Skinuo sam sa hhunity, zaboravio sam na tu stranicuartemis77 je napisao/la: Ma samo otiđi na njihov youtube page i naći ćeš album u playlistama. Apsolutno preporučujem sve od njih što su radili do sad.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Jeste li ikad probali kompot a da nije kupovni? Znate ono domaći napravljen.
Baš i kupovni ima?Ferdo je napisao/la:Jeste li ikad probali kompot a da nije kupovni? Znate ono domaći napravljen.
Od jabuke i višnje najbolji, nakon njih kruška.Ferdo je napisao/la:Jeste li ikad probali kompot a da nije kupovni? Znate ono domaći napravljen.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Barbarossa
- Kontakt:
pa ja ne znam za drugi osim domaćegFerdo je napisao/la:Jeste li ikad probali kompot a da nije kupovni? Znate ono domaći napravljen.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Na RTL Elif počeo.
Na OBN je već oko 800 epizode.
Na OBN je već oko 800 epizode.
- Marsal
- Kontakt:
Zar ima kupovni kompot?
Eno jutros sam ga prije teretane der'o, one šljive...omda me u WC proćeraju
Nego ono u Čapljini sinoć...pa bando prokleta birat ćemo vam Komšića dok smo živi, ne mora BH ni korak krenuti naprijed ali neće bit ni po vašem
Eno jutros sam ga prije teretane der'o, one šljive...omda me u WC proćeraju
Nego ono u Čapljini sinoć...pa bando prokleta birat ćemo vam Komšića dok smo živi, ne mora BH ni korak krenuti naprijed ali neće bit ni po vašem
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
hladan kompot je nesto najjače u ljeto, bolje od bilo kakvog sladoleda ili soka.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nisi Hrvat ako ne glasaš za HDZ, ili neku drugu prohrvatsku opciju.Marsal je napisao/la:Zar ima kupovni kompot?![]()
Eno jutros sam ga prije teretane der'o, one šljive...omda me u WC proćeraju![]()
Walk on, with hope in your hearts.
- Donnie Darko
- Kontakt:
lolSarmelino je napisao/la:bolje od bilo kakvog sladoleda ili soka.
zdravije od toga i boljeDonnie Darko je napisao/la:lolSarmelino je napisao/la:bolje od bilo kakvog sladoleda ili soka.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Marsal
- Kontakt:
Ma meni ovaj debilizam ne može bit jasan...onakvo ismijavanje islamskih običaja...pa u Zenici ko bi onako piš'o po Hrvatima bio bi izopćen iz društva. Ja se s takvom osobom, a i mnogi drugi nikad ne bi pozdravili...eno selo do mog je hrvatsko i nikad ja od njih ružnu riječ nisam čuo, a ni oni od nas... ima nas koji smo bili i u nekim vezicama sa njima, družimo se, cugamo... ma fuj su mi ovi kamenjarci...bagra prokleta.artemis77 je napisao/la:
Nisi Hrvat ako ne glasaš za HDZ, ili neku drugu prohrvatsku opciju.
Sa njima NEMA suživota.
Isto neki dan čitam u Gradišci hoće da promijene naziv naselja koje se zove Elezagići haman jer je to "tursko ime". kakva bolest bokte mazo...pa u po Zenice stoji ulica koja se zove "Srpska mahala" i nikom nikad na pamet nije palo da mijenja.
Yebo mater... mi Bošnjaci/Bosanci/muslimani kakva god da smo bagra opet smo najbolji.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Naravno, ali za hrvatskog člana predsjedništva.Marsal je napisao/la:Zar ima kupovni kompot?![]()
Eno jutros sam ga prije teretane der'o, one šljive...omda me u WC proćeraju![]()
Kocka je bačena
Marsal je napisao/la:Da.Hendo je napisao/la:
Naravno, ali za hrvatskog člana predsjedništva.
Nema problema, evo pokrenuo sam omladinu samo za tu akciju.
http://www.ikre.info/media/k2/videos/1181.mp4

Evo i Ivane, nije više Ivana, sad je Hurija.
Kocka je bačena
Plač yebeni.Bila jedna budala, zvali ga nešto sa Čupavi, i sad on bio jediničar pravi, i bio test, i sad, ovi ostali hoće da prepisuju i zamole tog frajera da zovne profesoricu, lafo mu nešto nije jasno, da ovi ugrabe prepisat. I haj, dodje vrijeme i za to, diže Čupavi dva prsta, ova profa se obradovala da on nešto pita, jer je katastrofa, priđe ona njemu kaže: reci?
On gleda u nju, ne zna šta da pita oko testa, kaže MRŠ! Bilo mu vladanje 2.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
ma ono je obicni djeciji ustašluk, kulturno nazvan nestašluk..Marsal je napisao/la:Zar ima kupovni kompot?![]()
p.s. clan 163 kz fbih: izazivanje narodne, rasne i vjerske mrznje, 3 godine zatvora
- legenda reala
- Kontakt:
Pa kad bi ih kaznili, svi bi se digli da se žale na majoriziranost
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije to nikakvo rjesenje. Neka Hrvati biraju koga hoce.
Zeljko je istrosen politicar i ne nudi nista novo i njegovim izborom mozes samo dodatno radikalizovati situaciju između dva naroda.
Covic koji podmuklo siri price o nekom kalifatu i stavlja jednakost izmedju gradjanske i islamske drzave
zaslužuje jednu vaspitnu ali treba biti pametniji od toga.
Hrvatski je clan, pa neka ga Hrvati i biraju.
Zeljko je istrosen politicar i ne nudi nista novo i njegovim izborom mozes samo dodatno radikalizovati situaciju između dva naroda.
Covic koji podmuklo siri price o nekom kalifatu i stavlja jednakost izmedju gradjanske i islamske drzave
Hrvatski je clan, pa neka ga Hrvati i biraju.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 32 gosta.