FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 07 apr 2018, 18:10

Kkavih hladnokrvih 70 minuta. :tokralju:

Uvodnih 20 minuta necu ni da se sjecam, ocito je opet kur..bolja proradila, dok nisu zaganjali inat usljed ostrih i nepromisljenih startova domacih igraca.

Iznimno mi je drago zbog Robbena, gol koji ce mu dati mnogo samopouzdanja pred nadolazece veoma vazne susrete.

Juppova sugestija na proslavi kada je doveo Riberya do navijaca pa Robbena, moze znaciti i mislim da hoce, da su oni najzasluzniji za sve ovo do sada i da se Bayern ove sezone oprasta od njih te da se okrece nekim novim licima iako bih ja licno, na osnovu druge polusezone, siroke ruke prihvatio obojicu u svetom dresu barem jos po jednu godinu.

Cestitke ekipi na novoj tituli, rekordnoj ako cemo gledati uzastopna slavlja, nesto sto se nije jednostavno postici.

AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 apr 2018, 18:54

Dodje Jupp pred navijace i oci pune suza. I onda dovede Riberyja i onako prstom pokazuje na njega. Kad je Franck dobio aplauz odlazi Jupp po Robbena i ista situacija. Jbt i kod mene oci pune suza.
Sto je najgore mislim da je to zadnja osvojena salatara za njih trojicu. :plac:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 07 apr 2018, 19:09

slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 apr 2018, 19:13

Scholl je napisao/la:slika
... ko zna gdje i ko zna kad... :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 apr 2018, 19:16

Kakav trener,kakva osoba,kolike emocije kod njega i igraca,to je nesto sto je Bayern i nesto sto samo Bayern pisjeduje u danasnjen svijetu plastike.
I ko ne bi za ovakvog trenera davao 1000% .
Neki kazu Yupp star pregazilo ga vrijeme haha,jeste gospodin u gosinama ali jos uvijek mnogima moze davati lekcije,Yupp i u ovim godinama postavlja standarde.
Jesu li vam proradile emocije danas kad je jupp pozdravljao navijace?
Znam rijetkima ,vecina ih se nabrijavala i spremala za City Vs Mud
VOLIM BAYERN

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 07 apr 2018, 19:17

slika

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 apr 2018, 19:18

Neko napisa za Nagelsmanna danas. Znaci okrecemo se mladjem treneru, pretpostavljam i pomladjivanju kadra (odlazak Robberyja, Vidala i Rafinhe izmedju ostalih).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 apr 2018, 19:26

Jel Wagner opet danas ljubio grb kad je dao go, nisam gledo pa pitam :mrgreen:
Cestitke stvarno ekipi, zelim nekako da se sljedece godine pojavi tim koji ce nam barem parirati, ne mora osvojit, al da barem nije 20 razlike.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 07 apr 2018, 19:32

Naravno da su proradile emocije don Juup :cry: :cry:
Bilal i Robben :tokralju:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 apr 2018, 19:42

Čestitke! Ova sezona je pokazatelj koliko je Bayern blizak, koliko su svi jedan iza drugoga i kako je potrebno puno vise od nekih gluposti da se ekipa razori.

Velika je šteta sto nas Jupp na kraju napušta, kako god da se završi sezona, prodjemo Sevillu, ispadnemo, izgubimo u finalu ili osvojimo...
Jupp je jedan veliki gospodin i pobjednik koji sa sobom vjerovatno nosi najubitacniju trenersku taktiku. Šteta ogromna sto Bayern nije iskoristio njegovo znanje da se prenese na nekog mlađeg trenera, ali ima i većih tragedija u svijetu fudbala.

Moguće da je ona gesta značila i oproštaj od Riberya i Robbena, medjutim sta su momci pokazali ove sezone, daleko su od penzije na najvišem nivou.
Nadam se da će dobiti još jednu sezonu ugovora, jer ovo sto pružaju na terenu je možda 90% njihovog najboljeg fudbala ikada. Takvi nam uvijek mogu zatrebati, pogotovo ako se uzme u obzir da prave zamjene za njih još uvijek nemamo!!!

Još jednom čestitke svima!!!
Stern des Südens

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 apr 2018, 19:54

Cestitke nasim momcima i naklon za Herr Heynckesa!
Oci pune suza kad je izasao pred navijace :ljepota:
Veci gospodin nije i nece sjediti na klupi Bayerna bar u ovom mom vaktu :salut:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 apr 2018, 20:46

Jupp, Ribery i Robben su se krunisali. A na kraju sezone mogu sebi samo još veću krunu staviti, jer u igri su naravno još Kup i Liga prvaka. Ribery je ušao u "ligu Bayernovih rekordera, jer sada i on kao Scoll, Kahn, Lahm i Schweini, ima 8 titula prvaka Njemačke.

A kod Riberyja i Robbena, kada je u pitanju ugovor, jedno je sigurno (bar za mene) na osnovu svega što sam pratio proteklih dana, da odluka sigurno još nije pala. Doduše nešto mi se više čini da je Robben na izlaznim vratima (nije definitivno, ali blizu je to da je kraj), a kod Riberyja mislim da su veće šanse za produženje. Robben je i kada sjedi na klupi i kada igra previše opušten i kao da želi samo u svemu da uživa do kraja i čini sve da u timu vlada dobra atmosfera. S njega kao da je pao teret i zato mi to nekako ukazuje na oproštaj...Ali vidjet ćemo kod obojice još...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 apr 2018, 20:51

Ima li ko neke highlightse dobre?

