FK Tuzla City

Moderator/ica: staragarda

staragarda
Interni moderator
Postovi: 12196
Pridružen/a: 15 avg 2012, 23:17
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la staragarda » 14 mar 2018, 08:18

Mokroguz je napisao/la:Ja bas sad gledam u transfermarkt da vidim kojih U21 su izveli, a samo je jedan uopste igrao, i to Poturalic.

Pocetna postava:
Abdihodzic 27
Moranjkic 34
Kojic 29
Milakovic 25
Music 27
Piric 26
Vukmirovic 26
Sarcevic 22
Jazvin 24
Poturalic 21
Ziljkic 22

Izmjene
Siranovic 26
Mahmutovic 31
Stokic 30

Je li to po zakonu moze jedan 22-godisnjak igrati ako je bio 21 na pocetku sezone?
Mislim da jeste... igrac mora biti U21 na početku sezone
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Avatar
ASD
Postovi: 26217
Pridružen/a: 20 okt 2012, 12:26
Lokacija: Ciudad de carbón (Kohlenstadt)
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la ASD » 14 mar 2018, 10:06

Mislim da se u u21 racunaju igraci rodjeni 1996.godine i mladji, nije bitno koliko imaju godina.

IVAN1234
Postovi: 60
Pridružen/a: 12 feb 2018, 14:45
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la IVAN1234 » 14 mar 2018, 11:06

Šarčević ,Poturalić i Ziljkić zaštićeno godište.Nisu toliko naivni da ih se povali na tu foru. Utakmica nije snimana zato što snimatelj nije htio snimati .

sloboda72
Postovi: 5370
Pridružen/a: 29 sep 2013, 19:41
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la sloboda72 » 14 mar 2018, 17:52

slika
Nurdin Peštalić član IO N F/S BIH- rukovodilac WAGNER AUTOMOTIV” d.o.o. ,Denis Zvizdić Predsjedavajući Vijeća ministara BiH,
Aljoša Čampara ministar unutrašnjih poslova FBiH i Fadil Novalić premijer Federacije BiH i predsjednik NK Zvijezda posjetili su danas Gradačac, gdje su obišli proizvodne pogone Mljekare Zolt Seee i WAGNER AUTOMOTIV” d.o.o. livnica aluminijskih odlivaka Gradačac.

slika
NURDIN PEŠTALIĆ
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Postovi: 5370
Pridružen/a: 29 sep 2013, 19:41
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la sloboda72 » 14 mar 2018, 18:26

slika
NOVALIĆ SA SARADNICIMA.
Ja volim FK Tuzla City

Avatar
lile
Postovi: 159
Pridružen/a: 22 dec 2009, 11:02
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la lile » 14 mar 2018, 18:30

Jeli ovo ljeto vec u Gradačcu, vidim svi u kratkim rukavima.

sloboda72
Postovi: 5370
Pridružen/a: 29 sep 2013, 19:41
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la sloboda72 » 14 mar 2018, 20:24

