Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
45
24%
Zadovoljan
75
39%
Nemam stav
31
16%
Nezadovoljan
13
7%
Katastrofa
26
14%
 
Ukupno glasova: 190

samoposmatram
Postovi: 5370
Pridružen/a: 20 nov 2013, 15:11
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la samoposmatram » 17 feb 2018, 09:53

DaVinci je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Na stranu odluka EHF-a i nesposobnost naseg saveza, imali neko da misli da je pravedno sto Svicarska ide u baraza, a BiH ne?
Pa da je pravedno nije ali da je bolje jeste ... umjesto nama sad ce Norvezani njima zgadit' rukomet vec u prvoj tekmi ... nasi igraci uopste neizvlace pouke iz utakmica tako da igrali u junu pa izgubili ili uopste neigrali njima dodje na isto ... Suman bi, ako je iole pametan, vec sad od aprila trebao podmladit' repku i uvjezbavat' je za sljedece kvalifikacije ... a posto je nazalost ogranicen, to ce tek uraditi poslije sljedecih propalih kvalifikacija ... :zviz:
Pa vidim mi uvijek cekamo grupu sa grckom, slovackom, litvanijom, latvijom i lihtenstainom. A tek onda se kurcimo da smo sila. Bolje nije a i siguran sam da nemislis da je bolje, ali pod strahom predpostavke da ce nas Norveska poderati, vidis ovu diskvalifikaciju kao bolje resenje.

Zalba je prava odluka od strane saveza. Odluka sudije u ovom slucaju je dakako potrebna. Proporcionalni princip je relevantan, zbog nacina do kojeg je doslo do ove odluke. Pitanje je samo hoce li se slucaj stici rijesiti prije odrzavanja baraznih utakmica.

samoposmatram
Postovi: 5370
Pridružen/a: 20 nov 2013, 15:11
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la samoposmatram » 17 feb 2018, 11:03

Zahvaljujući odluci Evropske rukometne federacije da utakmicu posljednjeg kola, koja je odigrana 13. januara u tuzlanskom Mejdanu, registruje s 10:0 u korist Švicarske, izabranici selektora Bilala Šumana ostali su bez plasmana u baraž koji su pošteno izborili na terenu.

Zbog odluke EHF danas je rukovodstvo Rukometnog saveza BiH, koje se u posljednje vrijeme susreće s velikim problemima i u domaćim takmičenjima, odlučilo sazvati vanrednu konferenciju za novinare na kojoj se prisutnim novinarima obratio direktor rukometne reprezentacije BiH Gordan Muzurović.

Ostao dužan informacije

- Potpuno svjesno ostao sam dužan određene informacije. Zašto ih nisam iznio ranije? Štitio sam interese reprezentacije. Nisam htio otvarati "pandorine kutije". Ta strategija očigledno nije imala utjecaja - rekao je Muzurović na početku svog obraćanja novinarima, koji su u velikom broju stigli u prostorije RSBiH, a potom hronološki ispričao šta se sve desilo tog 13. januara želeći staviti tačku na sve spekulacije:

- Dan prije utakmice, 12. januara, bio sam u Tuzli sa saradnicima da upoznam i ugostim delegata i sudije. To se i desilo. Kako je i običaj, bili smo na večeri. Razgovarali o utakmici i rukometu. Oni su bili smješteni u hotelu "Miris dunja", a Švicarci u hotelu "Tuzla", sa četiri zvjezdice.

Na dan utakmice zakazan je tehnički sastanak u hotelu u kojem je bio smješten delegat.

