Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Sudije pogurale Minesotu samo tako
Kakvi glupani izgubise dobivenu utakmicu
Turner uzima kljucne prodore
Lillard nije ni sacekao blok Nurkica krece u prodor na trojicu 

Turner uzima kljucne prodore

Ma svejedno, htio sam reci kako konstantno prave iste greske. Ko zna koja je ovo utakmica koju su izgubili u zadnjem napadu, obicno nakon sto imaju solidnu prednost.RealnoGledano je napisao/la: ovo je bio faul na Dame-u,i Minesotini komentatoru su priznali
pa vidis samo sta im sudije rade zadnje 2 minute,sve je islo protiv njih
koji kreteni..sasvim zasluzeno poslije ovakvih zadnjih 7 min..da mi je neko pricao da se moze ovako kriminalno odigrati, ne bih vjerovao.
jos ovaj debil komentator za trenera kaze jedan od najboljih u ovim situacijama a lik gubi svaku egal tekmu.
steta zbog nurkica i dobre partije...ali sa ovom grupom mentalnih patuljaka tesko je do velikih stvari.
jos ovaj debil komentator za trenera kaze jedan od najboljih u ovim situacijama a lik gubi svaku egal tekmu.
steta zbog nurkica i dobre partije...ali sa ovom grupom mentalnih patuljaka tesko je do velikih stvari.
-
- Kontakt:
ovaj Portland je ekipa koja je mašina za greske,Minesota ima skor 0/84 kad im protivnik puca 50%+ kroz cijelu tekmu
i naravno na kome ce prekinut niz nego na Portlandu
i naravno na kome ce prekinut niz nego na Portlandu

hajd sve ove gluposti koje sami napravise i sto niko nije uspio odbraniti butlera u cijeloj tekmi ali odakle izroni onaj ludjak crawford u 4/4, nevjerovatno sta sve pogodi lik....joj a s druge strane cj puca air ball:-)
nocas su me bas rastimali da ce biti tesko zaspati ovih par sati do posla.
gledam tabelu i umjesto da budu ispred njih sa 17/13 a ovi 17/14...sad imaju 16/14 a ovi ispred njih 18/13, bas lose.
nocas su me bas rastimali da ce biti tesko zaspati ovih par sati do posla.
gledam tabelu i umjesto da budu ispred njih sa 17/13 a ovi 17/14...sad imaju 16/14 a ovi ispred njih 18/13, bas lose.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Kad onaj krembil Turner dobi tehnicku zbog nakog mahanja rukama i Butler pogodi slobodno, majke mi sam pomislio "haj hebat ga, nece valjda 1 poen odluciti"..
Karma is a bitch..
Karma is a bitch..
Dobro kucanje 

-
- Kontakt:
Link??
Ovo sto je do sada igrao je bilo dobro.
E ovo su te scotsove rotacije, krenulo dobro izvadi juku ubaci colinsa gasol se raspuca i haj ga ti sad cuvaj.
E ovo su te scotsove rotacije, krenulo dobro izvadi juku ubaci colinsa gasol se raspuca i haj ga ti sad cuvaj.
-
- Kontakt:
Juka je i dalje pod ograničenim minutama ja mislim....zbog toga ide malo ranije na klupu nego inače
ne mogu da vjerujem da gube od ovakvog SA
ne mogu da vjerujem da gube od ovakvog SA
CJ opet ograjisao 

Koliko se Juka trosi ova minutaza koju dobija ove sezone je optimalna
Bas ih nece u ovim dresovima
Bas ih nece u ovim dresovima
-
- Kontakt:
BABA 10 koševa zaredom
E jesam sretan, upalim stream u 3/4 kad imam sta i vidjeti, 11p za par minuta, ukupno 15 za sada 

Probudi se Juka a i ostali na trenutak, veceras ne ide bas najbolje.
I pogodi trojku s parkingasoccerfan je napisao/la:Vratio se Dame! Dobro je.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.