POVIKA NA VUKOVE A LISICE MESO JEDU

- Svedoci smo da je prošle a pogotovo ove sezone dignuta prava hajka na FK Sloga SImin Han.Uglavnom hajka se svodi na ničim utemeljene "optužbe" na račun Azmira Husića, te raznorazne izmišljotine i laži kako On navodno radi neregularno i niti jednu utakmicu po tvrdnjama "meštera" koji su zakuhali ovu kuhinju - Sloga ne igra bez pomoći sudija ili premiranja klubove koji "igraju" za Slogu protiv direktnih konkurenata.
-Prožle sezone organizovani su sastanci i prijećeno napuštanjem lige ili prekidanjem prvenstva u cjelosti.
-Ove pak sezone, intenzitet napada se povećao do usijanja.Naravno da to nije slučajno.Jer ,Sloga kao častan klub ,predvođen časnim ljudima definitivno ima ekipu koja može da se ravnopravno sa konkurentima bori za ulazaku viši rang.Svjedok sam i sam na utakmicama koje Sloga igra na gostovanjima jedne neviđene harange ,nevjerovatne nekulture ,psovanja mrtvih i živih svima iz Sloge.Ti ljudi,bilo u Mostaru ,Tešnju Ili Bugojnu ili Jajcu ,kao kloninirani, izbezumljenih lica liječe frustracije nastale usljed Bog sami zna čega sve.Njihove oči ,Bože sakloni ,gotovo kao u pomahnitalih luđaka stalno, od početka utakmice, ne gledaju u teren nego u Husića i ljude sa njim i neprestano ponavljaju gadosti koje ja iz poštovanja prema Husiću neću ovdje ni citirati.Bilo je otužno gledati atmosferu koja se stvorila nakon izjednačenja Sloge.Evidentno plaćena publika sad je još više poludila, prosto su prste jeli sami sebi.Igrači domaćih na terenu su se ponašali sasvim pristojno a i gol Sloge su prihvaili sportski.
- Husić , stojički i gospodski podnosi ovaj" Let iznad kukavičijeg gnijezda" i polako ide ka zacratanom cilju.
- Postavlja se pitanje : ko instruira i možda plaća ove spodobe.Jesu li to putujući navijači protiv Sloge koji potpale i domaće.
Gledam ,recimo ,NK Zvijezdu čiji je predsjednik Fadil Novalić ujedno i Premijer FBIH, pa zatim, član UO Kluba ,Nurdin Peštalić ujedno i član Izvršnog Odbora N/F Saveza BiH.
-Naravno ,i čoravom je jasno da je imati ovakav dvojac u klubu možda i bolje nego Husića za predsjednika.
- Jer, Novalić kršeći zakon je u direktnom sukobu interesa može da kud i kamo više pomogne Zvijezdi nego bilo ko u Federaciji BiH nekom drugom klubu.. Nije ni potrebno objašnjavati detalje o tome kako je dobro imati Premijera Federacije Bih za prvog čovjeka Kluba.
- Tako isto i Nurdin Peštalič ,član fudbalske vlade BiH , po principu ti meni ja tebi "pegla "teren Zvijezdi prema njihovom cilju.
-Oni ne moraju imati puno novca jer budžet Federacije je u milijaradama i kad se otkine koja mrva i da posao ,ovoj i li onoj firmi a firma za uzvrat nakon naplate donese "revanš"i eto para.
- Sjetimo se Veleža i Nikšiča dok je SDP vladao.Propade SDP -shorva se i Velež.Pa zamislite "Deling" iz Tuzle jedan od sponzora im je bio.On prije nikada dinara Slobodi ,klubu svoga grada nije dao.
- Ljudi u Zvijezdi prave se naivni ko francuska sobarica."Eto oni nemaju para ,skroman budžet,tanak igrački kadar itd".Kad bi čovjek bio naivan pa još da im povjeruje.Ali njima su sva vrata otvorena.Samo ih je OraŠje pobijedilo na Banji ,jer protiv Orašja ,opšte je poznato, ne smije se svirati nepošteno niti ga sudije smiju oštetiti (Dominiković).
- I u nedelju ,ne bi začudilo da dovedu svoje sudije i da Sloga dobije crveni karton još u prvom poluvremenu.Ne treba se uzdati samo u kvalitetu na terenu ,koja je u korist Sloge.Treba se pomiriti sa činjenicom da igraš protiv favorita.Opet kažem ne favorita po kvaliteti, nego protiv očigledno ,favorizovane ekipe od strane vladajućeg režima.Sloga moše pobijediti samo ako fiziku stavi na prvo a tehniku na drugo mjesto.Nema ovdje niti smije biti umiranja u ljepoti.Trčati se mora 130 %.kako u napadu ,tako u odbrani.Znamo tada je teže biti i tehnički na potrebnom nivou, jer što je igra brža ekipa trpi na tehničkom planu.ali eno im Jajca , nek se prisjete koliko su meljali da privedu utakmicu kraju i ponesu tri boda.Toliko su meljali da bi čovjek rekao ,pa jesu li ovi bili na propremama ili odmoru.Kad su Jajčani u tili čas okrenuli utakmicu , vidio sam najbolje gostujuće izdanje Sloge ove sezone u gostima.Istina nekih 15 -tak minuta jer su domaći otezali.Ali valja priznati da su dodali gas i odjednom se od šetača pretvorili u "Real Madrid".Naravno, gol je bio neminovan i došao je kad je najslađe.
- Nije potrebno više ponavljati se .Sve do ovog kola sam mislio da Zvijezda želi kroz Fer borbu u PL.ali nakon ove utakmice i kada se pogleda kakva se hajka vodi protiv Sloge od prvog kola,jasno je ko iza toga stoji.To je nedvojbeno NK Zvijezda Gradačac Na čelu sa Novalićem i Peštalićem. Jer, kad je Novalić mogao poslati oklopnjake-kornjače na jadne, gladne i promrzle borce,šta je tek spreman nama učiniti taj nečovjek.
-Vjerujem da će Ratko Ninković pripremiti ekipu, posebno na psihološkom planu. Ne smije se ni tren nasjesti i napraviti nešto što če sudija jedva dočekat.Publika će na ovoj utakmici biti 12 igrač Sloge to je sigurno i to puno znači.Atmosfera mora biti prava tuzlanska.Neka vide gdje su došli. Novalič("Mirko"), nek povede dosta policije sa setinjem ,da ga ne bi neko "ugrozio".More i "Slavku "-ministra povest ,nek su zajedno.
- Momcima želim strpljenje ,pribranost, sportsku sreću i prije svega puno puno trke i to sihronizovano.

