Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
AlfredNobel WroteColonEngleski mediji pišu da Pedro Rodriguez priželjkuje povratak u Barcelonu nakon što mu u ljeto 2019. godine istekne ugovor sa Chelseajem. Navodno, Španac bi prihvatio ulogu jokera s klupe u klubu u kojem je od 2009. do 2015. godine osvojio 20 trofeja uz 99 golova u 321 utakmici.
Sad koliko ima istine u ovome, ne znam, ali bilo bi lijepo..
leorey WroteColonAlfredNobel WroteColonEngleski mediji pišu da Pedro Rodriguez priželjkuje povratak u Barcelonu nakon što mu u ljeto 2019. godine istekne ugovor sa Chelseajem. Navodno, Španac bi prihvatio ulogu jokera s klupe u klubu u kojem je od 2009. do 2015. godine osvojio 20 trofeja uz 99 golova u 321 utakmici.
Sad koliko ima istine u ovome, ne znam, ali bilo bi lijepo..
Ma nema od toga nista. Nema smisla svakako dovoditi covjeka od 30 godina da bude joker s klupe. Taman se rijesili ovih staraca, sad treba opet da ih peglas po klubu.
Uostalom, ne vidim svrhu uopste dovoditi bilo kojeg napadaca ili krilo posebno ako Griezmann dodje na ljeto.
Jer pazi: Messi, Dembele, Griezmann, Suarez, Paco. Cak i Coutinho ti moze na krilo. Nema logike nikakve dovoditi jos nekog u napad. Cak da Paca prodas, ne treba ti Pedro koji je realno prosjecan igrac.
Lillard WroteColonValverde me stvarno počinje živcirat. Goni se u pichku materinu s Robertom. Coutinho na klupi, ha ja, kupili smo ga da se prilagodi na Barcelonu sjedeći na klupi. Ma yebo ovo.
Blejzer10 WroteColonProtiv Getafea KUĆI se miksalo, pa nismo ošutali prema golu do ulaska Inieste. Fino to rotiranje zvuči, ali do sad su se bodovi prosipali u tim slučajevima, a s obzirom na dva nedavna kiksa, i Atleticovim pobjedama, Valverde ne želi riskirati ligu.
xaviesta WroteColonŠta imamo razmišljati, ide gala 11 Mats, Roberto, Pique, Umtiti, Busi, Raketa, Iniesta, Paulinho, Messi i Suarez.
Taj bi sastav i sutra izveo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.