turcineKawhi je napisao/la:...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Pa očisti, izbriši stvari koje nikad ne koristiš.
Skoro sam naletio na slike sa vibera, koga god sam slučajno otvorio ili dopisivao se našao sam profilne slike u nekom folderu.
Pošto je malo zastario telefon, a koristim ga skoro otkako je izašao Galaxy S4, svaka 2-3 dana pobrišem cache sa CCleaner, više iz neke navike. Dok naprimjer do prije godinu nisam nikada ništa čistio. A poželjno je barem manuelno čistiti Instagram, Messenger i Facebook, dosta rastereti.
Skoro sam naletio na slike sa vibera, koga god sam slučajno otvorio ili dopisivao se našao sam profilne slike u nekom folderu.
Pošto je malo zastario telefon, a koristim ga skoro otkako je izašao Galaxy S4, svaka 2-3 dana pobrišem cache sa CCleaner, više iz neke navike. Dok naprimjer do prije godinu nisam nikada ništa čistio. A poželjno je barem manuelno čistiti Instagram, Messenger i Facebook, dosta rastereti.
Izbriši toDerdiyok je napisao/la:
Default, normal
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Ovo me asocira na jednu scenu. Neka starija žena se hvali nekim svojim prijateljicama a tu bio neki čovjek (neka učena osoba), ta žena muslimanka svaki namaz klanja i tako. I tako ona govori svojim prijateljicama kako je sinoć legla u 10, i taj joj čovjek odgovara nema šanse da si tad legla, ona njemu jesam tad, on njoj ma nema šanse bona nisi, ona: kako, kad jesam a ljetno doba, on njoj ma nema šanse kad je jacija skoro u 11. Ušuti žena.miki_92 je napisao/la:Jesi li klanjala aksamrasavoje je napisao/la:A bas mi se danas bilo prispalo pred aksam, i govorim mami, uspjela sam odoljeti. Vidim ko ni'e. Sejtanska posla.![]()
![]()
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dobra pjesma.
BosnjaceVijadukt je napisao/la:turcineKawhi je napisao/la:...
Koji je to proizvodjac da znam da ih izbjegavam?Derdiyok je napisao/la:Default, normalKawhi je napisao/la: Kakav ti je ovo font?![]()
Nemam pojma da ne bude da te samo zayebavam.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la: Bosnjace![]()
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ko tebe kamenom ti njega stijenom.Vijadukt je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Bosnjace![]()
nemoj da vidi dantula, nece mi primit u SrbeKawhi je napisao/la: Ko tebe kamenom ti njega stijenom.
Ne brini, voli on primat.Vijadukt je napisao/la:nemoj da vidi dantula, nece mi primit u SrbeKawhi je napisao/la: Ko tebe kamenom ti njega stijenom.
Kawhi je napisao/la: Ne brini, voli on primat.
Čitala sam da danas mnogi imaju sličnih problema, nije do tebe.Derdiyok je napisao/la:Zasto nmg instalirati Viber? Kao pomoc navode da se ocisti cache ili restart mob.
Sent from Bosnian Kingdom using Tapatalk
I fakat ti je font ružan.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Prvi dan u godini je pon. i to još kiša 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Bez smajlija post bi bio u stilu KingJamesaSarmelino je napisao/la:Prvi dan u godini je pon. i to još kiša
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Meni dugo ljepši dan nije bio. Doček je bio jedna velika glupost, al' je zato danas sve došlo na svoje.Sarmelino je napisao/la:Prvi dan u godini je pon. i to još kiša
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno je 22 sata i 31 minutPegi10 je napisao/la:Bez smajlija post bi bio u stilu KingJamesaSarmelino je napisao/la:Prvi dan u godini je pon. i to još kiša
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Kako si Beskov jarane jesi se oporavio od sinoc 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kazem ti kada prestanes pricati o meni tako loselegenda reala je napisao/la:Kako si Beskov jarane jesi se oporavio od sinoc
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmel sinoć u Jelahu bio. 
- legenda reala
- Kontakt:
Kako si se proveo sinoc najbolji moderatoreSarmelino je napisao/la:Kazem ti kada prestanes pricati o meni tako loselegenda reala je napisao/la:Kako si Beskov jarane jesi se oporavio od sinoc
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sjajno, hvala ti sto si mislio na mene u sitne sate.legenda reala je napisao/la:Kako si se proveo sinoc najbolji moderatoreSarmelino je napisao/la:Kazem ti kada prestanes pricati o meni tako loselegenda reala je napisao/la:Kako si Beskov jarane jesi se oporavio od sinoc
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.