FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne trazi ba Stana nista, ceka jednu ponudu ako to propadne, ostat ce kod nas.
-
BitangaSaMejtasha
- Kontakt:
Pogresno postavljas neke stvari kreni od toga, raja izokrece pricu u vezi Stane (namjerno ili ne namjerno) i to je najveci problem, kao sto napisah prije par dana jedno je kada igrac odugovlaci sa potpisom novog ugovora i to sa ciljem da prinudi klub da mu daju bolje uslove,a drugo kada gleda da pokusa sa menadzerom srediti transfer vani, njemu je ipak 29.g, ocekuje prinovu, covjek zeli koliko toliko da obezbjedi egzistenciju sebi i svojoj porodici, ima jos vremena do pocetka priprema i njegov status bi trebao biti do tada jasan ako ne i ranije, Stana je prije svega navijač pa tek onda igrac, tako zivi i tako se ponaša, njemu nesto prigovoriti po tom pitanju vjeruj mi nema smisla, naš je 100%, pokazao i dokazao to hiljadu puta.Monci je napisao/la:Ne bih da budem pogrešno shvaćen, ali Stana, ne valja ti to što radiš. Nemoj g.uzicom vrata zatvarati, i popiškiti 250 utakmica. Pametan budi. Ne loži nikoga na upravu...karijera je kratka a sigurno imaš opciju i da nakon iste ostaneš raditi u klubu. Pusti savjetnike, loše te savjetuju, isto kao i Tuceta...
Stara jesi debil, evo ti himna
https://www.youtube.com/watch?v=IXxlqXlurLY
Hajte ba nismo djeca...mali je ovo grad, i sve se brzo sazna. Ali ok Vi svoje ja svoje, a volio bi da ste Vi u pravu.
Tebi mališa još jednom. Pisao si mi poruke, uvlačio se u pakaš, kad si "otpiljen" pripatao si se onim koji su kontra mene. Balavac, pojma nemaš i samo glumiš nekoga ko nešto zna, a taraba si prava...
Tebi mališa još jednom. Pisao si mi poruke, uvlačio se u pakaš, kad si "otpiljen" pripatao si se onim koji su kontra mene. Balavac, pojma nemaš i samo glumiš nekoga ko nešto zna, a taraba si prava...
- Jaozinho22
- Kontakt:
Jel to i Stana postao protivnik ove uprave i neprijatelj ? 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
BitangaSaMejtasha
- Kontakt:
E čuj Markovića, kaže izašao klubu u susret
Adžem ga otpisao, klub na njega više nije racunao a on kao izasao u susret
Adžem ga otpisao, klub na njega više nije racunao a on kao izasao u susret
Da završim oko Stane. Nigdje on ne može uzeti toliko da bi bio miran cijli život i ne radio ništa. Svojim angažovanjem, pristupom, igrom, golovima i brojem nastupa zaslužio je da u Želji dobije posao i nakon završetka karijere. To njemu može obezbjediti egzistenciju. Međutim sada radi neke stvari koje ga samo mogu udaljiti od kluba. Info je provjeren, i ko treba zna.Sa te strane govorim da treba i mora biti pametniji.
Svakog prelaznog roka kod nas mora neka drama biti. Prethodna dva sa Miroslavom sad sa Stanicem. Situacija se mijenja iz minuta u minut.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
BitangaSaMejtasha
- Kontakt:
Bruda izneses konkretno ako vec potezes tu pricu, glupo ici oko kole a ostati nedorecen, ja cujem ovu pricu koju napisah i sa tim se jos par forumasa slaze i kazu da je to tako, ti kazes nesto trece, ok. pa onda brate dragi kazi to to i to, ista prica kao neki dan oko onih cifri, mahala bez ikakvih dokaza zna koji igrac ima koliku platu, a sve na rekla kazala bez ikakvi dokaza, takava mahala, takav mentalitet džaba.
Monci je mahalac obicni, nemoj argumentovat sa njim. On ti ko zenzo baci kost i to mu je posao.
Ne znam ja nista al lazova i petljanca lahko prepoznam. Ne znam sto se ljutis kad nesto kazem kako i jeste a ti mene nazivaj kako god zelis
puko si ti ko kokica od muke jer si uhvacen u lazi 100x.
Ne znam ja nista al lazova i petljanca lahko prepoznam. Ne znam sto se ljutis kad nesto kazem kako i jeste a ti mene nazivaj kako god zelis
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Mališa, slao si mi poruke sa svojim imenom i prezimenom. Kako me to ne zanima, nakon odgovora, odmah sma poruku izbrisao, a tebe zaboravio. Pitao si mnogo stvari oko Želje, a kako sam te otpilio, vjerovatno te neko drugi prihvatio. Samo da cijenjene kolege znaju.