....................................... - UZ BOŽIJU POMOĆ DO POBJEDE ! -


slika

slika

slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 14 mar 2018, 21:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Zvijezda1986
Postovi: 103
Pridružen/a: 23 jul 2017, 21:50
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la Zvijezda1986 » 14 mar 2018, 20:41

Kakve ti gluposti pricas i slike postavljas ovo je nurdo dovodio u mljekaru glavonje kakvog ba presjednika zvijezde i fadil dole druga slika to je stara slika nekoliko godina kad je dora bio trener okrenut ledjim ovaj u zvijezdinoj majici nema veze svezom to tvoje pisanje

combe
Postovi: 2288
Pridružen/a: 27 avg 2013, 13:06
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la combe » 14 mar 2018, 20:57

sloboda72 je napisao/la:POVIKA NA VUKOVE A LISICE MESO JEDU

- Svedoci smo da je prošle a pogotovo ove sezone dignuta prava hajka na FK Sloga SImin Han.Uglavnom hajka se svodi na ničim utemeljene "optužbe" na račun Azmira Husića, te raznorazne izmišljotine i laži kako On navodno radi neregularno i niti jednu utakmicu po tvrdnjama "meštera" koji su zakuhali ovu kuhinju - Sloga ne igra bez pomoći sudija ili premiranja klubova klubove koji "igraju" za nju protiv direktnih konkurenata.
-Prožle sezone organizovani su sastanci i prijećeno napuštanjem lige ili prekidanjem prvenstva u cjelosti.
-Ove pak sezone intenzitet napada se povećao do usijanja.Naravno da to nije slučajno.JerSloga kao častan klub ,predvošen časnim ljudima definitivno ima ekipu koja može da se ravnopravno sa konkurentima bori za ulazaku viši rang.Svjedok sami sam na utakmicama koje Sloga igra na gostovanjima jedne nevišene harange ,nevjerovatne nekulture ,psovanja mrtvih i živih svima iz Sloge.Ti ljudi,bilo u Mostaru ,Tešnju Ili Bugojnu ili Jajcu ,kao kloninirani, izbezumljenih lica liječe frustracije nastale usljed Bog sami zna čega sve.Njihove oči ,Bože sakloni ,gotovo kao u pomahnitalih luđaka stalno od početka utakmice ne gledaju u teren nego u Husića i ljude sa njim i neprestano ponavljaju gadosti koje ja iz poštovanja prema Husiću neću ovdje ni citirati.Bilo je otužno gledati atmosferu koja se stvorila nakon izjednačenja Sloge.Evidentno plaćena publika sad je još više poludila, prosto su prste jeli sami sebi.Igrači na terenu su se ponašali sasvim pristojno a i gol Sloge su prihvaili kao sportisti.
- Husić stojički i gospodski podnosi ovaj" Let iznad kukavičijeg gnijezda"i polako ide ka zacratanom cilju.
- Postavlja se pitanje . ko instruira i možda plaća ove spodobe.Jesu li to putuući navijači protiv Sloge koji potpale i domaće.
Gledam ,recimo ,NK Zvijezdu čiji je predsjednik Fadil Novalić ujedno i Premijer FBIH, pa zatim član UO Kluba ,Nurdin Peštalić član Izvršnog odbora N/F Saveza BiH.
-Naravno ,i čoravom je jasno da je imati ovakav dvojac u klubu možda i bolje nego Husića za predsjednika.
- Jer, Novalić kršeći zakon je u direktnom sukobu interesa može da kud i kamo više pomogne Zvijezdi nego bilo ko u Federaciji BiH nekom drugom klubu.. Nije ni potrebno objašnjavati detalje o tome kako je dobro imati Premijera Federacije Bih za prvog čovjeka Kluba.