- Delegat je na dan utakmice zakazao tehnički sastanak u hotelu u kojem je on boravio. Na tehničkom sastanku se ide do najsitnijih detalja. Delegat je imao čelnu poziciju za stolom i sjedio je za svojim laptopom. Dakle, jedini je imao pristup EHF sistemu. S desne strane su bili Švicarci, sa lijeve mi. Na kraju stola sjedile su sudije. Razgovaralo se o uobičajenim stvarima. Sve je išlo svojim tokom do trenutka kada je delegat pitao za primjedbe. Švicarci su se javili za riječ. Žalili su se na katastrofalnu hranu koja im je ponuđena, što nije istina! Naprotiv! Onda su rekli da cijela ekipa nije spavala jer su uznemiravani. Žalili su se jer je policajac kašljao, i to im je smetalo - prepričao je Muzurović detalje sa tehničkog sastanka, te nastavio:

- Delegat je rekao da će sve to provjeriti. Što se i desilo. U toj atmosferi se krenulo u delegiranje. Prvo i osnovno što smo rekli jeste da ćemo mi nastupiti sa istom ekipom kao u Švicarskoj. Delegat je to imao na laptopu, jer je imao pristup EHF sistemu. Naša "player lista" ovjerena je u oktobru sa 16 imena i ponuđena je delegatu, sa 16 zaokruženih imena. Uz to su naravno priloženi i pasoši, a na listi je bio i Tomislav Nuić. Svi pasoši su provjereni. Jedan od sudija je pomagao delegatu. To je jedina, i prava istina! Delegat je kazao da će mu trebati vremena da sredi zapisnik, a onda se uputio u inspekciju hotela. I ja sam išao sam njim i od tog momenta ga više vidio nisam. To odgovorno tvrdim.

Direktor reprezentacije kazao je kako sat vremena prije početka utakmice nigdje nije bilo zvaničnog zapisnika.

- Naša reprezentacija je u međuvremenu doputovala u Tuzlu. Na dan utakmice, delegat je došao u dvoranu sat prije utakmice, ali zapisnika nije bilo nigdje - tvrdi Muzurović.

Potom je prvi operativac naše seniorske selekcije otkrio jednu priličnu bizarnu situaciju.

- Znate li gdje je štampan zapisnik? U robnoj kući Omega. Sa "stika", koji je odnijela djevojčica. Zapisnik na kojem nema Nuića. Jedanaest minuta prije početka utakmice taj zapisnik je "stavljen u promet" - kazao je Muzurović.

O tom zašto je zapisnik štampan van dvorane i zašto ga je na štampanje nosila djevojčica, nije bilo mnogo govora. Jasno je da se u takvu situaciju nije smjelo dospjeti. Ipak, Muzurović je priznao da je bilo i naših grešaka.

- Desila se i naša greška. Zapisnik nije prekontrolisan. Zašto? Pod broj jedan i ne sanjaš u životu da se nešto takvo može desiti jer vjeruješ iskusnom delegatu EHF-a. Jedanaest minuta prije početka utakmice sudije nisu izbrojale 16 igrača. Prilikom prozivanja igrača niko ne vidi da se ne proziva Nuić. Niko u dvorani, uključujuči i mene. Častan sam čovjek i prihvatam odgovornost. Počinje utakmica, u dvorani niko pojma nema da u zapisniku fali Nuić. I sve do 38. minute kada čovjek postiže gol, odnosno dobija dvije minute. Na to idu konsultacije sudija i delegata, a pravila predviđaju da ukoliko je tehnička greška da delegat ima pravo ručno dopisati. On odlučuje mimo pravila i Nuić dobija crveni - prepričava Muzurović scenario koji nam je svima poznat.

Naravno, nakon svega, imala je utakmica i svoje treće poluvrijeme.

- Neposredno poslije utakmice gospodin delegat ne zna šta da radi. Dobija instrukciju od EHF da on odmah poslije utakmice uvrsti Nuića u zapisnik. Na istom laptopu koji je imao na sastanku. I za tri minute je bio tu. Počinje s kreiranjem zapisnika poslije utakmice, a Švicarci odmah najavljuju žalbu. Delegat konstatuje da igrač br. 27 nije u zapisniku. Tu sam se žalio, a onda je on prihvatio grešku. Delegat je poručio da je to do njega i da se nada da će pobijediti rukomet. Da će on u izvješaju priznati grešku - istaknuo je Muzurović.

Prema riječima direktora reprezentacije, glavni problem za delegata nije bio Nuić, već crveni karton kojeg je bilo nemoguće dati, što je mučilo slovenskog delegata.

