FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 05 jan 2018, 13:25

Samo da pozdravim sve navijace Slobode. Ko zna mozda nas predsjednik strancima proda :rol: :rol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2018, 13:25

Pa kod nas bas toga nema. Kada je UG u stavovima bio kontra Mujkanovica? Ili kada je bilo neslaganja sa onim sto Imamovic radi? Nema ni saopstenja. Niko ne smije na Imamovica prvi da krene.
U Zenici ljudi izabrali Fuketa, on nije uradio neke stvari po njihovom tj slagao za reprogram. On njima zacera oni onda njemu zaceraju nazad i na kraju uvijek dobiju ono sto zele i to po njihovom.

Ovdje niko ne smije na Imamovica. On neka povuce bilo kakav potez nasi se prepadnu da ako sta kazu on ce udariti kontru. Kao da bi nam bilo lose bez novca, svakako 20 godina nista nismo postigli. Bolje je ne imati marke u kasi, ali svoje ljude koji mu onda mogu zabiberiti kako zele.
Ovako samo pristaju na njegove predstave, necemo nigdje dogurati. Ako budu ovako radili nece nikada iza sebe imati raje. Ako krenu nezavisno imati ce svakog iza sebe kao i udruzenje Za Celik.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 jan 2018, 13:46

Nema za nas napredka,mi samo stagniramo,tako da i od ove sjednice ne ocekujem nista,niti bilo sta..dzaba se vise nervirat ,nek odluce kako hoce,ionako se nista pametno ne desava,igraci odlaze,vjerovatno ce ih zamjeniti anonimusi kao prije godinu,pricat ce se lazi o stadionu,tituli za 100 godina,a mi svakog dana sve vise tonemo !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 jan 2018, 14:18

Nisam za nikakvo dijeljenje, ali ako UG Prijatelji FK Slobode su to sto si napisao, onda treba uraditi slijedece:
Po mom misljenju je da su ljudi iz UG-a se istrosili, trazeci sponzore i slicno. Niko nece da volontira tamo, pa da udruzenje ne ovisi o jednom dva covjeka, kada ce imati otvorena vrata. Ne bih rekao, da je to drustvo privatizirano od strane par pojedinaca, a ako jest, onda treba prvo biti clan tog udruzenja i otvoreno unutar samog udruzenja to rijesavati. Svako drustvo, pogotovo na volonterskom principu treba konstantno svjezu krv i nove ljude. Kada nista od tog ne bi uspijelo i bude neko imao lose iskustvo u UG-u, tek onda razgovarati o stvaranju novog.

Pozdrav za druga Target-a
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 jan 2018, 14:21

Evo Sence opet :urnebes: :damn:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 jan 2018, 14:23

solinas je napisao/la:Evo Sence opet :urnebes: :damn:
Gdje :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 jan 2018, 14:24

Sve je ovo isto pricano za Zeca ,pa na kraju lik ode u Zelju,a nas advokat nije imao vremena da izda potjernicu za Asima Zeca :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 jan 2018, 14:27

Samo se nadam da je ovaj put u pravu. Dosad je od tri skretanja na raskrsnici(vezano za igrace i transfere) oba puta izabrao po pogresan smjer. Valjda je nesto naucio i da je sad konacno u pravu. Valjda je ovaj ispravan, jer ostao je samo jos jedan smjer :)

Ako je opet u krivu, e jbg onda :)
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2018, 14:46

Ma nije u pravu odmah se vidi. Sloboda otkupila Krpica ali mu dali amaterski ugovor. I tu je bio kraj, pruzili mu sansu da ih zavali. Jer je sada trebao na dvogodisnji pro.
Jos je najgore sto Skendija nece platiti nista, on njima dolazi kao slobodan igrac.
A Sloboda dodje pare AIKu. To nije AIKov problem kakav su mu nasi ugovor dali jer se oni nisu dogovarali sa Skendijom. Posto on nije posudjen igrac u Skendiju vec slobodan, a nama bio prodan.

