FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ova sudijska krađa je postala sastavni dio ovog takmičenja. Bernat jeste amater ali ne znam kako onaj sudija iza gola nije vidio smirivanje lopte rukom. Za šta primaš platu? Sve što su napravili, napravili su iz Bayernovih grešaka. Hummels i Bernat su bili kritični. Ajde ovaj drugi nikada ne bi ni igrao da je Alaba zdrav.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zivim za dan kad ce bernat otici iz bayerna!
Sta je s tiagom jel igra il ne igra :r
Sta je s tiagom jel igra il ne igra :r
Ja kriminala od poluvremena.
Valjda ne može gore pa je vrijeme da se uozbilje.
Valjda ne može gore pa je vrijeme da se uozbilje.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ulaskom Hamesa smo prodisali, proigrali mnogo bolje prema naprijed a i nakon njegovog dodavanja smo postigli gol.
Thiago je mnogo slabiji igrac na poziciji desetke, najbolje se snalazi na sestici i osmici i realno, tu ga treba konstantno koristiti.
Bernat je igrac manje, sve sto je poslo po zlu, djelo je Bernata.
Nisam mogao ni sanjati da cu ovo reci ali daj Rafinhu.
Thiago je mnogo slabiji igrac na poziciji desetke, najbolje se snalazi na sestici i osmici i realno, tu ga treba konstantno koristiti.
Bernat je igrac manje, sve sto je poslo po zlu, djelo je Bernata.
Nisam mogao ni sanjati da cu ovo reci ali daj Rafinhu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prvi put sam pomislio "pa mogao bi Rafinha umjesto Bernata "i mogao bi samo zbog iskustva u odbrani, klimavi smo, ne znamo šta igramo, čas pritišćemo Sevillu, čas čekamo na svojoj polovici, veoma neizdefinisano u napadu sterilno, međutim kako sam napisao na temi LP Sevilla može još 20 minuta u drugom poluvremenu ovako, uzet ćemo ih na iskustvo, a na Allianz Areni nemaju šanse.
James je naša prečica do raja večeras.
James je naša prečica do raja večeras.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kako ne spominjete igranje rukom kod gola, nije valjda da to niko nije vidio?
-
schickeria
- Kontakt:
Imamo problem kad nam Sevilla izvrsno pressing odnosno pusti stopere da vode igru a pritom zatvore veznjake koji ne mogu primiti loptu u toj situaciji.Vidal i javi nisu takvi.Sad ce sa Jamesom se dobiti opcija vise pa ce to bolje izgledati.Bernatovu fazu obrane ne treba ni spominjati.Ribery solidan medjutim pitanje je sto mi ovako dobijamo s mullerom.Lewa odsječen.
Uglavnom,moze se ovo dobit do kraja
Uglavnom,moze se ovo dobit do kraja
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kakav kiks Juppa! Ovako respectovati ekipu...pa nisu halasi jbt. Steta sto nije James otpocetka igrao a Thiago/Vidal na klupu.
Sas se nadam da ce Jupo skontati kako pobijediti do kraja - vise kroz sredinu.
Bernat propuh.
Sas se nadam da ce Jupo skontati kako pobijediti do kraja - vise kroz sredinu.
Bernat propuh.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nek ostane ovako i ja prezadovoljan. Na domaćem terenu doći do pobjede i cilj ove godine je ispunjen.
vidjeli smo, ali šta ćemo spominjat kad smo se nagledali toga u prošlosti, uostalom trebali su već dati gol prije toga Sarabia imao čist zicer, moramo progresivnije gledati na utakmicu, nema kukanja, nadam se da je tako i u svlačionici trenutnoBundesliga je napisao/la:Kako ne spominjete igranje rukom kod gola, nije valjda da to niko nije vidio?
-
fcbmunchen2018
- Kontakt:
Cista ruka, bio je Bernat upravu, samo sto on ne moze sa onim frajerom, pojede ga likBundesliga je napisao/la:Kako ne spominjete igranje rukom kod gola, nije valjda da to niko nije vidio?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mrzim španske cigane.
Ruka prije gola.
Daj Rafinhu umjesto debila Bernata.
Metnut ce im Bilal i čelo kad uđe.
Ruka prije gola.
Daj Rafinhu umjesto debila Bernata.
Metnut ce im Bilal i čelo kad uđe.
-
Bundesliga
- Kontakt:
To stoji, ali opet treba ukazivati na ovu krađu koja se ponavlja iz godine u godinu. Sramota je da se Bayernu ovako sudi.coelho41 je napisao/la:vidjeli smo, ali šta ćemo spominjat kad smo se nagledali toga u prošlosti, uostalom trebali su već dati gol prije toga Sarabia imao čist zicer, moramo progresivnije gledati na utakmicu, nema kukanja, nadam se da je tako i u svlačionici trenutno
-
Nerminovic
- Kontakt:
Tako je vadi onog retarda Bernata dabogda nikad vise odigrao minutu u Bayern
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
e moj bernatu, sta reci kad je refko svemirski brod za tebe
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa nek još jednom neko napiše kako je Bernat dobar bio, i to ekipa tipa HSV ili Mainz.
Meni se cini da je Bayo malo na pocetku potcijenio Sevilju?Bundesliga je napisao/la:To stoji, ali opet treba ukazivati na ovu krađu koja se ponavlja iz godine u godinu. Sramota je da se Bayernu ovako sudi.coelho41 je napisao/la:vidjeli smo, ali šta ćemo spominjat kad smo se nagledali toga u prošlosti, uostalom trebali su već dati gol prije toga Sarabia imao čist zicer, moramo progresivnije gledati na utakmicu, nema kukanja, nadam se da je tako i u svlačionici trenutno
Tek u drugom poluvremenu Bayo je poceo igrati jace i sigurnije. Bernat nije za Bayern. Plus fali nam jos jedan kvalitetan desni bek, da bi bili 100% popunjeni bez oscilacija u igri.
Kimmich nije los, ali mu fali jos malo.sigurnosti i cvrstine. Bit ce ovo abd jos bolje. Ipak je Bayern Bayern i uvijek puca na Klempu.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ne ponovila se vcrs igra sa istom nemamo šanse protiv rejala barce ili peponje. Za finale treba još puno valjda Juup je to shvatio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.