- Tako isto i Nurdin Peštalič ,član fudbalske vlade BiH , po principu ti meni ja tebi "pegla "teren Zvijezdi prema njihovom cilju.
-Oni ne moraju imati puno novca jer budžet Federacije je u milijaradama i kad se otkine koja mrva i da posao ovoj i li onoj firmi a ona za uzvrat nakon naplate donese "revanš"i eto para.
- Sjetimo se Veleža i Nikšiča dok je SDP vladao.Propade SDP -shorva se i Velež.A zamislite "Deling" iz Tuzle jedan od sponzora im bio.On prije nikada dinara Slobodi ,klubu svoga grada nije dao.
- Ljudi u Zvijezdi prave se naivni ko francuska sobarica."Eto oni nemaju para ,skroman budžet,tanak igrački kadar itd".Kad bi čovjek bio naivan pa još da im povjeruje.Ali njima su sva vrata otvorena.Samo ih je OraŠje pobijedilo na Banji ,jer protiv Orašja ,opšte je poznato, ne smije se svirati nepošteno niti ga sudije smiju oštetiti (Dominiković).
- I u nedelju me nebi začudilo da dovedu svoje sudije i da Sloga doije crveni karton još u prvom poluvremenu.Ne treba se uzdati samo u kvalitetu na terenu ,koja je u korist Sloge.Treba se pomiriti sa činjenicom da igraš protiv favorita.Opet kažem ne favorita po kvaliteti, nego protiv očigledno ,favorizovane ekipe od strane vladajućeg režima.Sloga moše pobijediti samo ako fiziku stavi na prvo a tehniku na drugo mjesto.Nema ovdje niti smije biti umiranja u ljepoti.Trčati se mora 130 %.kako u napadu tako u odbrani.Znamo tada je teže biti i tehnički na potrebnom nivou, jer što je igra brža ekipa trpi na tehničkom planu.ali eno im Jajca , nek se prisjete koliko su meljali da privedu utakmicu kraju i ponesu tri boda.Toliko su meljali da bi čovjek rekao ,pa jesu li ovi bili na propremama ili odmoru.Kad su Jajčani u tili čas okrenuli utakmicu ,ja sam vidio najbolje gostujućeizdanje Sloge ove sezone u gostima.Istina nekih 15 -tak minuta jer su domaći otezali.Ali valja priznati da su dodali gas i odjednom se od šetača pretvorili u "Real Madrid".Naravno, gol je bio neminovan i došao kad je najslađe.
- Nije potrebno više ponavljati se .Sve do Ovog kola sam mislio da Zvijezda želi kroz Fer borbu u PL.ali nakon ove utakmice i kada se pogleda kakva se hajka vodi protiv Sloge od prvog kola,jasno je ko iza toga stoji.To je nedvojbeno NK Zvijezda Gradačac Na čelu sa Novalićem i Peštalićem.
-Vjerujem da će Ratko Ninković posebno pripremiti ekipu na psihološkom plan. Ne smije se ni tren nasjesti i napraviti nešto što če sudija jedva dočekat.Publika će na ovoj utakmici biti 12 igrač Sloge to je sigurno i to puno znači.Atmosfera mora biti prava tuzlanska.Neka vide gdje su došli.Novalič("Mirko"), nek povede dosta milicije sa setinjem da ga nebi neko "ugrozio".More i "Slavku "-ministra povest ,nek su zajedno.
- Momcima želim strpljenje ,pribranost, sportsku sreću i prije svega puno puno trke i to sihronizovano.
Koja si ti budala. Pa ti ljudi vec par godina nemaju veze sa Zvijezdom. Prvo izbacis postavu bez igraca zasticenog godista pa sad ovo za Nurdu i Fadila. Ti se u ovo ligu razumijes ko Marica u kriv ku rac.
Da su bar ti ljudi u Zvijezdi pa da i mi konja za trku imamo. Mogo bi nam onda fafat i ti i Sisoje.