- Kao ozeblo sunce čekali smo rasplet situacije. U prvom krugu mi dobijamo švicarsku žalbu i delegatov izvještaj. On priznaje grešku. Korektno priča o svemu što se desilo. Potvrđuje naše argumente. U svemu i pravda svoje greške na način da prilikom tehničkog sastanka nije imao tehničke mogućnosti, bežišni internet, printer, skener, a odgovorno tvrdim da hotel ima sve to - naglasio je Muzurović, a potom to i potvrdio dokumentima koje je naš Savez poslao u EHF.

Ili jači lobi i bolja uređenost, ili švicarski argumenti, očito su bili jači od naših. Mada je argument koji su naveli Švicarci u žalbi prilično smiješan.

Nuić igrao odličnu odbranu?

- Švicarci su ponudili argumente da je Nuić utjecao na rezultat. Da je igrao odličnu odbranu. A čovjek igrao tri i po minute. I to je, gospodo, prošlo - rekao je razočarani Muzurović, te dodao:

- U odluci od jutros delegat nije spomenut. Čovjek ne postoji u obrazloženju odluke EHF. Kao da nije bio tu. Ne spominje se ni jedna jedina riječ o njegovoj odgovornosti.

Posljednja nada onima koji je realno zaslužuju, a to su igrači i stručni štab reprezentacije, jeste žalba na koju RSBiH ima pravo, a koju mora uputiti do 21. februara u sjedište EHF-a u Beču.

- Žalit ćemo se jer nemamo drugog izbora. Sve ćemo dobro iščitati sa našim pravnim ekspertima. Mi jesmo mala zemlja u očima nekoga, ali smo na terenu pokazali koliko smo veliki - rekao je Muzurović na kraju i dodao da su u RSBiH spremni ići i pred Međunarodni sud za sportsku arbitražu (CAS), koji se igrom slučaja nalazi baš u Švicarskoj.

mire96
Postovi: 1056
Pridružen/a: 01 sep 2017, 00:49
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la mire96 » 17 feb 2018, 12:07

Muzurovic da ima obraza, sam bi dao ostavku nakon ovakvog propusta. Tu je ispricao jednu dugu pricu, a najbitnije u svemu tome se moze svesti na - potpisali smo spisak na kojem nema Nuica. To je jedino bitno u tom trenutku. A gdje se spisak printao, ko ga je donosio, i ko je gdje spavao i jeo je nebitno. Uostalom, ako je to sve sta on prica istina, sta mu nije pod tim cudnim okolnostima nije palo na pamet da ipak za svaki slucaj pregleda tak spisak prije potpisa? Ma jok, lakse je svaliti krivicu na merhametluk i pouzdanje u delegatovu profesionalnost, nego to nazvati pravim imenom - neodgovornost. A i to sto pokusava da se sakrije iza igraca i dvorane, kao ni oni nisu primjetili da nema Nuica na spisku, je nisko. Njihov posao nije bio da vode evidenciju o tome ko je na spisku a ko ne, vec su oni bili tu da navijaju/igraju rukomet.
Ovo treba da nam bude jaka skola za ubuduce, prilika da se neodgovorni ljudi skinu sa vaznih pozicija u savezu, ali nazalost ne ocekujem da se ista od toga desi. Ovo ce samo biti jos jedna anegdota o tome kako nas svi mrze, a iz takvih mitova se ne moze nista novo nauciti.

Avatar
hz1987
Postovi: 2089
Pridružen/a: 01 nov 2008, 10:27
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la hz1987 » 17 feb 2018, 12:11

Red bi bio da sad raji vrate novac od karata, jer je ozvaniceno da je utakmica nevazeca, a toplo preporucujem svim navijacima sa kupljenim ulaznicama da dignu tuzbu protiv Muzurovica (koji je potpisnik dokumenta i odgovorno lice saveza) jer je prodavao ulaznice za nevazecu i neregularnu utakmicu i nanio igracima i navijacima dusevnu bol.

