Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
dobar u napadu, ali pogadjao je ono sto svakako mora u svako doba dana i noci tako da nije to sad neka epska igra bila. odbrana onako, solidna i nista vise. no svejedno jedna od boljih partija ove god
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Celtics-Blazers 18:00
Kucaj na google NBA reddit i tu imas najbolji izbor..
Sto se tice utakmice, buduci da Irving ne igra mogu se potuc sa bostonom komotno..
Sto se tice utakmice, buduci da Irving ne igra mogu se potuc sa bostonom komotno..
Konacno normalan termin 

Odlican start
. Dame 4 asst 

Vrhunska 1/4 

Ja nikako ne uspijevam uspostaviti link..Ima li neki link sa jednostavnijom procedurom?
Ne mogu oni meda bez Juke 

sajo10 je napisao/la:DeAndre je bitan. Kakav Juka.
Ma ja..sta ce Jusuf..
mora malo i cigle bacat, ne bi bio Nurkic jbg
Fakat ne moze taj jednu utakmicu odigrat konstano a ne sezonu, jednostavno imam osjecaj da ce uvijek imati ovako odlicnu dionicu pa onda dionicu da se zapitas kako je ovaj dospio ovdje pa opet odlicnu i sve tako
.
Pa zakucaj sve mu ljubim kad si pola metra od kosa. Evo ga idemo na ispod 50% procenta, to je taj momak.
A jede i sccots sad moze gurat 8 minuta u komadu kad ga ne ide a na startu kad ga je sve islo ganja neku rotaciju i vadi ga nakon 6 minuta.
Al sto dame igra utakmicu suterski 1-10

Pa zakucaj sve mu ljubim kad si pola metra od kosa. Evo ga idemo na ispod 50% procenta, to je taj momak.
A jede i sccots sad moze gurat 8 minuta u komadu kad ga ne ide a na startu kad ga je sve islo ganja neku rotaciju i vadi ga nakon 6 minuta.
Al sto dame igra utakmicu suterski 1-10
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 04 feb 2018, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sto mrzim kada Dame ovako siluje loptu
Ponovo Aminu dobija loptu kad se rezultat lomi da bez ustrucavanja zvekne trojku 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.