COYS je napisao/la:I pogodi trojku s parkingasoccerfan je napisao/la:Vratio se Dame! Dobro je.

Bio sam se prepo da je ozbiljna povreda. Nebi se ovi do naredne sezone uhavizali.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
COYS je napisao/la:I pogodi trojku s parkingasoccerfan je napisao/la:Vratio se Dame! Dobro je.
kobe24 je napisao/la:![]()
![]()
Kakva skupina debila, nevjerovatno! CJ ima slobodnog Juku na ziceru, ali on ide medju deset ruku i logika dobija bananu. Poslije toga velikan Turner uzima stvar u svoje ruke i sve momentalno postaje jasno. Ovo je jedno sesta-sedma tekma koju su izgubili na jednu loptu zbog nedostatka mozga.
babino je napisao/la:ja ljepote kad te dovedu do toga da gledas egal zavrsnicu i kuliras, znas unaprijed da od tog nema nista.
bas su mentalno u klincu...cj i sut za pobjedu, zaboravi.
nekoliko sekundi turner se turn around do mile volje.
a sta kazu ovi njihovi komentatori za trenera, jedan od najboljih u ovakvim zavrsnicama, sta oni gledaju yebo te..
a vala i nurkic kad krene licem prema kosu, ja zazmirim:-)
edin139 je napisao/la:Dobra partija juke, kao sto sam vec rekao fale mu neka 3 skoka po tekmi vise da sve ovo bude odlicno.
Neko me napao kada sam prije mjesec dana pisao o tankiranju, mislim da je i pticama na grani jasno da u pauzi portland mora napraviti tektonske promjene gdje je samo pitanje koga jos sve trebaju trejdati uz CJ-a i pokusati napraviti iskorak ekipe ... a ne bi bila ni nelogicna odluka o tankiranju gdje daju svoje pikove da bi se rijesili ugovora turnera ili majersa + dobiju pikove za CJ-a, juku i nastave ovim rukijima, tankiranje i sljedece sezone opet tankiranje i davanje lillarda za pikove itd... sasvim je svejedno ko ide ove a ko sljedece sezone cisto vi za vi potrebnih plata tako da od losih ugovora mogu i ostaviti onoga kome prije istice isti pa ce u odgovarajucem momentu i sam odleprsat bez da moras nesto davat uz njega, a portlandu ostaviti prostora za plate.
Uz malo srece za neke 3 sezone ekipa moze postati zabavna za gledanje i puna potencijala.
To sto su trentuno 5-ti i nije neki argument jer su jednu pobjedu ispred 8-og a dvije iznad 9-te pozicije, par losih tekmi i okrenula se situacija za 180 stepeni.lumani je napisao/la:edin139 je napisao/la:Dobra partija juke, kao sto sam vec rekao fale mu neka 3 skoka po tekmi vise da sve ovo bude odlicno.
Neko me napao kada sam prije mjesec dana pisao o tankiranju, mislim da je i pticama na grani jasno da u pauzi portland mora napraviti tektonske promjene gdje je samo pitanje koga jos sve trebaju trejdati uz CJ-a i pokusati napraviti iskorak ekipe ... a ne bi bila ni nelogicna odluka o tankiranju gdje daju svoje pikove da bi se rijesili ugovora turnera ili majersa + dobiju pikove za CJ-a, juku i nastave ovim rukijima, tankiranje i sljedece sezone opet tankiranje i davanje lillarda za pikove itd... sasvim je svejedno ko ide ove a ko sljedece sezone cisto vi za vi potrebnih plata tako da od losih ugovora mogu i ostaviti onoga kome prije istice isti pa ce u odgovarajucem momentu i sam odleprsat bez da moras nesto davat uz njega, a portlandu ostaviti prostora za plate.
Uz malo srece za neke 3 sezone ekipa moze postati zabavna za gledanje i puna potencijala.
jos sam nisam dozivio ekipu koja se nalazi na 5 mjestu da ide na tankiranjeUraditi neki trade za CJ ok,razumijem,pricalo se o tome i prije sezone..
Tankiranje znaci nema te 5,6,7 god na mapi a posle toga,mozda te bude negdje...
Da tankiraju kako bi bili donji i imali dobar pick na draftu, a taj pick da daju nekome uz Meyersa ili Turnera... Za CJ-a, boarderline All Star igraca, da uzimaju neki pick... Ovo meni zvuci kao katastrofa plan iz ugla Jusufa jer tek nakon nekih 5-6 godina moze, ali ne mora, dati neke rezultate. Portland ima jako mlad tim i bolje je da nastave ovim putem kojim su krenuli. Jedino sto treba mjenjati i jedino u cemu se slazem je to da CJ treba ici po mogucnosti za neko kvalitetno nisko krilo.edin139 je napisao/la:Dobra partija juke, kao sto sam vec rekao fale mu neka 3 skoka po tekmi vise da sve ovo bude odlicno.
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, StevieG8, Tele33 i 17 gostiju.