Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
. . . Udje Zeba i sjeba sve. . .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Glavni sudija 5 metara od lopte rekao nije penal, dosao Bjelica ili ko vec i rekao sviraj. Koji cirkus. A peti 30 metara od lopte.
Mehremic napucao sudiju loptom namjerno i nije dobio crveni.
Mehremic napucao sudiju loptom namjerno i nije dobio crveni.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 mar 2018, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
S ovakvim luzerom na klupi I amaterskim mentalitetom sve je moguce.FoSte95 je napisao/la:Je li realno da je u tri minuta zeljo ispustio 0:3
0:3, mrtav peotivnik I dozvolis sebi 3 komada u par minuta. Odlika amatera, ne profesionalaca. Sreca pa je +2 I laksi raspored u naredne dvije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Jedva cekam sažetak meča da vidim 
Pa sta je ovo u Zenici zar nije djaba ulaz? Oni iz GOSK-a prije tekme se sjebali kaze spremni smo za grotlo i pun stadion i ono sad gledam wtf.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jel realno prosuti ovo u 3 minute 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ono sto mene poprilicno razocara gledajuci ovakve utakmice je odnos igrača prema sudijama koji je na nivou neke seoske a ne državne lige. Ne bih sada ulazio u ispravnost nekih odluka ali mislim da je sramotno da fudbaler profesionalac kontinuirano psuje sudiji mater u lice, pomoćni sudija se napucava loptom uz novu salvu psovki a da sve to prodje bez ikakve kazne i da se smatra kao normalno i prihvatljivo ponašanje. Ovo je praksa uopšteno na svim našim utakmica ali evo danas se posebno istaklo kod igrača na obje strane.
I ovo "novinarstvo" na kraju utakmice gdje novinar postavi jedno pitanje pa sve završi sa "neću vas više ništa pitati", treneri odlaze iznervirani u pola razgovora, bolje nek ih ne pitaju ništa neka čekaju press konferenciju.
I ovo "novinarstvo" na kraju utakmice gdje novinar postavi jedno pitanje pa sve završi sa "neću vas više ništa pitati", treneri odlaze iznervirani u pola razgovora, bolje nek ih ne pitaju ništa neka čekaju press konferenciju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zeljo ni uz pomoc sudija nece biti prvak - nemaju kvalitet.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Izbacit iz lige i mog Zelju i Zrinjski ovo je namjesteno,dobro ispitat.
iskreno... popisan sam... kako neko moze prosuti 3 gola u 5 minuta?! sve cestitke zrinjskom na bodu!
45515
I'M DEAD THO
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Svaka cast Zrinjskom, vratili su 3 gola u 3 minute u ovakvoj utakmici, tako su i prosle godine prestigli -5 u dvije utakmice, a to je odlika sampiona.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ipak neće.Mancini je napisao/la:Interesuje me da li će Baka biti smijenjen sutra ili prekosutra!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- sarajevo46
- Kontakt:
Ofsajd kod drugog gola, poklonjen penal, ovi imali precku. Prosipa bodove ovaj Zrinjski gore od nas svega mi.
:mrgreen:samoposmatram je napisao/la:0-2 je najgori rezultat. Daj jos jedan!
Ovo nisu cista posla lol
Baki trebaju dic spomenik koliko izvlaci iz ovi prosjecni i ispodprosjecni igraca tipa Pezer i ostali.
Baki trebaju dic spomenik koliko izvlaci iz ovi prosjecni i ispodprosjecni igraca tipa Pezer i ostali.
Hoš da ti pomognemRigoletto je napisao/la:![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:0-2 je najgori rezultat. Daj jos jedan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.