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 07 apr 2018, 20:52

Pozz.braco moja bavarci,nisam bio u prilici gledati tekmu ali kolko vidim raskovali smo augsburg onako momacki i ovjerili 6 uzastopnu titulu.Braco moja ja vam od srca cestitam ovu titulu kao i svim iskrenim simp.bayerna.jeste da smo svjet za sebe u odnosu na sve ostale,ali klko god ta nasa snaga izg.ogromna,nije bas lako doci do tit a posebno da je6 godina osvajas u nizu pa makar imao i mesija.helem nejse...sada glavninu snaga usmjeriti na Lp pa sta budea najiskrenije nadam se najboljem i najsretnijem mogucem zav.ove sezone.cujem bilo je nekih i emocija na kraju meca od strane jupa i roberija sa publikom pa ako ko moze da stavi neki klip .
Pravda za Tyson Furya

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2018, 20:53

coelho41 je napisao/la:Ima li ko neke highlightse dobre?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 apr 2018, 20:58

Saurman je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Ima li ko neke highlightse dobre?
Svaka čast. Hvala ti!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 07 apr 2018, 21:17

Čestitke svim iskrenim navijačima Bayerna na još jednoj tituli.Apsolutno zasluženo,perfekcija,dominacija.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Klare

Post Postao/la Klare » 08 apr 2018, 00:13

coelho41 je napisao/la:Jel Wagner opet danas ljubio grb kad je dao go, nisam gledo pa pitam :mrgreen:
Wagner mi tokom čitave njegove karijere nije bio baš simpatičan. :mrgreen:
Kod nas čovjek uživa na klupi, velika mu je čast biti dio ovog tima, pogotovo kad zna kroz šta je njegova karijera išla, od velikog talenta, dna bundeslige, Cvajte, Darmstadt mu spasio karijeru, oni bez para nemoćni, daj šta daš i Wagner je kod njih proigrao.
iako je najveći trunto od svih napadača što smo imali, čak je i Toni vjeverica za njega,
ali dobro mijenja Levu, današnji gol je bio vrhunski, odličan skok...,
ne buni se kad je na kluoi, a kad je na terenu protivniku mira ne da, najviše jezikom :mrgreen:
Sve u svemu opravdao je transfer i povjerenje.
muhamedhulk je napisao/la:Neko napisa za Nagelsmanna danas. Znaci okrecemo se mladjem treneru, pretpostavljam i pomladjivanju kadra (odlazak Robberyja, Vidala i Rafinhe izmedju ostalih).
Moj prvi favorit. :thumbup:
Kad već nema provjereno zvučno rješenje, daj onda da budemo muški.
Vjerujem da bi uz pomoć Gerlanda i Hermana mogao nastaviti ovo što Jup radi,
a također sam mišljenje da je u tom slučaju za sve najbolje završetak epizode sa Robberijem,
bio rastanak ove ili sljedeće godine manje-više isto, bolje to riješiti na vrijeme,
novom treneru, bilo kome, ne ide da ima početak sa igračima kojima je kraj, i svlačionica bi imala problem itd.
Roberi može još, guraju ovu sezonu, evo guraju i nas, ima zadnjih atoma da se klempo napadne,
kao neki prizivati penziju prije vremena neću, pokazali su i pokazuju i dalje da su naše velike uzdanice, ali svemu mora doći kraj,
a bolje da se malo i urani nego da se zakasni.

Da je Jup produžio 100% bi i oni, ovako i njima i nama i novom treneru će goditi goditi koja godina uživanja u sumraku karijere Holandiji, Arabiji ili ko zna gdje.

Tituala 28, riješena na pravi način, fantastičnim fudbalom,onako kako smo igrali i čitave godine,
ovo dosad je najubjedljivija titula, bilo je to nekad i ranije, čak u martu, ali ove godine razlika između prvih pratioca i nas nikad veća,
tačnije pratioci nikad gori, biće to možda i rekordno malo bodova drugoplasiranog.
Opet mi titula slatka, draga, nije se izgubila čar proslave čak i kada je ovako ubjedljivo, čak i kada je 6 godina zaredom.

Nema mjesta za opuštanje, valja do kraja srediti Sevillu, nešto mi govori da će ova druga biti teža nego ona prva. :?
Atmosfera nas hrabri, ima tu elana da se ide do kraja.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 apr 2018, 00:44

Nagelsman i Jup teško da imaju šta zajedničko osim što znaju njemački i treneri su. A čini mi se da olako pređete preko činjenice da svaki trener ima svoju filozofiju, stil, sisteme kojima se vode i na kome grade karijeru. Jupp često gotovo uvijek igra 4231 koja je idealna formacija svih onih koji žele da kontrolišu sredinu i da imaju defanzivnu stabilnost, trener je starog kova i vrhunski taktičar, dok kod Julijana to varira, a pretežno kad to može implementirati igra ofanzivne formacije 3-3-4, 3-4-3 i slične formacije sa trojicom u odbrani i kad napada radi presing visoko bazirajući se na ono: što dalje od našeg gola to bolje, i što bliže protivnikovom to bolje. On je učenik/nasljednik Pepa i Tuhela, pa čak ima dosta sličnosti i sa Bielsom. Čudim se da se ovdje TT igra naziva tuheljštinom a Nagelsman se priziva. Za mene je on još mlad i ne znam kako će reagovati u ovoj velikoj sredini ali kad bi birao izmađu Kovača i njeg prije bi Naglesmana na sihirima nego Kovača.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 08 apr 2018, 01:54

Cestitke upravi igracima navijacima stručnom stožeru ..i vama ekipo s foruma na 6uzastopnom i 28ukupnom naslovu prvaka....

Rummenigge kaze da produzujemo d obojicom

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.