Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Google » 12 sep 2010, 00:23

Joj izjava..."inter drugi svijet za sve ostale"..pojescu tastaturu...:D)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 12 sep 2010, 00:47

Google je napisao/la:Joj izjava..."inter drugi svijet za sve ostale"..pojescu tastaturu...:D)
jedi slobodno, jel to mislis da je drugacije :lol:

stvarno mislis da ih neko moze skinuti

@juvesissoko

ne dajem ja sud samo na osnovu danasnjeg kola

Prvaci Europe !!!!!

p.s ja ne volim provocirati i nisam provokator al ponekad vi to sami trazite :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 sep 2010, 01:28

iznenadjujuci rezultati vala...roma peticu primila :| :| milan od cesene porazen...inter...gledo sam...blijeda partija vala,nista posebno al pobjeda im je bitna...

mislim da ce serie A bit dosta zanimljiva ove sezone i da inter nece bit toliko dominantan..sutra ce juve pokazat pravo lice,nadam se a i vjerujem...

cuvajte se vi Stare Dame ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 12 sep 2010, 01:50

sarajlija89 je napisao/la:iznenadjujuci rezultati vala...roma peticu primila :| :| milan od cesene porazen...inter...gledo sam...blijeda partija vala,nista posebno al pobjeda im je bitna...

mislim da ce serie A bit dosta zanimljiva ove sezone i da inter nece bit toliko dominantan..sutra ce juve pokazat pravo lice,nadam se a i vjerujem...

cuvajte se vi Stare Dame ;)
mislim da ce i Juve sutra iznenaditi, al pozitivno ;)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 sep 2010, 09:48

ja sam i dalje ubijedjen da ce Interu glavni konkurent bit Juve...od Rome nista ne ocekujem,dok Milanu treba dosta da poslozi sve one zvijezde,vidjet cemo da li ce to Alegri moc,a i odbrana im je jako losa ( ekipa u kojoj su bekovi Bonera i Antonini po meni nema neke velike sanse za scudetto )...uglavno tek je pocetak i trebala bi to bit odlicna sezone u Serie A 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 12 sep 2010, 10:03

Rossoneri ne brinite se Milan uzima naslov ove sezone.........samo dok se nasa masina malo zagrije!!!!!!!A KAD ONDA POCNE DA MELJE..........PFFFFF :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 sep 2010, 11:20

Samo veliki NEpoznavaoc fudbala moze reci da je Milan sinoc lahko trebao pobjediti. Ljudi igraju dobar fudbal moderan,brz. Na kontre imaju 2-3 brza igraca a nama bekovi jako slabi ubili nas. 3 kontre 2 gola i kraj price. Onda bunker i sta se tu moze? Vidjet cemo sve ove "vece" ekipe na gostovanju kod Cesene. Do kraja je jos 36 kola i glavnu bitku ce voditi Milan i Inter to je sigurno ne vidim nikog treceg tu uz duzno postovanje prema Juventusu i Romi.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 12 sep 2010, 11:58

inter je i dalje prvi favorit , roma , juventus i milan su sigurno ekipe koje bi trebale biti konkurenti za osvajanje scudetta , medjutim jos uvijek je rano reci koja od ovih ekipa ce imati kvalitetu ali i konsantnost da bude konkurentna , ovaj poraz rome nije i ne moze biti pokazatelj da roma ispada iz utrke , mislim da imaju dobar tim i da ce to pokazati vec sad protiv bayerna iako u LP tradicionalno igraju veoma lose , juventus je promijenio trenera a time i filozofiju igre doslo je puno novih igraca i trebace odredjeno vrijeme da se to poslozi , milan u slicnoj situaciji kao i juventus novi trener novi sistem i par novih igraca koji nisu bas timski igraci i po meni alegri ce imati jako tezak posao i najvise problema