Kapetan
Postovi: 741
Pridružen/a: 10 jul 2012, 14:01
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la Kapetan » 14 mar 2018, 21:04

Care moj, Fadil nije aktivan u klubu skoro 5 godina, klubom upravlja radna grupa. Pratim sve utakmice i mislim da sam ga zadnji put vidio na stadionu prije 2 godine kad smo igrali protiv Metalleghea. Ako mislis da je tako uticajan zasto nam nije te sezone pomogao da udjemo u PL? Zasto nam ove sezone nije obezbijedio pripreme? Zasto nemamo krov na stadionu? Zasto imamo samo 20 fudbalera u ekipi? Ako stimamo utakmice kao sto navodis zasto nam ove sezone, a proslo je 16 kola, niko jos nije svirao penal?

Zvijezda1986
Postovi: 103
Pridružen/a: 23 jul 2017, 21:50
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la Zvijezda1986 » 14 mar 2018, 21:18

I pise ovo samo da bi se imalo o cemu raspravljat da bude zanimljiv kome da bi mi mogli pisat a on se sad kehari misli koje smo budale nek pisu i sve sto si napisao to je nasuprot to radi sokak u tuzli podplacuje sa savezom partikaju itd vidjet ce se i u subotu kako sudije to odradjuju

batigol777
Postovi: 689
Pridružen/a: 01 jul 2013, 15:28
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la batigol777 » 14 mar 2018, 21:23

Ko j3 ova budala majke ti sto me covjek nasmija hahahahhaah.
Samo da tinkazem da ste i u jajce vi otisli sa sudijama al izgleda da vam nisu puno pomogli.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Orhan
Postovi: 390
Pridružen/a: 24 dec 2017, 16:58
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la Orhan » 14 mar 2018, 21:31

Sloboda72 jedino sto ima smisla kad kopira sa sportsport.ba tekst i zalijepi na ovaj forum da ga malo ozivi...nije bolest sve sto boli, da su Nurdo i Fadil u Zvijezdi mi bi se sad borili za prvaka u premier ligi...zato pokri se usima jer samo dijeca do 7 god mogu povjerovat u ove gluposti sto pises
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Avatar
SMR187
Postovi: 6439
Pridružen/a: 12 dec 2017, 21:29
Lokacija: Gʀɑɖɑĉɑc - Tuzla
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la SMR187 » 14 mar 2018, 21:31

sloboda72 je napisao/la:slika
NOVALIĆ SA SARADNICIMA.
Izvini drug, samo da te pitam onako jesil ti normalan? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Orhan
Postovi: 390
Pridružen/a: 24 dec 2017, 16:58
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la Orhan » 14 mar 2018, 21:37

SMR187 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:slika
NOVALIĆ SA SARADNICIMA.
Izvini drug, samo da te pitam onako jesil ti normalan? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kratki rukava svi, ugrijalo posve kod nas u gradaccu...moglo bi se sutra i na bazene... :lol:
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Avatar
SMR187
Postovi: 6439
Pridružen/a: 12 dec 2017, 21:29
Lokacija: Gʀɑɖɑĉɑc - Tuzla
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la SMR187 » 14 mar 2018, 21:41

Orhan je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:slika
NOVALIĆ SA SARADNICIMA.
Izvini drug, samo da te pitam onako jesil ti normalan? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kratki rukava svi, ugrijalo posve kod nas u gradaccu...moglo bi se sutra i na bazene... :lol:
Jos Doro napravio veliki povratak u Zvijezdu, kaze u tandemu sa Fadilom ni evropska takmicenja nisu daleko :rol:
Vidis da razmisljaju, kuju plan za sljedecu sezonu :rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

spiska
Postovi: 919
Pridružen/a: 16 maj 2017, 15:53
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la spiska » 14 mar 2018, 21:46

