebaci. Husicu su u 3 godine dali 600 hiljada KM, a tamo u budzetu pisale neke cifre od 500k godisnje.
Znaci ucestvovali su u funkcionisanju kluba sa 20%. Sada je vjerovatno taj procenat opet tu negdje jer se obavezno moraju davati pare za reprogram u iznosu 290-300k godisnje. Bilo bi fino kada bi nakon aprila izasla i neka potvrda da je tu sve regularno i da se redovno servisira.

Inace nam igracki kadar nije bio problem jer je bilo kvaliteta koji je ostao od prosle uprave, ali sada su tu ostali samo juniori koji imaju kvaliteta, a 90% ostalih otislo. Sada nam je i igracki kadar problem da strepimo do zadnjeg kola za opstanak.
Ali sve je to kako je bilo i najavljivano, realno niko od ovih nije ni ocekivao da mi imamo rezultate, vec da se borimo za opstanak.
Mnogo je pogubnije ovo sto su oni uradili u godinu dana jer se opet trosi novac ali na sta? Prije se bar trosio na rezultate.

Krade se u omladinskom pogonu Sloboda 1919 sigurno. A za FK Sloboda ne mozemo znati nista kada niko od uprava nece da prilozi finansijski izvjestaj.
Priloze se samo pozajmice. Nema odgovornosti ni za pozajmice. Jer ti npr mozes da pozajmis 50k za Culuma. A da on tebi daje 10. I da na kraju ti opet trazis svojih 50. Mozes dovesti koga hoces, ne odgovaras ni za finansije, ni za rezultate ni za pozajmice.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 dec 2017, 23:38

Lopovii,lopoviiii sve ste nam ukraliii....Crveno crnaaaaa zastavaaa,nije vašaa svetinjaaa :think: Još kad bi Fukare digle svoj glas protiv ovih poltrona, ali od toga nema ništa....Znali su tjerati Vugdalića i Husićaa :facepalm:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 dec 2017, 01:33

:thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.