NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Razocaran sam odnosom Spursnationa prema LaMarcusu. Igra sezonu za granicne prve NBA petorke i ljudi vise glasaju za Manua i Kawhija.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sta ono CP uradi Westu.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Gerald Green #MVP.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:All Star
vidi ginobili peti,sto bi bila fora da u 41. bude na all star tekmi
Zbog njega sam i postavio
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:All Star
vidi ginobili peti,sto bi bila fora da u 41. bude na all star tekmi
Zbog njega sam i postavioali zaboravih napisati to...
a ni ja nisam to odmah primijetio nego kad te @quinlan citirao
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ja ne dajem glasove KD i LBJ, nema potrebe jer ce svakako imati milionske rezultate. Bolje svoj glas potrositit na neke manje popularne ali kvalitetne igrace.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma ovaj moj glas će se svejedno utopiti u moru glasova, za koga god glasao, tako da sam glasao za one za koje mislim da su trenutno u najboljoj formi.BernardBarnjak je napisao/la:Ja ne dajem glasove KD i LBJ, nema potrebe jer ce svakako imati milionske rezultate. Bolje svoj glas potrositit na neke manje popularne ali kvalitetne igrace.
Mogao sam i ja glasati za Kuzmu ili Balla, ali svejedno ne bi išli na ASG.
Da ne govorimo da svaki dan možeš glasati, pa još putem drušvenih mreža, ovo ono... Za to ipak moraš imati viška vremena i biti freak.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Tesko da ce Grk na kraju zavrsiti ispred LeBrona.
15.10.2013.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:Sta ono CP uradi Westu.![]()
Odgurnuo ga rukom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To mu je signature potez inače
btw ovo glasanje je fakat smiješno, Beal igra odličnu, allstar, sezonu a Wade i IT imaju više glasova
Čak je i za Walla smiješan ovaj broj glasova, nek pogura havera sa 100k minimalno 
btw ovo glasanje je fakat smiješno, Beal igra odličnu, allstar, sezonu a Wade i IT imaju više glasova
Zadnja izmjena: Ziggs, dana/u 05 jan 2018, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
ovdje mu nisu svirali faul, nakon toga je ponovio i sviran je faulKawhi je napisao/la:Ocigledan faul u napadu.
Zar mu nije signature potez ispadanje u drugoj rundi?Ziggs je napisao/la:To mu je signature potez inače
Ma precesto mu ovo ne sviraju. Koga je faulirao kad su svirali?Chinaglia je napisao/la:ovdje mu nisu svirali faul, nakon toga je ponovio i sviran je faulKawhi je napisao/la:Ocigledan faul u napadu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
PG-ovi procenti trenutno:
FG%: .436
2P%: .436
3P%: .436

FG%: .436
2P%: .436
3P%: .436
Looneyja, al pokusao je izvest "Hardena", ubacio svoju ruku pod njegovu i usao u kontakt, al dobio je samo ofanzivni faul :mrgreen:Kawhi je napisao/la:Ma precesto mu ovo ne sviraju. Koga je faulirao kad su svirali?
ako ti nije mrsko, pogledaj na 10:40
http://nbahd.net/plays/69589/
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Drago mi je da sudije ovo sve češće sviraju. Hardenu će još više svirati, ali sam je stekao takvu reputaciju...Chinaglia je napisao/la:Looneyja, al pokusao je izvest "Hardena", ubacio svoju ruku pod njegovu i usao u kontakt, al dobio je samo ofanzivni faulKawhi je napisao/la:Ma precesto mu ovo ne sviraju. Koga je faulirao kad su svirali?
ako ti nije mrsko, pogledaj na 10:40
http://nbahd.net/plays/69589/
Pa logicno da ce svirati kad je nezasticen
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.