Medjutim,sve to stoji da je Vucevic ofanzivno dosta ispred Juke i ja se nadam da ce popraviti igru u napadu jer je sinoc ponovo promasivao zicere i u nekoliko situacija silio igru u postu pa bacao cigle. Ali pored slabije ofanzive sinoc odlican

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ne znam kako na to gledaju navijaci portlanda al meni licno stotts ide na zivac svojim vodjenjima ekipe, raspuca mu se igrac nije bitno juka il neki drugi on ga ohladi na klupi, ovaj se vrati i nije to to, igra nego dobru odbranu protivnickom glavnom igracu pocnu raditi zivci, nerevoza ovaj igraca na klupu pa kad se ovaj raspuca i kao sto rece digne samopouzdanje haj sad nazad.Tim mu napravi seriju on pravi neke rotacije i prekine sve to, jedostavno ide na zivce.svedjanin001 je napisao/la:Pa i nije bas Vucevic sinoc skolovao Juku. Imao je na poluvremenu 6 poena i rijetko kada je i prilazio kosu zbog dobre odbrane Juke... Ali u drugom poluvremenu je Stotts razigrao Vucevica jer je ostavio Ed Davisa nekoliko minuta da igra odbranu na njemu,pa se Vucevic raspucao i digao samopouzdanje.. Kad se Juka vratio u zadnjoj cetvrtini nastavio je sa dobrom odbranom,ali je Vucevicu sve ulazilo.
Medjutim,sve to stoji da je Vucevic ofanzivno dosta ispred Juke i ja se nadam da ce popraviti igru u napadu jer je sinoc ponovo promasivao zicere i u nekoliko situacija silio igru u postu pa bacao cigle. Ali pored slabije ofanzive sinoc odlican
Njemu izgleda samo leže Zeller, Okafor i Jokić..AlphonseKauders je napisao/la:Veceras protiv D.Howarda protiv koga se dosad nije proslavio i ne lezi mu nikako..
Daj Boze da me razuvjeri..
Koliko se ja sjecam, Juka je u drugom poluvremenu igrao oko 15 minuta, a u prvom svega 7-8. Gotovo sve sto je Vucevic dao u drugom poluvremenu je bilo upravo preko njega. On ima odbranu za Nikolu i generalno ga moze zaustaviti u odredjenim situacijama, ali to sinoc nije pokazao.svedjanin001 je napisao/la:Pa i nije bas Vucevic sinoc skolovao Juku. Imao je na poluvremenu 6 poena i rijetko kada je i prilazio kosu zbog dobre odbrane Juke... Ali u drugom poluvremenu je Stotts razigrao Vucevica jer je ostavio Ed Davisa nekoliko minuta da igra odbranu na njemu,pa se Vucevic raspucao i digao samopouzdanje.. Kad se Juka vratio u zadnjoj cetvrtini nastavio je sa dobrom odbranom,ali je Vucevicu sve ulazilo.
Druze, ja sam samo prokomentarisao sinocnju utakmicu i njegovu igru na istoj. Nigdje ga nisam kritikovao, niti omalovazavao. Ako u tome postoji problem, onda ja nisam shvatio smisao foruma.RealnoGledano je napisao/la:ja mislim da se od nasih sportista previse ocekuje,ljudi nije Juka Shaq jbte
i njegov potencijal ima granice,malo realnosti nije na odmet
covjek se vratio nakon 3 tekme pauze i ne bas 100% spreman,odigrao solidno i to je to
Pa nije ni "Vučko" neki amater pa da je sramota sto je preko Juke ubacio neke poene
trpao je on i bolje centre od Juke tako da ....
pa vise je ono bila sreca (drugi skok)Ziggs je napisao/la:al gradi juka skok, nema šta
Može sa dwightom, razgrče fino dole a Lillard ga traži. Trebala bi biti fina tekma za jukuRealnoGledano je napisao/la:pa vise je ono bila sreca (drugi skok)Ziggs je napisao/la:al gradi juka skok, nema šta
inace jako pametno usao u tekmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.