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 12 sep 2010, 14:28

slika

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 sep 2010, 14:29

ajde nemojte sad da "prcate" sto smo izgubili od Cesene,msm da igraju stvarno dobar fudbal,u proslom kolu s Romom u gostima 1-1 !!! Vidjeli smo Hoffenheim,Stoke dosli iz druge lige i odma ih svi podcijenili igrali dobro pola sezone,nelozili se i TABLA ! ovi sad nas dobili nema veze,ima neceg pozitivnog iz ovog meča a to je bolje da sad prave greske nego na kraju sezone i sad imaju sansu da je isprave !,Pricate nesto za Binha' i Ibru a ljudi nisi ni debitovali kako treba mediji IH dizu u zrak svi se usrali :roll: , a ljudi se nisu ni uigrali, msm Ima vremena polako bicemo mi prvi ;) ne brinem se ja,vidio sam kako inter igra u ove 2 utakmice i igraju uzasno s obzirom na proslu sezonu,Dobise PENAL - Nidje VEZE! opet sudija mora pomoći ccc il su ovi iz intera Cigani ili nesto stimaju sa sudijom pa moooraju oni ba pobijedit,da nisu dali go onaj bi produzio 8 min. ako treba ali ajde ... i mi smo kupovali davno i stidim se toga ali staces ... :roll: ocekujem pobijedu Juventusa :D sretno vam, ipak smo mi Udruzeni protiv Merde ;) :P salim se hahaha Forza Milan ! Ipak Tu nije bilo Neste,Seedorfa,Flaminija ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 12 sep 2010, 14:38

A_d_0 je napisao/la:Samo veliki NEpoznavaoc fudbala moze reci da je Milan sinoc lahko trebao pobjediti. Ljudi igraju dobar fudbal moderan,brz. Na kontre imaju 2-3 brza igraca a nama bekovi jako slabi ubili nas. 3 kontre 2 gola i kraj price. Onda bunker i sta se tu moze? Vidjet cemo sve ove "vece" ekipe na gostovanju kod Cesene. Do kraja je jos 36 kola i glavnu bitku ce voditi Milan i Inter to je sigurno ne vidim nikog treceg tu uz duzno postovanje prema Juventusu i Romi.
možda te nisam dobro shvatio ali prvi gol za mene nije bio nikakva kontra.

Realno još uvijek niko nije na nivou intera,najozbiljniji kandidat dalo bi se reći milan po igračima ali realno juve i roma su u istom rangu imajući u vidu ostale okolnosti tipa trenera itd.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 sep 2010, 14:42

robovi88 je napisao/la:ajde nemojte sad da "prcate" sto smo izgubili od Cesene,msm da igraju stvarno dobar fudbal,u proslom kolu s Romom u gostima 1-1 !!! Vidjeli smo Hoffenheim,Stoke dosli iz druge lige i odma ih svi podcijenili igrali dobro pola sezone,nelozili se i TABLA ! ovi sad nas dobili nema veze,ima neceg pozitivnog iz ovog meča a to je bolje da sad prave greske nego na kraju sezone i sad imaju sansu da je isprave !,Pricate nesto za Binha' i Ibru a ljudi nisi ni debitovali kako treba mediji IH dizu u zrak svi se usrali :roll: , a ljudi se nisu ni uigrali, msm Ima vremena polako bicemo mi prvi ;) ne brinem se ja,vidio sam kako inter igra u ove 2 utakmice i igraju uzasno s obzirom na proslu sezonu,Dobise PENAL - Nidje VEZE! opet sudija mora pomoći ccc il su ovi iz intera Cigani ili nesto stimaju sa sudijom pa moooraju oni ba pobijedit,da nisu dali go onaj bi produzio 8 min. ako treba ali ajde ... i mi smo kupovali davno i stidim se toga ali staces ... :roll: ocekujem pobijedu Juventusa :D sretno vam, ipak smo mi Udruzeni protiv Merde ;) :P salim se hahaha Forza Milan ! Ipak Tu nije bilo Neste,Seedorfa,Flaminija ;)
pogledaj snimak pa ces vidjet da je penal cist ko SUZA i zato nemoj da pricas bzvze :!:

EDIT : evo strucnjak pogledaj ovde ;)
[youtube][/youtube]