Za ostale, sve što ja kažem je mahalska, jer nisam nikakav insajder, niti imam informacija iz prve ruke. Za Stanu sam čuo nešto od momaka sa Juga, ako Vam to nešto znači...
Za ostale, sve što ja kažem je mahalska, jer nisam nikakav insajder, niti imam informacija iz prve ruke. Za Stanu sam čuo nešto od momaka sa Juga, ako Vam to nešto znači...
Evo ga opet prica o imenu i prezimenu a posto si lobotomac i svi znaju ko sam sta sam ne bi me cudilo i da napises na forumu, tako da o tim porukama ti ne pije vode.
Opet evo ga nije insajder, cuo od nekog al ajde navest cemo izvor "sa juga"
do sad ti sve cuo sa juga 
Opet evo ga nije insajder, cuo od nekog al ajde navest cemo izvor "sa juga"
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
-
BitangaSaMejtasha
- Kontakt:
Glupa rasprava skroz, cuj nemoj sa njim 'argumentovati', isto djeca kakva
Vodite se logikom da se tako ne ponasate na tribini, pa nemoje onda ni ovdje, drz te se toga i nema frke
(ispade ja sad pametujem, dijelim lekcije i jedem g****)
Jbg ja shvatam forum kao zajebanciju i druzenje istomisljenika, nesto da saznam, a ono sto znam da vidim ima li istine u tome, ovdje smo svi zbog Želje to je ono sto nas sve veze, samo ne mogu da shvatim odakle ovolika netrpeljivost jednih prema drugih, neki dan onaj me oznaci kao lobotomca, onda neko drugi njega nazva aldinom, sad duel monci vs Zeljo92, ocito hvala bogu da je na forumu samo tako, na tribinama, u i oko kluba pa i na skupstini ni dašak svega, ocito da je na ovom forumu to samo tako ali jbg i to je previse, neke kao frakcije, podbadanja, saplitanja, ludilo ni oko cega

Vodite se logikom da se tako ne ponasate na tribini, pa nemoje onda ni ovdje, drz te se toga i nema frke
Jbg ja shvatam forum kao zajebanciju i druzenje istomisljenika, nesto da saznam, a ono sto znam da vidim ima li istine u tome, ovdje smo svi zbog Želje to je ono sto nas sve veze, samo ne mogu da shvatim odakle ovolika netrpeljivost jednih prema drugih, neki dan onaj me oznaci kao lobotomca, onda neko drugi njega nazva aldinom, sad duel monci vs Zeljo92, ocito hvala bogu da je na forumu samo tako, na tribinama, u i oko kluba pa i na skupstini ni dašak svega, ocito da je na ovom forumu to samo tako ali jbg i to je previse, neke kao frakcije, podbadanja, saplitanja, ludilo ni oko cega
Ma vidi...ovo je jedan balavac obični, koji najvjerovatnje ni na utakmice ne ide. Mene su i članom uprave prozivali ovdje, i lobotomcem, i ne znam kako već, a ja im ponavljam da od svega mislim svojom glavom.Godinama sam bio i protiv uprava, i za uprave. I protiv trenera i za trenere. I protiv igrača i za igrače. Dakle uvijek što sam svojom glavom mislio da je najbolje za Želju. Vrlo jednostavno, od 2009 pišem ovdje, i imam kontinuitet razmišljanja i stavova. I to nije vezano nit za koga jer se od tada 3 uprave i 6-7 trenera promjenilo...BitangaSaMejtasha je napisao/la:Glupa rasprava skroz, cuj nemoj sa njim 'argumentovati', isto djeca kakva![]()
Vodite se logikom da se tako ne ponasate na tribini, pa nemoje onda ni ovdje, drz te se toga i nema frke![]()
Jbg ja shvatam forum kao zajebanciju i druzenje istomisljenika, nesto da saznam, a ono sto znam da vidim ima li istine u tome, ovdje smo svi zbog Želje to je ono sto nas sve veze, samo ne mogu da shvatim odakle ovolika netrpeljivost jednih prema drugih, neki dan onaj me oznaci kao lobotomca, onda neko drugi njega nazva aldinom, sad duel monci vs Zeljo92, ocito hvala bogu da je na forumu samo tako, na tribinama, u i oko kluba pa i na skupstini ni dašak svega, ocito da je na ovom forumu to samo tako ali jbg i to je previse, neke kao frakcije, podbadanja, saplitanja, ludilo ni oko cega![]()
Mnogo diskusije oko ovih odlazaka i dolazaka. Sto se tiče dolazaka volio bi da nadjemo još jednog dobrog napadača i veznjaka a ovaj Srbin ako dodje biće dobro.
Mene vise interesuje stanje terena. Da li je se imalo oporavio i kako sada Izgleda. Kada momci idu na pripreme pred susret u ligi championa. Hoće li koji prvotimac ići sa tom ekipom na pripreme ili idu sa prvim timom.
