Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Al ga zaljepiše ko slinu, srlja previse
kako ga frajer zaljepi, pa ti nemoj kucat sine :lol:
Mora portland nesto uciniti, ili slagati ekipu za lillarda ili trejdat lilarda ovako nema smisla.
Mislim da bi trebali ili ici u ovaj trejd sa clipersima ako ne mogu nista jace dobiti tipa gasola ili trejdat lillarda za mlade igrace i pikove.
Mislim da bi trebali ili ici u ovaj trejd sa clipersima ako ne mogu nista jace dobiti tipa gasola ili trejdat lillarda za mlade igrace i pikove.
pazi gluperde kakav faul pravi
-
- Kontakt:
jel ko vidio ovo ? jel ovo njega strah zakucat il se men cini ?
Ma on je jednom nogom u clipersima, nema lillard vremena da cega ovog da mozda nadodje.
Za 10 minuta 0 skokova, ma centar i po
Za 10 minuta 0 skokova, ma centar i po
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 06 feb 2018, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Oho sta mu griffin uradi. zovi gorsku sluzbu da ga trazi
Niko iz prve petorke preko 6 poena, dobro pa ne gube vise. Vjerovatno nas sad ocekuje odlicno poluvrijeme od Nurkica, jer ne sastavlja 2 losa, a Bgm ni dva dobra
Zao mi Collinsa kakvo skolovanje 
Juka barem lako dolazi u situacije,a jbg fula...... dok Davis i ovaj malac kao amateri izgledaju pored Andrea.

Juka barem lako dolazi u situacije,a jbg fula...... dok Davis i ovaj malac kao amateri izgledaju pored Andrea.
A šta bi Collins trebao kad je fizički još nespreman za ligu. Za njega se ne brinem, biće jači igrač od Juke.guillermo je napisao/la:Zao mi Collinsa kakvo skolovanje
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja razumijem da tesko mogu cuvati Blakea i Andrea,ali ove vanjske
prolaze kako stignu.
Aminu se zaista trudi u odbrani,ali brate okani se ulaza 3 napada zajeba

Aminu se zaista trudi u odbrani,ali brate okani se ulaza 3 napada zajeba

-
- Kontakt:
usto treba i dodat da je Aminu najsebicniji igrac u Portlandu
kontre 2 vs 1 situacije nema sanse da ce on nekom dodat loptu
radije ce napravit korake il pokusat nesto nemoguce al lopte ne pusta
p.s. ko ono rece da je Lilard sad solidan odbrambeni igrac ?
pa ne znam imal u ligi gori odbrambeni duo od njeg' i CJ-a
kontre 2 vs 1 situacije nema sanse da ce on nekom dodat loptu
radije ce napravit korake il pokusat nesto nemoguce al lopte ne pusta
p.s. ko ono rece da je Lilard sad solidan odbrambeni igrac ?

pa ne znam imal u ligi gori odbrambeni duo od njeg' i CJ-a
Očekivan poraz, ali ovako lagan nisam. Nisam gledao čitavu utakmicu, po par minuta svake četvrtine. Kakva smješna odbrana.. Pa na basketu kod mene u mahali se bolje preuzima igrac a ovi smetljari zaborave skroz igraca. Hahaahha.. Hajd da je do umora, ovo im je 5ta utakmica u zadnjih 7 dana.. Bogami teško oni mogu ista u Po sa ovakvim igracima..
-
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:A šta bi Collins trebao kad je fizički još nespreman za ligu. Za njega se ne brinem, biće jači igrač od Juke.guillermo je napisao/la:Zao mi Collinsa kakvo skolovanje
Collins je potencijal samo u očima Blazers navijača, svake godine dođe 30 crnaca njegovih i boljih fizičkih karakteristika.
https://imgur.com/a/UEDBx
Odgledao sam ove sezone tek nekih 15-20 tekmi Portlanda, neke samo poluvrijeme...ali losiju partiju cjelokupnog tima nisam gledao.
nisam gledao sinoc ali vjerujem da poraz nema nikakve veze sa umorom, oni su ova tri poraza uknjizili jos u portlandu dok su se spremali na put.SPY je napisao/la:Očekivan poraz, ali ovako lagan nisam. Nisam gledao čitavu utakmicu, po par minuta svake četvrtine. Kakva smješna odbrana.. Pa na basketu kod mene u mahali se bolje preuzima igrac a ovi smetljari zaborave skroz igraca. Hahaahha.. Hajd da je do umora, ovo im je 5ta utakmica u zadnjih 7 dana.. Bogami teško oni mogu ista u Po sa ovakvim igracima..
sada idu 2 pobjede pa 3 poraza i tako u krug:-)
sve je to dobro, samo nek izbjegnu 8. poziciju

evo utah se probudila, dobijaju sve redom, sada imaju 2 tekme ubrzo i protiv njih, ako izgube obe, a mogli bi, eto dodatnih komplikacija i borbe za ove pozicije od 5-8.
-
- Kontakt:
ako je vjerovat Portlandovim "navijacima" za sve ove poraze je Juka iskljucivi krivac lol
ljudi umislili da su dobar tim pa ocekuju pobjede protiv Bostona,Raptorsa itd itd hahaha
ovi Ameri su rijetko glup narod,keve mi
ljudi umislili da su dobar tim pa ocekuju pobjede protiv Bostona,Raptorsa itd itd hahaha
Juka zaista fula mrtve zicere,ali oni ne utjecu na krajni ishod meca.On svoje promasaje nadoknadi u odbrani ili tokom meca kada sve pogadja,problemi su druge prirode gdje neodirljivi dvojac uopce ne igra odbranu i kada se stize rezultat opale trojku u 20sec napada ili dodaju do AminuaRealnoGledano je napisao/la:ako je vjerovat Portlandovim "navijacima" za sve ove poraze je Juka iskljucivi krivac lol

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.