Avatar
delinjo
Postovi: 24118
Pridružen/a: 02 jun 2015, 15:42
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la delinjo » 17 feb 2018, 13:36

ma ja krivi Svicarci sto su se zalili....pu majku im kako ih nije stid :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

samoposmatram
Postovi: 5370
Pridružen/a: 20 nov 2013, 15:11
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la samoposmatram » 17 feb 2018, 13:49

delinjo je napisao/la:ma ja krivi Svicarci sto su se zalili....pu majku im kako ih nije stid :D
Vazno je da ti nije zao ekipe koja je fair pobijedila dvije utakmice protiv svicaraca koji su podcijenili protivnika, ali ih na kraju vidi slucajnosti administracija spasava. Poserem ti se na logiku koju prihvatas kao pravilo.

Lako je silovati nejac.

Avatar
Alminjo99
Postovi: 3527
Pridružen/a: 07 dec 2016, 19:00
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Alminjo99 » 17 feb 2018, 15:01

Svi su krvi samo mi nismo, naša posla.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

samoposmatram
Postovi: 5370
Pridružen/a: 20 nov 2013, 15:11
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la samoposmatram » 17 feb 2018, 18:09

Alminjo99 je napisao/la:Svi su krvi samo mi nismo, naša posla.
O cemu pricas. Jedan covijek nije bio dostojan kontrolisati protokol, koji je bio nepravilan od strane delegata, i tebi je normala da se slucaj zavrsi diskvalifikacijom citave ekipe.

nepostenaliga
Postovi: 214
Pridružen/a: 11 jan 2018, 21:55
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la nepostenaliga » 18 feb 2018, 01:05

Odlazite krimosi! Sram vas bilo, na stub bi vas srama, ali moze u ovoj državi sve. Stidite se burića, terzica, prce i ostalih te one raje bagro mafijaska!

edinjo-bih
Postovi: 3503
Pridružen/a: 09 jul 2009, 13:48
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la edinjo-bih » 18 feb 2018, 07:15

Predragovic zabio 19! golova:

HC LINZ AG vs. HC Bruck 34:29 (17:15)
Freitag, 16. Februar 2018, 19:30 Uhr
Spielprotokoll
Werfer HC LINZ AG: Srdjan Predragovic (19), Philipp Preinfalk (3), Klemens Kainmüller (3), Christian Kislinger (2), Antonio Juric (2), Matevz Cemas (2), Stefan Lehner (1), Gojko Vuckovic (1), Alen Bajgoric (1)
Werfer HC Bruck: Martin Breg (11), Lucijan Fizuleto (4), Matic Grusovnik (4), Thomas Zangl (3), Milos Ivic (2), Mirnes Mavric (2), Paul Offner (1), Berat Mahmutaj (1), Luca Plassnig (1)

prvi je strijelac u Austriji sa ja mislim nekih 80tak golova ispred drugog strijelca lige.

Avatar
emil02in
Postovi: 3689
Pridružen/a: 03 mar 2013, 22:45
Lokacija: Jablanica
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la emil02in » 18 feb 2018, 14:49

Sve vam Je Veselin Vujovic objasnio nema potrebe da pisemo romane.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

gazijabih
Postovi: 320
Pridružen/a: 09 okt 2013, 15:31
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la gazijabih » 18 feb 2018, 16:47

Jedino na šta se RSBiH može žaliti je na to da se utakmica ponovi, jer je propust bio od strane delegata utakmice i sudija koji također nisu primjetili da je igrač koji nije u zapisniku na terenu. Greška jeste na RSBiH što je potpisala zapisnik bez Nuića, ali je isto tako greška sudija i delegata što su utakmicu odveli u neregularnost puštajući Nuića da igra. Onog trena kada su to primjetili, trebali su prekinuti neregularnu utakmicu. Nastavak neregularne utakmice ne može biti regularan i krivica potpisanog zapisnika od strane ljudi iz RSBiH je dovela do neregularnosti, ali sudije i delegat su neregularnu utakmicu priveli kraju aminujući grešku. Da su utakmicu prekinuli, samo tada bi se krivica mogla svaliti upotpunost na RSBiH i registrovati gostima 0:10. Ovo je jedino na šta se RSBiH može žaliti i pokušati isposlovati, je ponovljenu utakmicu.