Ovaj na presu prozivao Krpu. Mislio moze sa igracem kao sa radnicima u firmi. Krpa ga zavalio jer vidi da se sa njim ne isplati saradjivati posto je hajvan.

Sve rezultat kao i kod Azmir loseg ugovora. Igrac onda digne sidro, dobije bolje pare, uvjete. Nema tu sta, greska uprave jer vjeruju u stvari koje nisu potpisane. Ili na stvari koje ove komisije ne priznaju tipa "sporazumi".

Meni ovo izgleda kao da Senad zeli Slobodi da natovari sto vise problema. Ukljucujuci sada i ovaj AIKov medjunarodni kako bi stvorio sto gore stanje za gasenje. Da onaj ko dodje nema sta od silnih sporova. Primjera kada medjunarodno zakuhas neces platiti 40k eura vec 1-2 mil ako bas ne zelis da ispostujes ono sto si dogovorio AiK ima da te unisti tuzbama.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jan 2018, 15:10

bar sacekajte skupstinu i prozivku igraca, izjave trenera i precjednika itd, pa onda pljujte jbg
ovako letite pred rudu, sto nije u redu, no to je vase legitimno pravo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2018, 15:19

Pa imali su godinu vec. Ne dolaze tek sada.
A i ebo ih ta prozivka kada su vec ostali bez Ordagica, Krpica i Hairlahovica. Sta god da urade opet i nakon ovog roka 30% slabija ekipa. Treci rok da oslabe ekipu za 30-40%.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jan 2018, 15:22

Mehić: Krpić ima mnogo ponuda, ali ukoliko Sloboda ima validan ugovor…

Senad Mujkanović, predsjednik Slobode, danas je rekao da je Sulejman Krpić i dalje fudbaler tuzlanskog kluba, iako se ranije govorilo da je 27-godišnji napadač slobodan igrač. Povodom toga kontaktirali smo Krpićevog agenta, Samira Mehića.

slika

Mehić je u razgovoru za portal ****.ba istakao da neće biti nikakav problem, ukoliko Sloboda ima validan ugovor koji priznaje krovna kuća bosanskohercegovačkog fudbala.

“Ja sam čovjek legalista. Ukoliko Sloboda ima ugovor, koji je validan i priznat od strane Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, onda je Krpić igrač Slobode”, rekao je Mehić za ****.ba, te je dodao:

“Pričao sam sa Sulejmanom i on kaže da jedino što ima potpisano je taj amaterski ugovor, koji je istekao krajem prošle godine. Ako oni imaju validan ugovor, onda tu više nema priče. Ko sam ja da to osporavam. Ukoliko to imaju, neka pokažu”.

U posljednje vrijeme Krpić se povezivao s odlaskom u Kazahstan, a najnovija informacija je da se vode pregovori s makedonskom Shkendijom.

“Krpić ima mnogo ponuda, nije u pitanju samo Shkendija. Tu su još ponude iz Kazahstana, azerbejdžanskog Inter Bakua i još nekih klubova. Prelazni rok je tek počeo, ima vremena da se priča o tome. U slučaju da se ispostavi da Sloboda ima validan ugovor, onda će klubovi koji ga budu željeli morati platiti obeštećenje”, dodao je Krpićev agent iz agencije BestTransfer.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 jan 2018, 16:08

Chinaglia je napisao/la:za sve vam kriv precjednik, pa imal gorih navijaca od Slobodinih
Ima! Onih sto navijaju bezrezervno za Macka, a samim tim i za ostale grobare Slobode i ukupno sporta u Tuzli.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 05 jan 2018, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 jan 2018, 16:13

staragarda je napisao/la:
solinas je napisao/la:Evo Sence opet :urnebes: :damn:
Gdje :urnebes:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jan 2018, 16:26

