Sebe nazivate divovima, ko je ovde mitoman, mojne sra.njaMortemHz je napisao/la:Sto sahrani jos jednog mitomana brat mojskoroalen je napisao/la:lisander je napisao/la: Ma ja, pjevala se na svjetskom prvenstvu u Meksiku, još malo pa će biti da je Boca od vas uzela onu melodiju
Inserti sa utakmice Sarajevo - Crvena Zvezda 1991. Na 1:11 možeš čut navijanje "Sarajevo, Horde, Bog i čaršija". Sve je dokumentovano bruda, nema potrebe za laganjem nikakvim. Yebote, ovaj video se na YouTubeu pojavio prije nego ta parola na vašoj tekmi.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
-
Sariel1987
- Kontakt:
Taman kako sam gradonacelnik skaka rece i najavi borbu protiv antifasizma

Vecina je rekla svoje
Vecina je rekla svoje
Nebitni ste.Sariel1987 je napisao/la:Dje zajebancija?? Nesto pogresno rekao? Sve rezimski klubovi.i kradeze je dio rezima.
Rezimski.pljuc
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ko mi kazeRokoko87 je napisao/la:Nebitni ste.Sariel1987 je napisao/la:Dje zajebancija?? Nesto pogresno rekao? Sve rezimski klubovi.i kradeze je dio rezima.
Rezimski.pljuc
Mala cura rokoko (mala curica je nepravilno cisti pleonazam
Doduse nije ovaj ni skontao sta je pisac hotio rijet.
Hu Ha nindja
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 04 apr 2018, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravi Jogeta ako smiješ.Sariel1987 je napisao/la:Ko mi kazeRokoko87 je napisao/la:Nebitni ste.Sariel1987 je napisao/la:Dje zajebancija?? Nesto pogresno rekao? Sve rezimski klubovi.i kradeze je dio rezima.
Rezimski.pljuc![]()
Mala cura rokoko (mala curica je nepravilno cisti pleonazam)
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
Sariel1987
- Kontakt:
I kako dobro skaces vide ti se gaaaaaa
Aaaaaaaace
Aaaaaaaace
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ode rokica sda sljokica.
Meeeehhh
Meeeehhh
-
Sariel1987
- Kontakt:
Robijas haj bar ti.
Drugaaa liga
Drugaaa liga
-
Sariel1987
- Kontakt:
Koga cega? A nije deklinacija
U prolaz u finale cisto sumnjam. A i znate slavka bolje nego mi.
U prolaz u finale cisto sumnjam. A i znate slavka bolje nego mi.
A na to sam i mislio, ti odmah odeš na fajtSariel1987 je napisao/la:U prolaz u finale cisto sumnjam. A i znate slavka bolje nego mi.
Nisam ja baš toliko siguran u naš prolaz, nalože se ovi vaši ko da im je zadnja u životu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nema ba ko.
Nema pere.nema mehmedagica.
Nema spica
Ja slavki nista ne vjerujem.
Realno pretanko.
I ovi sto se lafo ko loze nisu iskreni. Najgora moguca opcija.
Nema pere.nema mehmedagica.
Nema spica
Ja slavki nista ne vjerujem.
Realno pretanko.
I ovi sto se lafo ko loze nisu iskreni. Najgora moguca opcija.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Eto vasi se ne naloze. Kad s nama lose odigrate proglasi se 7 dana zalosti u seheru. I vi i jufke. Da smo kompletni bez povreda rekao bih 100% prolazimo ovako je 99%.