sloboda72 je napisao/la:POVIKA NA VUKOVE A LISICE MESO JEDU

- Svedoci smo da je prošle a pogotovo ove sezone dignuta prava hajka na FK Sloga SImin Han.Uglavnom hajka se svodi na ničim utemeljene "optužbe" na račun Azmira Husića, te raznorazne izmišljotine i laži kako On navodno radi neregularno i niti jednu utakmicu po tvrdnjama "meštera" koji su zakuhali ovu kuhinju - Sloga ne igra bez pomoći sudija ili premiranja klubove koji "igraju" za Slogu protiv direktnih konkurenata.
-Prožle sezone organizovani su sastanci i prijećeno napuštanjem lige ili prekidanjem prvenstva u cjelosti.
-Ove pak sezone, intenzitet napada se povećao do usijanja.Naravno da to nije slučajno.Jer ,Sloga kao častan klub ,predvođen časnim ljudima definitivno ima ekipu koja može da se ravnopravno sa konkurentima bori za ulazaku viši rang.Svjedok sam i sam na utakmicama koje Sloga igra na gostovanjima jedne neviđene harange ,nevjerovatne nekulture ,psovanja mrtvih i živih svima iz Sloge.Ti ljudi,bilo u Mostaru ,Tešnju Ili Bugojnu ili Jajcu ,kao kloninirani, izbezumljenih lica liječe frustracije nastale usljed Bog sami zna čega sve.Njihove oči ,Bože sakloni ,gotovo kao u pomahnitalih luđaka stalno, od početka utakmice, ne gledaju u teren nego u Husića i ljude sa njim i neprestano ponavljaju gadosti koje ja iz poštovanja prema Husiću neću ovdje ni citirati.Bilo je otužno gledati atmosferu koja se stvorila nakon izjednačenja Sloge.Evidentno plaćena publika sad je još više poludila, prosto su prste jeli sami sebi.Igrači domaćih na terenu su se ponašali sasvim pristojno a i gol Sloge su prihvaili sportski.
- Husić , stojički i gospodski podnosi ovaj" Let iznad kukavičijeg gnijezda" i polako ide ka zacratanom cilju.
- Postavlja se pitanje : ko instruira i možda plaća ove spodobe.Jesu li to putujući navijači protiv Sloge koji potpale i domaće.
Gledam ,recimo ,NK Zvijezdu čiji je predsjednik Fadil Novalić ujedno i Premijer FBIH, pa zatim, član UO Kluba ,Nurdin Peštalić ujedno i član Izvršnog Odbora N/F Saveza BiH.
-Naravno ,i čoravom je jasno da je imati ovakav dvojac u klubu možda i bolje nego Husića za predsjednika.
- Jer, Novalić kršeći zakon je u direktnom sukobu interesa može da kud i kamo više pomogne Zvijezdi nego bilo ko u Federaciji BiH nekom drugom klubu.. Nije ni potrebno objašnjavati detalje o tome kako je dobro imati Premijera Federacije Bih za prvog čovjeka Kluba.
- Tako isto i Nurdin Peštalič ,član fudbalske vlade BiH , po principu ti meni ja tebi "pegla "teren Zvijezdi prema njihovom cilju.
-Oni ne moraju imati puno novca jer budžet Federacije je u milijaradama i kad se otkine koja mrva i da posao ,ovoj i li onoj firmi a firma za uzvrat nakon naplate donese "revanš"i eto para.
- Sjetimo se Veleža i Nikšiča dok je SDP vladao.Propade SDP -shorva se i Velež.Pa zamislite "Deling" iz Tuzle jedan od sponzora im je bio.On prije nikada dinara Slobodi ,klubu svoga grada nije dao.
- Ljudi u Zvijezdi prave se naivni ko francuska sobarica."Eto oni nemaju para ,skroman budžet,tanak igrački kadar itd".Kad bi čovjek bio naivan pa još da im povjeruje.Ali njima su sva vrata otvorena.Samo ih je OraŠje pobijedilo na Banji ,jer protiv Orašja ,opšte je poznato, ne smije se svirati nepošteno niti ga sudije smiju oštetiti (Dominiković).
- I u nedelju ,ne bi začudilo da dovedu svoje sudije i da Sloga dobije crveni karton još u prvom poluvremenu.Ne treba se uzdati samo u kvalitetu na terenu ,koja je u korist Sloge.Treba se pomiriti sa činjenicom da igraš protiv favorita.Opet kažem ne favorita po kvaliteti, nego protiv očigledno ,favorizovane ekipe od strane vladajućeg režima.Sloga moše pobijediti samo ako fiziku stavi na prvo a tehniku na drugo mjesto.Nema ovdje niti smije biti umiranja u ljepoti.Trčati se mora 130 %.kako u napadu ,tako u odbrani.Znamo tada je teže biti i tehnički na potrebnom nivou, jer što je igra brža ekipa trpi na tehničkom planu.ali eno im Jajca , nek se prisjete koliko su meljali da privedu utakmicu kraju i ponesu tri boda.Toliko su meljali da bi čovjek rekao ,pa jesu li ovi bili na propremama ili odmoru.Kad su Jajčani u tili čas okrenuli utakmicu , vidio sam najbolje gostujuće izdanje Sloge ove sezone u gostima.Istina nekih 15 -tak minuta jer su domaći otezali.Ali valja priznati da su dodali gas i odjednom se od šetača pretvorili u "Real Madrid".Naravno, gol je bio neminovan i došao je kad je najslađe.
- Nije potrebno više ponavljati se .Sve do ovog kola sam mislio da Zvijezda želi kroz Fer borbu u PL.ali nakon ove utakmice i kada se pogleda kakva se hajka vodi protiv Sloge od prvog kola,jasno je ko iza toga stoji.To je nedvojbeno NK Zvijezda Gradačac Na čelu sa Novalićem i Peštalićem. Jer, kad je Novalić mogao poslati oklopnjake-kornjače na jadne, gladne i promrzle borce,šta je tek spreman nama učiniti taj nečovjek.
-Vjerujem da će Ratko Ninković pripremiti ekipu, posebno na psihološkom planu. Ne smije se ni tren nasjesti i napraviti nešto što če sudija jedva dočekat.Publika će na ovoj utakmici biti 12 igrač Sloge to je sigurno i to puno znači.Atmosfera mora biti prava tuzlanska.Neka vide gdje su došli. Novalič("Mirko"), nek povede dosta policije sa setinjem ,da ga ne bi neko "ugrozio".More i "Slavku "-ministra povest ,nek su zajedno.
- Momcima želim strpljenje ,pribranost, sportsku sreću i prije svega puno puno trke i to sihronizovano.