Probisvjet je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:za sve vam kriv precjednik, pa imal gorih navijaca od Slobodinih
Ima! Onih sto navijaju bezrezervno za Macka, a samim tim i za ostale grobare Slobode i ukupno sporta u Tuzli.
niko ne navija za Sencu, vec takvi samo ne zele da pljuju precjednika zbog svega i svacega, i kada ima i kada nema razloga, a isto tako, ne lete pred rudu, a skupstina i prozivka igraca tek treba da se odrze

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jan 2018, 16:30

tuzlak1987 je napisao/la:Hamzabegovic je bas ono profil Senada. Samo za takve igrace smo i konkurentni, uopste se ne ganja kvalitet i potencijal vec daj samo nekog ko trazi najmanje da se skrpi ekipa.
Hamzabegovic potpisao za novi klub, nadam se da ce vam se srce bar malo smiriti, pogotovo tebi

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 jan 2018, 16:33

Ja jos ne vidim ovdje nikog na forumu ko bezrezervno podržava mačka (ima @chini ali da podyebe kultase bivseg predsjednika). Ali je dosta onih kojima je bezrezervno da Sloboda može biti samo sa asmirom i ko god bi drugi dosao ista bi im bila priča kao i za macka.

Sto mora asmir privatizovati klub, 3 miliona nisu cifra za nekog ko zeli da to uzme i radi ozbiljno. Napraviti model za takvo nesto pripreme kroz statut i onda tražiti investitora. Trenutno licno mi asmir niti smrdi niti miriše. Nemam nista protiv lika sretno mu bilo, ali ne bi prihvatio nikakve njegove ultimatume. Nije niko veći od Slobode.

Na nama je da se organizujemo i stegnemo gradsku upravu gradonačelnika i da se priprema teren za neki normalan vid privatizacije. Ovo u Čeliku što rade je nazor jer su već pred zidom i streljackim vodom. Mi jos nismo do toga dosli, ali ako se nastavi ovako kad tad doći ćemo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 05 jan 2018, 16:40

Senčo ko Šojić :lol:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 jan 2018, 17:18

Čuj SM legalista
Niko, niko, samo Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 05 jan 2018, 17:24

Chinaglia je napisao/la:
Mehić: Krpić ima mnogo ponuda, ali ukoliko Sloboda ima validan ugovor…

Senad Mujkanović, predsjednik Slobode, danas je rekao da je Sulejman Krpić i dalje fudbaler tuzlanskog kluba, iako se ranije govorilo da je 27-godišnji napadač slobodan igrač. Povodom toga kontaktirali smo Krpićevog agenta, Samira Mehića.

slika

Mehić je u razgovoru za portal ****.ba istakao da neće biti nikakav problem, ukoliko Sloboda ima validan ugovor koji priznaje krovna kuća bosanskohercegovačkog fudbala.

“Ja sam čovjek legalista. Ukoliko Sloboda ima ugovor, koji je validan i priznat od strane Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, onda je Krpić igrač Slobode”, rekao je Mehić za ****.ba, te je dodao:

“Pričao sam sa Sulejmanom i on kaže da jedino što ima potpisano je taj amaterski ugovor, koji je istekao krajem prošle godine. Ako oni imaju validan ugovor, onda tu više nema priče. Ko sam ja da to osporavam. Ukoliko to imaju, neka pokažu”.

U posljednje vrijeme Krpić se povezivao s odlaskom u Kazahstan, a najnovija informacija je da se vode pregovori s makedonskom Shkendijom.

“Krpić ima mnogo ponuda, nije u pitanju samo Shkendija. Tu su još ponude iz Kazahstana, azerbejdžanskog Inter Bakua i još nekih klubova. Prelazni rok je tek počeo, ima vremena da se priča o tome. U slučaju da se ispostavi da Sloboda ima validan ugovor, onda će klubovi koji ga budu željeli morati platiti obeštećenje”, dodao je Krpićev agent iz agencije BestTransfer.
Dakle od Krpica nista otprilike. Ne znam jel SM u igri ili je samo digao ruke od bas svega
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 9 gostiju.