Pitari su se syebali poslije onih 0:0 protiv nas nisu jos došli sebi. Sad je na vas red. Bice dupla ko i prosle godine
Pitari su se syebali poslije onih 0:0 protiv nas nisu jos došli sebi. Sad je na vas red. Bice dupla ko i prosle godine
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Željo ima Livaju i Diattu i to je ok
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
a cuj... sarajevo nasljednik hajduka... to je apsurd teske kategorije... mozda pokusavaju da dokazu da su stariji nego sto jesu... slicno kao dinamo u hrvatskoj (gradjanski zagreb) i crvena zvijezda u srbiji (jugoslavija beograd)... mada tamo ima i neke osnove... ali ovde opet vlada teska pitarska mitomanija... razocarao sam se u ovu izjavu biogradlica, inace velikog fudbalera... ali tvrditi ovo je kao da kao da kazes da je bugarski cska nastao od nekog predratnog sofijskog kluba...tuzlak1987 je napisao/la:Nisu igrali bar ove kvalifikacije za prvu i prvu, kvalifikacije iz BIH su 1942. igrali SASK, Djerzelez, Zrinjski, Hrvoje BL, HBSK BL, a 1943. i Tomislav Zenica.grbavicka je napisao/la: hajduk je igrao ligu ndh pa logicno da nije obnovljen... zeljo je jedini sarajevski klub koji je odbio da igra u fasistickoj ligi... bio je i hrasnicar kao radnicki klub, ali i on je pristao da igra u ndh
Hajduk je tek bio 1944. i to u kvalifikacijama pod imenom HSK Hajduk, a do 1941. je to bio RSK Hajduk. Mislim da su umjesto Hajduka samo napravili FK Sarajevo.
"Nastupali su u crvenim dresovima. Kada sam ja počeo igrati nogomet nije postojao Hajduk koji se takmičio u staroj Jugoslaviji. Gledajući šta smo naslijedili, odnosno po dresovima i ostalom, mislim da je FK Sarajevo dosta toga uzelo od Hajduka. Vjerujem da i sada u vitrinama tima sa Koševa ima pehara na kojima piše ime ovog kluba“, kaže Biogradlić.
Imali su igralište negdje kod Poljoprivrednog fakulteta. Hajduk je svoje utakmice igrao na stadionu na Skenderiji. Oni su bili radnički klub koji je zaista imao mnogo dobrih igrača. Bili su multinacionalni tim, nije se gledalo ko je ko. Kao dijete sam posmatrao njihove mečeve. Samo su me tarabe dijelile od igrališta, tako da sam na tom mjestu i počeo karijeru. Bilo je više klubova u Sarajevu koji su tada bili vjerski podijeljeni, a pamti se da je Hajduk bio multinacionalni klub“, zaključio je Biogradlić.
45515
- Osttribine
- Kontakt:
Strasna Slobodasviunapad1010 je napisao/la:Eto vasi se ne naloze. Kad s nama lose odigrate proglasi se 7 dana zalosti u seheru. I vi i jufke. Da smo kompletni bez povreda rekao bih 100% prolazimo ovako je 99%.
Samo od vaseg povratka iz druge lige mi imamo pobjedu vise od vas na Tusnju ( Sarajevo 3, Sloboda 2 ), a Koseva sto se tice u ligi ste nas zadnji put nakantali pazi sad 1981. godine
jedan njemacki fudbaler je nekad izjavio "sto duze traje period bez pobjeda nad odredjenim protivnikom, tim vec je sansa da cemo ga i pobjediti"Osttribine je napisao/la:Strasna Slobodasviunapad1010 je napisao/la:Eto vasi se ne naloze. Kad s nama lose odigrate proglasi se 7 dana zalosti u seheru. I vi i jufke. Da smo kompletni bez povreda rekao bih 100% prolazimo ovako je 99%.
Samo od vaseg povratka iz druge lige mi imamo pobjedu vise od vas na Tusnju ( Sarajevo 3, Sloboda 2 ), a Koseva sto se tice u ligi ste nas zadnji put nakantali pazi sad 1981. godine
45515
Sta bi bilo da mu nije dinastija propalabiceDUPLA je napisao/la:Narednih godina ce vam gaditi zivote i klubove!!!!
Zirat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta uradi klub jednog lica.
Koga je Sarajevo dobilo u kupu, nije portal objavio bili su zauzeti dinastijom ?
Koga je Sarajevo dobilo u kupu, nije portal objavio bili su zauzeti dinastijom ?
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.