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 sep 2010, 15:12

Interista di cuore je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:ajde nemojte sad da "prcate" sto smo izgubili od Cesene,msm da igraju stvarno dobar fudbal,u proslom kolu s Romom u gostima 1-1 !!! Vidjeli smo Hoffenheim,Stoke dosli iz druge lige i odma ih svi podcijenili igrali dobro pola sezone,nelozili se i TABLA ! ovi sad nas dobili nema veze,ima neceg pozitivnog iz ovog meča a to je bolje da sad prave greske nego na kraju sezone i sad imaju sansu da je isprave !,Pricate nesto za Binha' i Ibru a ljudi nisi ni debitovali kako treba mediji IH dizu u zrak svi se usrali :roll: , a ljudi se nisu ni uigrali, msm Ima vremena polako bicemo mi prvi ;) ne brinem se ja,vidio sam kako inter igra u ove 2 utakmice i igraju uzasno s obzirom na proslu sezonu,Dobise PENAL - Nidje VEZE! opet sudija mora pomoći ccc il su ovi iz intera Cigani ili nesto stimaju sa sudijom pa moooraju oni ba pobijedit,da nisu dali go onaj bi produzio 8 min. ako treba ali ajde ... i mi smo kupovali davno i stidim se toga ali staces ... :roll: ocekujem pobijedu Juventusa :D sretno vam, ipak smo mi Udruzeni protiv Merde ;) :P salim se hahaha Forza Milan ! Ipak Tu nije bilo Neste,Seedorfa,Flaminija ;)
pogledaj snimak pa ces vidjet da je penal cist ko SUZA i zato nemoj da pricas bzvze :!:

EDIT : evo strucnjak pogledaj ovde ;)
[youtube][/youtube]
ejj aj izvini necu vise,sram me :oops: HAHAHA ajde dobro' bas je ko' suza ;)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 sep 2010, 15:19

robovi88@

il si corav il se pravis budala...ako ovo nije bio penal otidji ocnom :o

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 12 sep 2010, 15:52

Interista di cuore je napisao/la:robovi88@

ma pusti ba, ni ne gledaju utakmicu, a trabunjaju bezveze

cim vide da je Inter dao iz penala, odma poklonjen ovo-ono :roll:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 sep 2010, 15:54

nevjernik je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:robovi88@

ma pusti ba, ni ne gledaju utakmicu, a trabunjaju bezveze

cim vide da je Inter dao iz penala, odma poklonjen ovo-ono :roll:
zato sto ste NAJCIGANSKIJI KLUB U SVIJETU i zato sto ste sumnjivi svima ovdje na Forumu ne samo Milanezima nego i ostalima ! Imam pravo na svoje misljenje ! :evil:

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 12 sep 2010, 16:03

zna se ko su cigani i gdje igra najveci cigan i po ponasanju i po narodnosti , dakle ako nemas argumenata za kvalitetnu komunikaciju molim te da nas postedis ovih i ovakvih poglupih ispada i provokacija i da sad o tome moramo razgovarati , naravno da je tek drugo kolo i da igra ni jednog tima nije na razini najvece kvalitete , vazno je gdje ce se ekipa nalaziti poslije posljednjeg kola

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 12 sep 2010, 16:58

Brescia-Palermo 3-2
Catania-Parma 2-1 (mali Giovanico :) gol za Parmu)
Genoa-Chievo 1-3 :o
Juventus-Sampdoria 3-3 :mrgreen: nece pa nece :mrgreen:
Lazio -Bologna 3-1
Lecce-Fiorentina 1-0
Napoli-Bari ?-?
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 sep 2010, 17:01

Ovaj Juventus je očajna ekipa.Pa njima treba prvo objasniti šta je organizacija napada, a o odbrani da i ne govorim.Čini mi se da će ko prošle godine hodati po trnju.Jednostavno igrači koji su dovedeni nisu vrhunska pojačanja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 12 sep 2010, 17:06

FRANK RIBERY je napisao/la:Ovaj Juventus je očajna ekipa.Pa njima treba prvo objasniti šta je organizacija napada, a o odbrani da i ne govorim.Čini mi se da će ko prošle godine hodati po trnju.Jednostavno igrači koji su dovedeni nisu vrhunska pojačanja.
potips navijac sam juvea al se slazem sa tobom igraci koji su dovedeni nisu klasa za juve jer nemas igraca koji ce jednim potezom rijesiti utakmicu sve sami prosjek od QUAGLIARELLA,MOTTE,PEPEA,jedino krasic moze proci a ovi ostali kopacke o klin :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.