U prevodu, dužnost sudija i delegata je da ispred EHF prate regularnost utakmice. Indirektno, da Nuić nije ulazio u igru, utakmica bi bila regularana. Isto tako, utakmica bi bila regularna da je Nuić tokom utakmice odstranjen s klupe reakcijom delegata (kojem je to službena dužnost da reaguje). Ako delegat to propusti, dužnost sudija je da mu ne dozvole ulazak u igru i preporuče delegatu da ga odstrane s klupe. Puštanje u igru, davanje crvenog kartona i sl. je direktna greška sudija i delegata i vođenje utakmice u neregularnost.
Suštinski na šta RSBiH žalbom treba da pokuša isposlovati je da RSBiH jeste krivac što je izazavao posljedično neregularnost utakmice, jer su delegat i sudije uzročno dopustili to.

Avatar
Kaunas
Postovi: 13316
Pridružen/a: 08 dec 2013, 11:36
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Kaunas » 18 feb 2018, 17:03

Ti cim si stavio potpis svu si odgovornost prebacio na sebe. Niko nam nije kriv.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

gazijabih
Postovi: 320
Pridružen/a: 09 okt 2013, 15:31
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la gazijabih » 18 feb 2018, 17:05

Kaunas je napisao/la:Ti cim si stavio potpis svu si odgovornost prebacio na sebe. Niko nam nije kriv.
Slažem se s tim. Za potpisane garantuješ, za nepotpisane si kriv. Krivica se mogla izbjeći da je delegat reagovao i rekao da se Nuić mora udaljiti s klupe jer nije na spisku. To je njegova službena dužnost, da prati regularnost. Onog trena kada je ušao na teren, dobio crveni karton i kada je delegat potpisao zapisnik utakmice da je regularna, također snosi odgovornost za regularnost utakmice.

Gledaj ovako na to:
Nuić je samoinicijativno ušao u igru. RSBiH nema ništa s tim. Uredno smo potpisali zapisnik bez njega. Zašto su sudije i delegat to dopustile. Tako je mogao ući bilo ko, zar ne?
U žalbi ne treba biti rasprave o potpisu i Nuiću, već o regularnosti utakmice i njenom ponavljanju.

Avatar
DaVinci
Postovi: 2846
Pridružen/a: 18 jun 2017, 20:32
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la DaVinci » 19 feb 2018, 00:41

samoposmatram je napisao/la:
DaVinci je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Na stranu odluka EHF-a i nesposobnost naseg saveza, imali neko da misli da je pravedno sto Svicarska ide u baraza, a BiH ne?
Pa da je pravedno nije ali da je bolje jeste ... umjesto nama sad ce Norvezani njima zgadit' rukomet vec u prvoj tekmi ... nasi igraci uopste neizvlace pouke iz utakmica tako da igrali u junu pa izgubili ili uopste neigrali njima dodje na isto ... Suman bi, ako je iole pametan, vec sad od aprila trebao podmladit' repku i uvjezbavat' je za sljedece kvalifikacije ... a posto je nazalost ogranicen, to ce tek uraditi poslije sljedecih propalih kvalifikacija ... :zviz:
Pa vidim mi uvijek cekamo grupu sa grckom, slovackom, litvanijom, latvijom i lihtenstainom. A tek onda se kurcimo da smo sila. Bolje nije a i siguran sam da nemislis da je bolje, ali pod strahom predpostavke da ce nas Norveska poderati, vidis ovu diskvalifikaciju kao bolje resenje.
Pa kao neko ko je gledao sve tekme baraza nase rukometne repke kao i sve tekme sto su prenosene na TV-u u zadnjih 20 godina mogu slobodno reci da nam igranje ovog baraza apsolutno nista nebi donio. Norvezani bi nas rjesili u prvoj tekmi vec, druga bi se igrala cisto pro forme i preko neke stvari i od strane jednih i od drugih. Znaci patnja za sve nas. Nasi igraci bi samo jos jednom dobili podijum da pokazu i dokazu svoju ogranicenost i luzerski mentalitet. Zato mislim da bi nam ova diskvalifikacija puno vise mogla donjeti ako bi se vec sad u aprilu pocelo s dugo potrebnim podmladjivanjem nego da 2 tekme baraza samo nastave produzavati ovu agoniju zvanu rukometna repka ...
"Mi smo pogana sredina, j@bo ja nama svima mamu u usta! Odgovorno tvrdim da smo najgori i ako se barem malo ne promijenimo, nikada nam neće biti bolje." by fks74

