Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ne mogu se odbranit gotovo je ovo....
Juka pokusava.Ostali nista.
Jel ovo hidzamu radio? Sve mu oni krugovi po rukama.
Jel ovo hidzamu radio? Sve mu oni krugovi po rukama.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Igraj Juka, boli te ku*ac
21p 

I Juka ih vraca u utakmicu.Ako se jos bar Damme probudi mozda uspiju preokrenuti.
Cista blokada ko suza, mamu vam yebem!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jaooooooooooo!
**** vam Giannis komplet familiju

Posla Grka u pm!!!

Eb ti sudija grk gdje igdje ista imas!!! Mrsss!!!

Eb ti sudija grk gdje igdje ista imas!!! Mrsss!!!

Ali kako ga zalijepi 

Komentator se bukvalno smije sta svirase! Stokaaa!!kobe24 je napisao/la:Cista blokada ko suza, mamu vam yebem!
Sudije ovom odlukom zavrsile pricu oko povratka Blazersa 

Sviraj opet faul konjino

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nit sam taj tip,nit kome zelim zlo.
Al Gianisu zelim da obje noge polomi.Kolko veceras.
Mrs i ti i sudija.
Al Gianisu zelim da obje noge polomi.Kolko veceras.
Mrs i ti i sudija.
Ja se ne sjecam da je iko preko Nurka kucao,nevjerovatan osjecaj ima za blokade.
Nurkic dobra partija, tesko je odigrati bolje kad su ostali indisponirani.
Sto se tice blokade, suci su, a i juka skrenuli paznju na sebe
Sto se tice blokade, suci su, a i juka skrenuli paznju na sebe

-
- Kontakt:
kako me ovi Portlandovi navijaci podsjecaju na nas Balkance
znaci ljudi imaju prosjecan tim, taj tim dodje sa gostovanja sa skorom 4-1(sto je odlicno)
izgube jednu tekmu ovi ih odma pljuju,zvizde im,otjeruju neke igrace i tako...
znaci nismo jedini na svijetu koji smo nerealni, sa prevelikim ocekivanjima od prosjecnog tima, brzo zaboravljamo dobre stvari i ne prastamo lose
znaci ljudi imaju prosjecan tim, taj tim dodje sa gostovanja sa skorom 4-1(sto je odlicno)
znaci nismo jedini na svijetu koji smo nerealni, sa prevelikim ocekivanjima od prosjecnog tima, brzo zaboravljamo dobre stvari i ne prastamo lose
Oni bi svake sedmice nekog drugog trejdovali.
- Donnie Darko
- Kontakt:
takvih je samo 98% navijaca na planetiRealnoGledano je napisao/la:kako me ovi Portlandovi navijaci podsjecaju na nas Balkance
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
All ball. Kako sramna odluka na blokadu godine. Greek mouse 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Koliko sam ja shvatio navijacima je problem Leonard i kriminalan odnos novca i igara koje pruzaDonnie Darko je napisao/la:takvih je samo 98% navijaca na planetiRealnoGledano je napisao/la:kako me ovi Portlandovi navijaci podsjecaju na nas Balkance
Juka je odigrao odlicno, iako smatram da je u odbrani trebao odigrati bolje, s time da je u 4/4 bio sjajan u odbrani
1/4 i 4/4 napadacki fantasticne, preostale dvije nije bio neki faktor, al ruku na srce, to je vise do ekipe, nego do njega
naprosto MIL nije imao odgovor za njega i mogao je ici daleko preko 25 pts i steta za onu blokadu na Giannisu, mi je priznajemo svakako
1/4 i 4/4 napadacki fantasticne, preostale dvije nije bio neki faktor, al ruku na srce, to je vise do ekipe, nego do njega
naprosto MIL nije imao odgovor za njega i mogao je ici daleko preko 25 pts i steta za onu blokadu na Giannisu, mi je priznajemo svakako
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Muumii, sirBobbyMoore i 37 gostiju.