Preokret s -17 osam minuta prije kraja...blokade su ucinile svoje ali najbitniji momenti su tehnicka nad Nurkom u napadu nakon koje CJ pogadja tricu za povratak a kasnije ih s jos 4 poena dokrajcio.
Dreamer ce ipak sretan se probuditi

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
ma ne spavam, evo radim na nekom projektu koji me izludi, gore od Nurkica. Mahh, drago mi je da su dobili ali 7 od 17 ne valja nikako. Al hajd, bice bajagi bolje. laku noc raja.hurem je napisao/la:E nek nisam na poluvremenu otisao spavati
Preokret s -17 osam minuta prije kraja...blokade su ucinile svoje ali najbitniji momenti su tehnicka nad Nurkom u napadu nakon koje CJ pogadja tricu za povratak a kasnije ih s jos 4 poena dokrajcio.
Dreamer ce ipak sretan se probuditi
Bravo Juka! Bravo Portland!The quintessential difference between the blazers and Wizards is... a center
on ima ulogu u timu kao sto je "Redzo" imo u Bruklinu,mada iskreno i mene nervira sto Juka pustamirzatele je napisao/la:Kupi mu Vonleh svaki skok, samo ti pustaj jusufe
Layman, kao stvoren za Aba liguRealnoGledano je napisao/la:ko je ova 10-ka u Portlandu i odakle ga izvadiše
ne znam bas drug,ne vidim tim gdje bi se on uklopioBassha je napisao/la:Layman, kao stvoren za Aba liguRealnoGledano je napisao/la:ko je ova 10-ka u Portlandu i odakle ga izvadiše![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.