Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Meni još uvijek neugodno kada sam bio u Srebrenici za vrijeme napada na Vučića.
U drugu cete ligu umjesto slobode ako jos nesto ovako napisesMarsal je napisao/la:Zar ima kupovni kompot?![]()
Eno jutros sam ga prije teretane der'o, one šljive...omda me u WC proćeraju![]()
Nego ono u Čapljini sinoć...pa bando prokleta birat ćemo vam Komšića dok smo živi, ne mora BH ni korak krenuti naprijed ali neće bit ni po vašem
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Zar nije to i logično? A ne ko Ganić zauzimo mjesto ko Jugoslaven, a bio probosanac.artemis77 je napisao/la:Nisi Hrvat ako ne glasaš za HDZ, ili neku drugu prohrvatsku opciju.Marsal je napisao/la:Zar ima kupovni kompot?![]()
Eno jutros sam ga prije teretane der'o, one šljive...omda me u WC proćeraju![]()
Nego ono u Čapljini sinoć...pa bando prokleta birat ćemo vam Komšića dok smo živi, ne mora BH ni korak krenuti naprijed ali neće bit ni po vašem
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Padoste mi ti i legenda na pamet, na Ircu u onom marketu male cokolade po 50gr 0,30. Uzmem desetAerials je napisao/la:Kakvo otkriće su ove E.Wedel čokolade.![]()
![]()
Dobre pravo, nema ono ko kod Dorine secer da osjetis pod zubima
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa hajde sta ce ti biti neugodno svakako je on i isplanirao da ga njegovi napadnu prviBelminM23 je napisao/la:Meni još uvijek neugodno kada sam bio u Srebrenici za vrijeme napada na Vučića.
- Marsal
- Kontakt:
Prijatelju, u drugu ligu ćemo svakako pa mi se možeRigoletto je napisao/la:U drugu cete ligu umjesto slobode ako jos nesto ovako napisesMarsal je napisao/la:Zar ima kupovni kompot?![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Tako jeftine?Penaltiky je napisao/la:Padoste mi ti i legenda na pamet, na Ircu u onom marketu male cokolade po 50gr 0,30. Uzmem desetAerials je napisao/la:Kakvo otkriće su ove E.Wedel čokolade.![]()
![]()
Dobre pravo, nema ono ko kod Dorine secer da osjetis pod zubima
Ma odlične su, meni se sviđa što je na ovim od 100gr crna čokolada, pa preukusno mi je.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Barbarossa
- Kontakt:
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ne planiram čitat, dovoljno mi je bilo vidjet Delhi. **** Indija, najuhljupskije mjesto na planeti. Ne znam jel smrdljivije od Kuzmina.Barbarossa je napisao/la:http://contentodays.com/delhi-man-dies- ... irl-video/
kad vidim reklamu Incredible India ospem se savPenaltiky je napisao/la:
Ne planiram čitat, dovoljno mi je bilo vidjet Delhi. **** Indija, najuhljupskije mjesto na planeti. Ne znam jel smrdljivije od Kuzmina.Barbarossa je napisao/la:http://contentodays.com/delhi-man-dies- ... irl-video/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Karl Plinkigton u Indijimiki_92 je napisao/la:kad vidim reklamu Incredible India ospem se savPenaltiky je napisao/la:
Ljudi imaju designated shitting streets
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 12 feb 2018, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
najbolje epizoda def 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Evolution87
- Kontakt:
Jel ti lakse ako ti kazem da i ja padoh danasBarbarossa je napisao/la:Ja u subotu padoh ispit od 130 KM , al nije to bitno, bitno je koliko puta si ustao i nastavio daljeEvolution87 je napisao/la:Eh da je danas preziviti ovaj usmeni pa da sam rahat
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
12 dana čekala rezultate ispita na koji je svega 10 ljudi izašlo.

Pa položi li ga ljudino?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da nismo na isti ispit izlaziliAerials je napisao/la:12 dana čekala rezultate ispita na koji je svega 10 ljudi izašlo.![]()
Jesam.Raonffa je napisao/la:Pa položi li ga ljudino?
UNTZ in a nutshell.tuzlak1987 je napisao/la:Da nismo na isti ispit izlaziliAerials je napisao/la:12 dana čekala rezultate ispita na koji je svega 10 ljudi izašlo.![]()
A bio je neki lik sa nekog drugog faksa radio nešto kad smo i mi ovaj predmet, da nisi ti?
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Google [Bot], Pensioner26 i 9 gostiju.