FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 23 dec 2017, 01:35

HPCompaq je napisao/la:Lopovii,lopoviiii sve ste nam ukraliii....Crveno crnaaaaa zastavaaa,nije vašaa svetinjaaa :think: Još kad bi Fukare digle svoj glas protiv ovih poltrona, ali od toga nema ništa....Znali su tjerati Vugdalića i Husićaa :facepalm:
Davno se to pjevalo....tesko da ce opet...skonto je Faraon da mora ovu agenturu dovest pod svoje inace bi bio opasno izprozivan
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 dec 2017, 01:38

staragarda je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:Lopovii,lopoviiii sve ste nam ukraliii....Crveno crnaaaaa zastavaaa,nije vašaa svetinjaaa :think: Još kad bi Fukare digle svoj glas protiv ovih poltrona, ali od toga nema ništa....Znali su tjerati Vugdalića i Husićaa :facepalm:
Davno se to pjevalo....tesko da ce opet...skonto je Faraon da mora ovu agenturu dovest pod svoje inace bi bio opasno izprozivan
Garda nismo svi isti.tiha vecina ih ne moze ocima.znas i sam..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 dec 2017, 01:54

A sve je pocelo bas nakon prozivanja Jasmina.
Ona pjesma "jer je Jasmin krao"...
I skonto Faraon kako ce. ..potkupi tribine i razjebi sve. ..
A ti isti sto su mu pjevali danas mu ljube du pe.
Vidi nam kluba bolan. .....
Yebe se navijacima Celzija, Sitija je li rus arap "carsija"ili seljak klanja li ili se krsti je li stadion "svih njih "ili vlasnikov. ...
Uzivaju u fudbalu siluju ligu i navijaju. .......
Kako smo odvratno podneblje (komplet drzava)boze sacuvaj.
Vidi kako investitor Celika. ...uradicu to to i to.potpisati cu i obavezat se...kraj. ..
Pa sta je problem kod nas. ....
Azmire pi cko. ....Jasmine pi cko. ...pa je li to tesko. ...
Sta je problem. ..Azmir spominje stadion od 50 mil. ..
Pa dje zapelo jarane. ..Privatizuj klub Jasmin neka potpise da daje koncesiju na 30-40 godina i zdravo. Umjesto 50 ulozi 10 u Tusanj. ....pomozi da se zavrsi istok i eto ga. ..3 kategorija minimum. ...dje zapelo. ..pravio bi od 50 a 10 mil ti iz ponizenja. ..jel. ..hau jes no. ..
Pa yebo te sunce Azmire hoces li ziviti toliko. ...sta je problem. ...Necete u mezar ponijeti ni jedan djubrad. ...Voli on Slobodu moj ku rac. ....yebo mu Sloga sve. ....Nemora stadion biti Slobodin. ...privatizuj klub zaradjuj od evrope transfera a polako trazite rjesenje za stadion. ....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 dec 2017, 09:17

Koliko se ja sjecam to u ZE ljudi traže na koncesiju teren i tribine. Poslovni prostori ostaju gradu. Kod nas jos nema iskrenih i tu je kvaka. Nisu niti govore iskreno ni JI ni AH. Potencijalne investitore traziti van države jer mi smo nacija svercerska i prevarantska postali. Juče cini mi se @Beduin napisao ovdje i ja kazem asmir je na sav glas tvrdio ne idem iznenada najavicu itd. I onda digne sidro onako kako je digao. Kod nas da faraon hoce (ali nece jbt ga) za godinu dana je moguca stabilizacija i poslije da budemo stalno u vrhu. U budžetu za sport, stadion, JU stadion ima dovoljno para da budemo u vrhu PL. Bez sponzora samo od tih para. Ali gdje su pare??? Gdje
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 dec 2017, 09:36

HPCompaq je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:Meni nije jasno tolike pare daje grad a nece niko da preuzme klub???? Sta je to???
Instaliraće El Faraone nekog već, samo dok se pronađe neki uhljeb među uhljebima :crazy: Duga je lista njegovih saradnika :lol:
Izgleda ovaj put će lično faraon da preuzme funkciju preCjednika :kafa: :opaopa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 23 dec 2017, 10:03

Sariel1987 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Garda nismo svi isti.tiha vecina ih ne moze ocima.znas i sam..
Zato danas imaju tribinu sa 30 ljudi, koji se naravno busaju u prsa da su najvjerniji, najodaniji :lol: :lol: :lol: Najsmješnija navijačka skupina :D
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Hitman22
Kontakt:

FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 23 dec 2017, 10:09

sviunapad1010 je napisao/la:Koliko se ja sjecam to u ZE ljudi traže na koncesiju teren i tribine. Poslovni prostori ostaju gradu. Kod nas jos nema iskrenih i tu je kvaka. Nisu niti govore iskreno ni JI ni AH. Potencijalne investitore traziti van države jer mi smo nacija svercerska i prevarantska postali. Juče cini mi se @Beduin napisao ovdje i ja kazem asmir je na sav glas tvrdio ne idem iznenada najavicu itd. I onda digne sidro onako kako je digao. Kod nas da faraon hoce (ali nece jbt ga) za godinu dana je moguca stabilizacija i poslije da budemo stalno u vrhu. U budžetu za sport, stadion, JU stadion ima dovoljno para da budemo u vrhu PL. Bez sponzora samo od tih para. Ali gdje su pare??? Gdje
Pa evo tek izglasan budžet , pare na čekanju imenovanja novog UO. 650.000 plus od sportskog saveza Tuzle 100.000 minimum. Dakle ja ne vidim problem sto se ne prihvati neko pošten kad su ovi ranije lopovi bili
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 dec 2017, 10:17

