Jedan je TIm Duncan to sam siguran(bar se nadam) a drugi da nije Nowitzki i on je presao ali ne znam kada.Raul_64 je napisao/la:Koja 2 igrača su prošle godine u NBA prebacila granicu od 20 000 poena
Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
svaka čast...daljeDevil je napisao/la:Jedan je TIm Duncan to sam siguran(bar se nadam) a drugi da nije Nowitzki i on je presao ali ne znam kada.Raul_64 je napisao/la:Koja 2 igrača su prošle godine u NBA prebacila granicu od 20 000 poena
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jedno lagano iz basket pocetaka palo mi na pamet.
Koliki je bio rezultat prve kosarkaske tekme i ako znate koliko je igraca tada igralo u jednoj ekipi?
Koliki je bio rezultat prve kosarkaske tekme i ako znate koliko je igraca tada igralo u jednoj ekipi?
tacno Sheffild i GenoaWolverine je napisao/la:sheffild je najstariji engleski, to sam siguran i bez guglanja. dok za talijane ne bih znao, mozda genoa?
Zar nije Notts County najstariji 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Nije, Sheffield Fc koji je sada nizeligas negde oko 8 lige.juznjak> je napisao/la:Zar nije Notts County najstariji
Sta je niko ne zna odgovor na pitanje.
ehhh da vidimo .... Prodajom kojeg igraca je S.S Lazio zaradio najvise para ??

mene budale stam je dosa iz mance u lazio
Cek Nedved ili mozda Vieri
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 15 sep 2010, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ajde malo sacekaj sa pitanjima odgovori predhodno,da ne bude guzva bespotrebno.aS_Roma je napisao/la:ehhh da vidimo .... Prodajom kojeg igraca je S.S Lazio zaradio najvise para ??![]()
mislim da je igralo 9 ili 10 igrača al koji je rezultat bio

Jel Veron? Ili on ili CrespoaS_Roma je napisao/la:ehhh da vidimo .... Prodajom kojeg igraca je S.S Lazio zaradio najvise para ??![]()
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Prihvatam 9,a rezultat je fudbalski eto da pomognem.Raul_64 je napisao/la:mislim da je igralo 9 ili 10 igrača al koji je rezultat bio![]()
dobar dobar .... Christian Vieri– £32m tamo 1999 godine ja mislimjuznjak> je napisao/la:mene budale stam je dosa iz mance u lazioCek Nedved ili mozda Vieri
e yebiga ako je 8:9 fudbalski rezultataS_Roma je napisao/la:8:9 nakon produzetaka
Fudbalski rezultat ne vaterpoloaS_Roma je napisao/la:8:9 nakon produzetaka
@Raul nije a bgm nisi ni blizu kada bi fudbal gledali.
ahh nisam vidio to fudbalski
Al sto da ne ... mozda su neki amatei padaju golovi ko cuskije
4-1 i to kosevi svi sa slobodni bacanja
Al sto da ne ... mozda su neki amatei padaju golovi ko cuskije
4-1 i to kosevi svi sa slobodni bacanja
2:1 i ako nije ja se povlačim..i previše sam puta pokušao
Nije,posto idem i ja doci cu posle, da kazem da je rezultat bio 1:0.Raul_64 je napisao/la:2:1 i ako nije ja se povlačim..i previše sam puta pokušao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.