PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
jel robija i fukare sutra dolaze jednim autobusom u seher?
-
belosevic28
- Kontakt:
Imam savršen odgovor, ali sutra ću ti reći, da me slučajno ne opali po glavi.belosevic28 je napisao/la:Kad je tehvid Celiku?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Volim kad nisi bahat, ja vas taman kontao namamiti haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pa ja sam veteran ove teme majku mubelosevic28 je napisao/la:Volim kad nisi bahat, ja vas taman kontao namamiti haha
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Godine iskustvaVirtu4l je napisao/la:Pa ja sam veteran ove teme majku mubelosevic28 je napisao/la:Volim kad nisi bahat, ja vas taman kontao namamiti haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Sariel ovaj put hoce pravu marisanu, nemoj slati neke levate đaba ljudi dobili po picki. Onaj jedan dok jarani mu šturnuli.
Znaci megdan i kefanje u blizini Olova. Live stream pod moranje.
Dok neki rade vi zakazujete fajt klub.
Znaci megdan i kefanje u blizini Olova. Live stream pod moranje.
Dok neki rade vi zakazujete fajt klub.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sari opet moli ljude da ga marisu. Neces tako do invalidnine doci moj Sari.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jes vala fini jutro treba je zapecatiti na najbolji nacin. Skoro ne znam sta se brines naguzice se vasi topli haveri bice jedno 3 4 komada.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa i ne brinem, kad nam Slavko uzme bodove, bit će Jewmu - l - Ahir.Osim13 je napisao/la:Jes vala fini jutro treba je zapecatiti na najbolji nacin. Skoro ne znam sta se brines naguzice se vasi topli haveri bice jedno 3 4 komada.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Otrgnulo mi se sinoc u okolini Olova,ako ga ko sretne nemoj te se približavati izuzetno je agresivno.Javite nadležnima koji su opremljeni za njegovo hvatanje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
kazu, da je nemanja dosao licno u banja luku sa tamarom, da dogovori neki deal sa igracima borca... hmm... da li su pare u pitanju ili nesto drugo, vidjecemo...
45515
Kad Nemanja Lešinarima yebe majku balijsku.grbavicka je napisao/la:kazu, da je nemanja dosao licno u banja luku sa tamarom, da dogovori neki deal sa igracima borca... hmm... da li su pare u pitanju ili nesto drugo, vidjecemo...
To samo ako @neymar kazeskoroalen je napisao/la:Kad Nemanja Lešinarima yebe majku balijsku.grbavicka je napisao/la:kazu, da je nemanja dosao licno u banja luku sa tamarom, da dogovori neki deal sa igracima borca... hmm... da li su pare u pitanju ili nesto drugo, vidjecemo...
FK SARAJEVO.
- kyrieirving
- Kontakt:
pa naravno da su balije hahahaha... nisu valjda cetniciskoroalen je napisao/la:Kad Nemanja Lešinarima yebe majku balijsku.grbavicka je napisao/la:kazu, da je nemanja dosao licno u banja luku sa tamarom, da dogovori neki deal sa igracima borca... hmm... da li su pare u pitanju ili nesto drugo, vidjecemo...
45515
joj kako cemo da ubijemo boga u igracima celika
zgadicemo im fudbal sa najljepsom igrom do sad i nevjerovatnim rezultatom od 1-0 za nas...
45515
Isto k'o i mi Slobodanku.grbavicka je napisao/la:joj kako cemo da ubijemo boga u igracima celikazgadicemo im fudbal sa najljepsom igrom do sad i nevjerovatnim rezultatom od 1-0 za nas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.