FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi trenutno imamo 5 stopera jer se i Dzindo oporavio i trenira sa prvim timom. Valjda je to dovoljno do ljeta pa onda vidjeti sta i kako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Koga ce Vranjes istjerati iz ekipe?
Ma taman je sad i za Kup i za ligu. Ovako je Blagojevic stalno igrao jer nije imao zamjenu. Ne vjerujem da ce Adzem klupirati Anela ili Hajdara, a i ne treba. Nek se za mjesto bori sa Celavim.
Ovo sto radi papac je sad za sad za svaku pohvalu. Samo bez glupih i nepromisljenih izjava 

Er Pupone
Mislim da će se sa Jovanom boriti za poziciju. Ćeli ugovor ističe na ljeto, i mislim da će nas napustiti. Vranješ bi trebao biti značajan iskorak na centralnom veznjaku.
Sutra il prekosutra on potpisuje ...Zenzo je napisao/la:Insajderi hoce li Modis sutra ? Kad krecu za Tursku ?

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Znas li kad je let nasim sutra ?
Ne bih volio da Modic dan treninga propustiu Turskoj, pod uslovom da sutra ranije potpise i krene sa ekipom.
Ne bih volio da Modic dan treninga propustiu Turskoj, pod uslovom da sutra ranije potpise i krene sa ekipom.
- Zeljeznicar -
Na zvanicnoj pise da im je let u poslijepodnevnim satima. Znaci Modic sarne oko 11-12 i pravo na aerodrom. 

Odmaram se u Banjoj Luci. Željo me želi i ja izrazio želju da dođem? Prvi put čujem za to. Valjda se i ja nešto pitam, a ne da se navodno dogovara pozajmica i da se spinuje da sam izrazio želju da dođem. Reću ću vam kratko i jasno, nema šanse da dođem u Željezničar", kazao je Vranješ za SportSport.ba.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Sinan 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sta ima veze sta je rekao prije mjesec. Samo neka svaku utakmicu dres natopi znojem, ubode do kraja sezone po pet golova i asistencija i mi uzmemo titulu. Nama tip igraca kao Vranjes treba, ali nema euforije.
Sta je umjesto ****Neymar11 je napisao/la:http://****/ramovic-pred-polazak-u-antaliju-dobio-tuznu-poruku-odmah-reagovao/
Svaka Cast Sinane Gospodine nisi samo veliki igrac vec si i veliki Gospodin![]()
Skonto sam....Bravo Sinane...nego imal aparata dovoljno?
Zadnja izmjena: Merhaba, dana/u 23 jan 2018, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Bravo Sinane.Plava filozofija tjt
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
A moze neko napisati sto bi bilo toliko lose i da neko pojacanje propusti dan priprema u Antaliji zar je toliko tesko naviknuti na novu ekipu i sve to ?
Samo bez škarica, Stojane!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Joj Sinana, sazna kakve smsove dobija Ramovic
Di Marzio za njega mala maca

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bas zna covjek zabit evrogol, ima strahovit udarac...ja mislim da ce ovo biti nase najvece zimsko pojacanje.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: bvsic, kulinban1189, mamonelafo, obagol i 39 gostiju.