....................................... - UZ BOŽIJU POMOĆ DO POBJEDE ! -


slika

slika

slika
Ti si stari glup ko točak Novalic nije 5 godina u klubu, niti pomaze klubu! Nurdo takoder otjeran jos prije Fadila kakve ti gluposti pises stari moj, kad ste vec tako fini sto vas svi docekuju na noz zar necete prekucati ligu sampioni itd...???
Jarane otidji negdje na stadion bolje nego sto visis na forumu ,a se lično znam sa pola ekipe sloge a kako zato sto gledam i pratim fudbal dugi niz godina i igrao sam ga. bio sam cak i u jajcu tokom citave utakmice niko vam rijeci nije rekao nakon izjednacujuceg gola neki vam cica je nesto rekao a vi ste skocolili ko konji djeda da uderate sila...??? Druze a to Novalic sto je dao daobga meni za lijecenje otislo!!! Pa taj vise je pomogao velez nego Zvijezdu i trece ne bojte se bit ce korektno...

jest se neko prepao?? Ima eniz on kolje pilice...
Zadnja izmjena: spiska, dana/u 14 mar 2018, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

Avatar
SMR187
Postovi: 6439
Pridružen/a: 12 dec 2017, 21:29
Lokacija: Gʀɑɖɑĉɑc - Tuzla
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la SMR187 » 14 mar 2018, 21:49

Kako debilu nije mrsko bilo ovoliko ispisat :rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Avatar
astra1922
Postovi: 7136
Pridružen/a: 06 feb 2011, 18:22
Lokacija: Gradacac
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la astra1922 » 14 mar 2018, 21:55

Slogasi budite spremni na otimačinu... Mi dolazimooo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Avatar
slogash
Postovi: 251
Pridružen/a: 11 jul 2016, 10:12

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la slogash » 14 mar 2018, 22:06

Sto prije prihvatite da ce Sloga slijedece sezone igrat Premijer ligu bit ce vam lakse.

Odgovori

Natrag na “FK Tuzla City”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.