Mene vise interesuje stanje terena. Da li je se imalo oporavio i kako sada Izgleda. Kada momci idu na pripreme pred susret u ligi championa. Hoće li koji prvotimac ići sa tom ekipom na pripreme ili idu sa prvim timom.
Ne vjerujem da ce neki junior put Turske, a i Hajdar i ekipa jer je plan da se vrate dan pred utakmicu sa Atleticom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Najjaci forum, vazda imam osjecaj k'o da je rat ovdje i da ce biti svega vec na sljedecoj utakmici, dodjem na tekmu mirno, vratim se opet neke svadjeBitangaSaMejtasha je napisao/la:Glupa rasprava skroz, cuj nemoj sa njim 'argumentovati', isto djeca kakva![]()
Vodite se logikom da se tako ne ponasate na tribini, pa nemoje onda ni ovdje, drz te se toga i nema frke![]()
Jbg ja shvatam forum kao zajebanciju i druzenje istomisljenika, nesto da saznam, a ono sto znam da vidim ima li istine u tome, ovdje smo svi zbog Želje to je ono sto nas sve veze, samo ne mogu da shvatim odakle ovolika netrpeljivost jednih prema drugih, neki dan onaj me oznaci kao lobotomca, onda neko drugi njega nazva aldinom, sad duel monci vs Zeljo92, ocito hvala bogu da je na forumu samo tako, na tribinama, u i oko kluba pa i na skupstini ni dašak svega, ocito da je na ovom forumu to samo tako ali jbg i to je previse, neke kao frakcije, podbadanja, saplitanja, ludilo ni oko cega [emoji38]
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kad već spomenu pripreme u Antaliji, članak od neki dan:LjoZee je napisao/la:Ne vjerujem da ce neki junior put Turske, a i Hajdar i ekipa jer je plan da se vrate dan pred utakmicu sa Atleticom.
Ali ljudi razviše biznis.Verovali ili ne, radi se o zaista astronomskim sumama novca! Prema već napravljenom master planu za narednu godinu, Antalija će u periodu od januara do aprila ugostiti preko 1.500 klubova iz 20 različitih zemalja. Srbija, Hrvatska, Nemačka, Belgija, Rusija, Ukrajina, Belorusija, Uzbekistan, Azerbejdžan, Jermenija, Gruzija, Iran, Rumunija, Mađarska, Češka, Slovačka, Bugarska i nekoliko arapskih zemalja... Za njihove klubove Antalija je sportski raj na zemlji!
A od onih najvišeg do klubova nešto nižeg ranga, Antalija bi trebalo da inkasira neverovatnih 100.000.000 dolara!
-
BitangaSaMejtasha
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
anonimni je napisao/la:Najjaci forum, vazda imam osjecaj k'o da je rat ovdje i da ce biti svega vec na sljedecoj utakmici, dodjem na tekmu mirno, vratim se opet neke svadjeBitangaSaMejtasha je napisao/la:Glupa rasprava skroz, cuj nemoj sa njim 'argumentovati', isto djeca kakva![]()
Jbg ja shvatam forum kao zajebanciju i druzenje istomisljenika, nesto da saznam, a ono sto znam da vidim ima li istine u tome, ovdje smo svi zbog Želje to je ono sto nas sve veze, samo ne mogu da shvatim odakle ovolika netrpeljivost jednih prema drugih, neki dan onaj me oznaci kao lobotomca, onda neko drugi njega nazva aldinom, sad duel monci vs Zeljo92, ocito hvala bogu da je na forumu samo tako, na tribinama, u i oko kluba pa i na skupstini ni dašak svega, ocito da je na ovom forumu to samo tako ali jbg i to je previse, neke kao frakcije, podbadanja, saplitanja, ludilo ni oko cega [emoji38]Zato i rijetko pisem ovdje, il' si lobotomac il' placenik kontra Zelje, nema nikakve sredine, ohanite ba malo, zima je, spremajte se za Novu i kanite se te negative
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
A dosadno pa dodju svi izgleda da se ispucaju malo, moze se normalno komunicirati i 'argumentovati'
- grbavicka1921
- Kontakt:
Sindikalac je zasluženo dobio produženje ugovora. Nervirao me maksimalno svojevremeno, al ove polusezone je stvarno bio vođa odbrane. Čestitam!
Siniša je bio tako-tako, toplo hladno ali definitivno sa njegovim iskustvom na desnom beku i u slučaju da Stana nađe angažman imamo solidnu desnu stranu odbrane. Cogratz i njemu!
Siniša je bio tako-tako, toplo hladno ali definitivno sa njegovim iskustvom na desnom beku i u slučaju da Stana nađe angažman imamo solidnu desnu stranu odbrane. Cogratz i njemu!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Jos da produzimo s Bekricem i da ovdje bude plac i kuknjava 
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.