Hitman posten ne moze doci na tu poziciju druže. Para ima sasvim dovoljno u gradu za sport samo treba raspodjela fer. Ybg mi lupamo prosle godine 1.6 miliona u sipove ove godine minimalno 1 milion za nastavak istoka a ekipa nam ko qarina. **** beton vise koji ce nam. Nek natkriju eventualno zapad i zavrse sjever pa kad stanemo na noge dalje sa istokom. Ali na tome se zgrće lova. Ne znaju levati da se može zaraditi od transfera ili znaju ali kupe kajmak pojedinci a klubu qurcina.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 23 dec 2017, 10:57

Na zalost nastavlja se tradicija odlazaka bez obeštećenja klubu samo managerima kajmak. Sto se istoka tice ja nemam nista protiv. Te pare svakako sport nece dobiti i sto se počne mora se završiti kad tad. Mi nećemo to dočekati mozda ali neko hoce. Dobra je uvertira za investitore započeta investicija a do tada sto se neko dobro okoristio imaju nadležne institucije da provjere i procesuiraju. Problem je svake sezone isti. Dovedeš igrače oni se useme sa managerima klub popuši na kraju i tako uvjek taj dio budžeta zamišljen prodajom igraca fali. Rezultati slabi posjeta automatski pada i prihod od ulaznica ne prelazi npr. 3000 km pa opet taj dio budžeta u manjku 70.%.
po meni je grad vise nego izdašan ove godine ali naci predsjednika i UO koji ce nadomjestiti dodatnih 800.000 km je izgleda veliki problem. Moraju iz svog džepa investirati do boljih rezultata veće posjete i stasavanja nekog dobrog igraca za transfer u korist kluba. Za sada kako vidimo takvog na vidiku predsjednika nema
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 dec 2017, 11:28

Ovim tempom istok se nece završiti do 2025 godine.... minimalno....kakvi su to majstori fintiranja....ja im kapu skidam bez sarkazma ikakvog
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 23 dec 2017, 11:30

Ma nek sjever prvo zavrse jbo ih istok, peru pare.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 23 dec 2017, 11:34

75000 je napisao/la:Ma nek sjever prvo zavrse jbo ih istok, peru pare.
Tačno, prvo bi trebali završit sjever, koji ako se ne završi do kraja, ušminka kako treba, mogao postati najveće ruglo. :shhh:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 dec 2017, 14:13

Gracic nece dugove. Hoce cist klub 100%.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 23 dec 2017, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 23 dec 2017, 14:27

Ako ima istine za Gracica to bi bilo barem neko svjetlo na kraju tunela

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 dec 2017, 14:38

HPCompaq je napisao/la:
75000 je napisao/la:Ma nek sjever prvo zavrse jbo ih istok, peru pare.
Tačno, prvo bi trebali završit sjever, koji ako se ne završi do kraja, ušminka kako treba, mogao postati najveće ruglo. :shhh:
Ja kako sam skontao pare se i izdvajaju za rekonstrukciju stadiona i izgradnju stadiona. Tako da ne ide mi uglavu zasto se makar taj sjever ne bi zavrsio naredne godine
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 dec 2017, 14:47

Cuj sad Gracic,sumnjam u to,ali dobro se sjecam kad je trebala fuzija Slobode i Olimpica,izjavio da donosi u Tuzlu investiciju ne manju od pola miliona km za infrastukturu stadiona.. i na kraju sve propalo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 dec 2017, 15:09

Ma kakav Gracic. Nema on za ulaganje u Slobodu toliko novca. Uostalom sta ce nam covjek koji je vec jenom htio da ugasi Slobodu. Tada je to i moglo proci jer skoro da nije bilo pomoci, ali sada NE!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 dec 2017, 15:13

Probisvjet je napisao/la:Gracic nece dugove. Hoce cist klub 100%.

. . i tata bi uzeo samo cisto ali kuurac bi neko dao takvo stanje. Imali smo priliku i budalu koja bi uzela necisti klub, ali smo rekli da ne treba !!! Sad gledajmo kako se gasimo za . .. .stogodišnjicu !!!

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 23 dec 2017, 15:16

Probisvjet je napisao/la:Ma kakav Gracic. Nema on za ulaganje u Slobodu toliko novca. Uostalom sta ce nam covjek koji je vec jenom htio da ugasi Slobodu. Tada je to i moglo proci jer skoro da nije bilo pomoci, ali sada NE!
Mislim da grijesis Probisvjet i to debelo, ima nijaz para i vise nego sto mozemo zamisliti, sasvim sigruno da je mocniji od ovog trenutnog i mislim da bi bio sasvim dobar izbor ako AH se ne zeli vratiti

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 dec 2017, 15:39

SmajilKaric je napisao/la:Ako ima istine za Gracica to bi bilo barem neko svjetlo na kraju tunela
Kakvo svjetlo, on je za to da se ugasi klub pa da vodi OFK. Tu bi nam bio kraj.

Al najjace gradskoj upravi nije bio dobar Husic ali im po volji Gracic. Vjerovatno zato jer Sarajevski sibicar je otvoren za svaki vid muljaze dok njega ima u tome. :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.