Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakva je igra Celika? Nisam pratio jucerasnju utakmicu.. Po rezultatu 1-0, slabo. ps s obzirom koliko su se pojacali i pred svojom publikom tu je trebalo bit minimalno 3 razlike, proziv viteza.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Vi ste ono s Jedinstvom potpisali 3 za 3?prisonbreak je napisao/la: Al samo mi sa pecatom, svi ste ispod nas.
Ocekujem saopcenje Bordo Frendica o jucerasnjim sudijskim odlukama i conspiracy theory kako je Zeljo i to namjestio 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Ocekujem saopcenje Bordo Frendica o jucerasnjim sudijskim odlukama i conspiracy theory kako je Zeljo i to namjestio

sinoć se benjo isović javio i kazao šta misli o penalima

"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
- prisonbreak
- Kontakt:
Ima ekipa velikog slifa definitivno, al velik je pritisak, biti ce tu puno bolje. I Vitrz je igrao fakticki bunker cijelu utakmicu, pa je tesko islo, bili su cvrsti i grubi i oni su se fino pokazali.Guest007 je napisao/la:Kakva je igra Celika? Nisam pratio jucerasnju utakmicu.. Po rezultatu 1-0, slabo. ps s obzirom koliko su se pojacali i pred svojom publikom tu je trebalo bit minimalno 3 razlike, proziv viteza.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
ha majku im glupu, koji su ovo retardi, nisu mogli trofeja uzeti uz ovakvo sudjenje ...Memara je napisao/la:
![]()
![]()
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Pazi ovoBeSha1992 je napisao/la: ha majku im glupu, koji su ovo retardi, nisu mogli trofeja uzeti uz ovakvo sudjenje ...![]()
![]()
memara poznati kompleksaš
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Uvazeni portal pusti Bernardica uvazenog navijaca HŠK-a da napise clanak u kojem jucerasnju lakrdiju svede na minimum sa kosnatatcijom 'loš dan za Zrinjski', dok istovremeno veliki reklamni baner Premier-a krasi naslovnicu portala 
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Ne znam cemu tolika hampa oko ovoga kad znamo da uz Zelju Zrinjski ima najjaci lobi u ligi. Ovo sto se desava zadnje dvije godine izmedju njih je za SIPE. Svaki iskren navijac i ljubitelj fudbala ce to priznati jer iz sedmice u sedmicu gledamo iste stvari, ove sedmice Zeljini kmece iduce ce opravdavati nepostojeci penal za njihov tim.
samo Sloboda
da željo ima ikakav lobi ne bi izgubio titulu nepostojećim penalom za zrinjski protiv radnika.
- Evolution87
- Kontakt:
A zanemarit cemo 6 suspendovanih sudija te sezone zbog gresaka u korist vase miskina
To se nije desilo, to je sve izmislila pitarska propaganda.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Iskreno se nadam da si samo tvrdoglav ili mlad da bi priznao. Uz vec izlobiranu titulu slican slucaj da se u zadnjih 6-7 kola suspenduje isto toliko sudija u vasu korist mislim da nije jos zabiljezen. Uz dva endemski zasticena kluba tu je i Siroki koji se uspio izvuci od oubiljne kazne nakon fasistickog hraljanja tokom finala Kupa.Linija je napisao/la:da željo ima ikakav lobi ne bi izgubio titulu nepostojećim penalom za zrinjski protiv radnika.
samo Sloboda
Šta kaže onaj svi štimaju.
Pa dečko ako su tvoji ukaljali obraz tvog kluba, ne znači da su svi.
Ocigledno da su pojedini navijaci Zelje na drogama,i to neke novije vrste,kada su oni ti koji moralisu o sudijama.Pa kakve smjesne penale su sudije svirsli Zelji u Bijeljini,kakva su ti navlacenja bila da Zeljo pobjedi,i to uvijek kada se rezultat lomi,ako ne penal onda crveni.Amarovi puleni umislili da su institucija,a infrastruktura Radnika iz Surdulice bolja.
Upravo tako. Da se namjestalo, titula se ne bi izgubila nepostojecim penalom u Bijeljini. Zdrav mozak i razum to mogu shvatiti, zato nazalost vas par i dalje ne prestaje drkati i drkati na jedno te isto, iako veze sa zivotom nema.Evolution87 je napisao/la:A zanemarit cemo 6 suspendovanih sudija te sezone zbog gresaka u korist vase miskinaTo se nije desilo, to je sve izmislila pitarska propaganda.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
nemam ja šta priznavati. ti imaš pravo da misliš šta hoćeš, iako to nužno ne mora biti istina.merak je napisao/la:Iskreno se nadam da si samo tvrdoglav ili mlad da bi priznao. Uz vec izlobiranu titulu slican slucaj da se u zadnjih 6-7 kola suspenduje isto toliko sudija u vasu korist mislim da nije jos zabiljezen. Uz dva endemski zasticena kluba tu je i Siroki koji se uspio izvuci od oubiljne kazne nakon fasistickog hraljanja tokom finala Kupa.Linija je napisao/la:da željo ima ikakav lobi ne bi izgubio titulu nepostojećim penalom za zrinjski protiv radnika.
na kraju krajeva, čelnici tvog kluba i manjeg sarajevskog kluba su se zajenički dogovarali i planirali rezultate uključujući i druge klubove. pa na kraju kad se pare ne uplatiše obznani se sve.
Hahahahaha cistiji penal u Bijeljini nego vasi protiv fasista u kupu... slucajno svih 6 suspendovano zbòg greski u korist Vase Miskina..Osim13 je napisao/la:Upravo tako. Da se namjestalo, titula se ne bi izgubila nepostojecim penalom u Bijeljini. Zdrav mozak i razum to mogu shvatiti, zato nazalost vas par i dalje ne prestaje drkati i drkati na jedno te isto, iako veze sa zivotom nema.Evolution87 je napisao/la:A zanemarit cemo 6 suspendovanih sudija te sezone zbog gresaka u korist vase miskinaTo se nije desilo, to je sve izmislila pitarska propaganda.
Ovaj linija je stvarno idiot, Azmir dobio kaznu na sudu zbog klevete, on i dalje tvrdi budalastine... pa nije Dino bio stari kriminalac Ivica
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.