Avatar
VanBasten
Moderator
Postovi: 6792
Pridružen/a: 27 nov 2008, 13:00
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2018, 15:59

Nas rukomet je tragicnija prica od Antigone. Ja, licno, nisam neki rukometni fanatik moj interes za taj sport je daleko ispod onoga za fudbal ili kosarku recimo. Medjutim, ako b i se ikad nasao na nekoj poziciji moci i uticaja i zelio da isti iskoristim u neki sportski projekat, to bi bio rukomet. Uvjeren sam da smo za taj sport najtalentovanij, odnosno da za njega imamo najveci sirovi potencijal, te da bi se frakcijom podrske i finansijskogg ulaganja U u odnosu na fudbal ili kosarku) u taj sport i njegov napredak mogli ostvariti vrhunski rezultati. Pa, evo i sada... ulaganje u rukomet je mizerno, blago receno. Vece budzete imaju fudbalski klubovi u ligi Federacije s dna tabele nego nasi rukometni prvoligasi... pa opet, i pored toga, iz takvih uslova se izrode Prce, Toromanovici, Burici, Vrazalici, Perici... U fudbalu i kosarci tesko da cemo ikad se domoci neke medalje, nekog zaista vrhunskog uspjeha dal na klupskom ili reprezentativnom nivou. U rukometu, mislim da biu to bilo itekako moguce...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Avatar
no rules
Postovi: 2230
Pridružen/a: 06 avg 2008, 16:17
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la no rules » 19 feb 2018, 16:38

@ VanBasten
:thumbup: , samo da imamo normalan savez sa ambicioznim ljudima u njemu i legendama kojih je mnogo od Banja Luke , Mostara , Sarajeva ...
Da se aplicira u sve moguce institucije i firme ... Sigurno je da bi bilo tu mnogo odaziva kada se prezentira da ce se taj novac utrositi u razvoj mladih igraca i da svaka marka bude prikazana gdje je otisla... Tesko izvodljivo , ali nadajmo se :)

Avatar
HPCompaq
Postovi: 2490
Pridružen/a: 14 dec 2017, 17:28
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la HPCompaq » 19 feb 2018, 17:58

Hoće li stručnjaci iz saveza ulozit zalbu? Hocel bit kakve fajde,ili je ovo gotova stvar?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Avatar
123456
Postovi: 5547
Pridružen/a: 16 apr 2009, 20:56
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la 123456 » 19 feb 2018, 19:21

Evo Gordan Muzurović na so.rce.ba objasnio.I ja mu vjerujem.Visoko mi misljenje imamo o toj nekoj Evropi i postenju.Vjerujem da je delegat zeznuo stvar.Mi se mozemo zaliti koliko hocemo nece nam pomoci.Al ja bi da se pitam ovo gonio do kraja.Do Strazbura ako trebe.Nek ne igramo baraz.Al bi gonio to.Te organizacije su itekako neselektivne samo zavisi ko je u pitanju da se kazni.Mali ili Veliki.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Avatar
VanBasten
Moderator
Postovi: 6792
Pridružen/a: 27 nov 2008, 13:00
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2018, 19:37

123456 je napisao/la:Evo Gordan Muzurović na so.rce.ba objasnio.I ja mu vjerujem.Visoko mi misljenje imamo o toj nekoj Evropi i postenju.Vjerujem da je delegat zeznuo stvar.Mi se mozemo zaliti koliko hocemo nece nam pomoci.Al ja bi da se pitam ovo gonio do kraja.Do Strazbura ako trebe.Nek ne igramo baraz.Al bi gonio to.Te organizacije su itekako neselektivne samo zavisi ko je u pitanju da se kazni.Mali ili Veliki.
Vujoviuc nam je odmah rekao da neamo sanse. EHF je sigurno jedna od najgorih evropshih sporrtskih federacija u ekpinim sportovima. Za njih i FIBA lici na utopisticku organizaciju.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.