Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

COYS
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la COYS » 09 feb 2018, 18:51

Naslovna reddit/r/nba
slika

:bih:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 feb 2018, 22:39

medju boljim tekmama ove sezone, PONISTIO je howarda koji je zvijer. Nurk treba da razvije ovaj floater iz picka u savrsenstvo, da mu to bude zastitni znak, jer to on i Lillard mogu vrtit citavu utakmicu i strasno su opasni. I CJ pomalo uci, mada nema on ni priblizno viziju Lillarda.

Osim tog picka, neka bude par otpadaka, i poneki post up sa onim rolingom i sut sa distance, i eto to je 20tak poena svaku utakmicu. Sve ostalo sto nauci ce biti bonus. A ja se nadam da ce razviti koliko toliko igru ledjima, jer je steta da ova snaga ostane neiskoristena. Ako to razvije i ako uspije sekundicu ball handling popraviti, onda mu je nebo granica. No ono sto ja prije svega zelim je konstantnost, da postane igrac na kojeg se mozes osloniti da ce ti donijeti 15 poena svaku tekmu. To u uz odbranu koju igra je i vise nego dovoljno da ima veoma veoma dobru karijeru.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 feb 2018, 04:57

Ma ja, gdje ce dvije dobre spojit

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 feb 2018, 05:26

jedem g.ovna sto sam ustao. et.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 10 feb 2018, 06:13

Ovo je lilardova noc nema se sta trazit na ovoj tekmi.. Haha

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 10 feb 2018, 09:10

_dreamer_ je napisao/la:jedem g.ovna sto sam ustao. et.
Nemoj tako imao je tezak matchup, dobro je ovo na koga je morao u reketu ici. :D

Nevezano za juku odavno mi se nije vise dopao neki navijacki fol od ovog sto su radili navijaci Atlante kada su navijali igracima clevelanda "Lebron ce te trejdovati" :rol:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 feb 2018, 09:18

Ovdje fakat ima neznalica..Sta se Jusuf ima napadati ,Dame zabio 50 ..Ovo je timski sport,nije tenis..Juka odradio svoj posao ,ljudi dobili 20 razlike kraj price..U pobjedama nema losih,samo ih ima u porazima.Collins dobio priliku i ponovo pokazao svoj talenat..

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 feb 2018, 11:57

Kada bek Atlante bude imao 19 asistencija, ustvari kada im bilo koji play bude imao 19 asistencija onda neka skandiraju LeBronu...Čovjek sinoć razigravao Osmana ĐEDIJA?!?!

Što se tiče Juke opalio sedam lopti, pogodio tri, nije bilo potrebe za forsiranjem jer je Dame utrpao 50 i zadnju četvrtinu igrae rezerve... Super za ekipu sad su 5 na tabeli, u dvije noći dvije pobjede... Juka preksinoc 24 i sinoć 6 ukupno 30 poena, taman za njegov prosjek 15 poena...U skokovima još bolji, očekujem u sljedećoj utakmici 20+ poena i 10+ skokova...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 feb 2018, 20:58

Mlogo bespotrebnog ppreseravanja na racun Juke. Decko je usao u sezonu nakon jako nezgodne povrede, zaista ne razumijem raju koja je ocekivala nekakav boom ove sezone, posebno u prvoj dionici. Slusasjte pametnije od sebe, ne mene, recimo Zack Lowea koji je predpocetak najavio slow start za Juku upravo iz pomenutog razloga te naglog skidanja kilaze... povrede donjeg dijela tijela za ljude preko 7 foota su jako, jako ****. A Juka ih je imao 2 dosad... i tu se krije razlog sto ga Scotts ne forsira vishe od 20+ minuta i sto nije vise skakacki vise angazovan- sto manje strasa na njegove donje ekstremitete -nego uglavnom zagradjuje skok. Cuvaju ga ozljede i za playoff. Ove ce biti aBd njegova prva sezona koju ce odigrati u cjelosti.

Kazu, trebao b i popraviri ovo, ukomporirati ovu fintu, onu - jbo majku nije igrica. Potrebno je vrijeme za kosarkasa da u svoju igru prosiri i doda nove napadacke opcije. Pa Griffinu je trebalo 3 godine haman da razvije sut za tri poena u igri, ne treningu. Ja sam sasvim zadovoljan dosadasnjom sezonom, mozda jer nisam imao nerealna ocekivanja kad je upitanju ova sezona. I nije bas da nije popravio nista u svojoj igri, smanjio je faulove na minimum i pritome ostao stub odrane Blazersa.

Polahko ljudi moji.

Juka je najmanji problem ove ekipe. Krilni igraci su njihova ahilova tetiva.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 feb 2018, 21:04

VanBasten je napisao/la:
tebe sam posljednji put vidio da pises dok je Isus bio ziv :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 feb 2018, 21:12

Chinaglia je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
tebe sam posljednji put vidio da pises dok je Isus bio ziv :lol:
Spuco 4 xanaxa, pa kontam what the hell. :mrgreen:

A ziv je Isa, kontam da ce nas uskoro posjetiti s obzirom kuda plovi ovaj brod arogantno nazvan civilizacija.

-----

eki, jos uvijek moderator

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 feb 2018, 21:39

Bio Safetov navijač, čim je Sajo otišo i on za njim :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 feb 2018, 21:51

legenda reala je napisao/la:Bio Safetov navijač, čim je Sajo otišo i on za njim :mrgreen:
Slabo te pamcenje sluzi mladicu. Si probo Ginko Forte?
Haj sad **** u obdaniste, zabrinuces odgajateljicu.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 11 feb 2018, 22:57

Joj teških termina za pratit ni tamo ni vamo u pm..

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 11 feb 2018, 23:13

3:00 i nije tako los termin :mrgreen:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 feb 2018, 00:59

Utah Jazz u naletu, 8 uzastopnih pobjeda, izmedju ostalih na teskim gostovanjima protiv Spursa, Pelicansa, Pistonsa, Raptorsa, ili kod kuce protiv Warriorsa. :crazy:

Ljudi se ni iz cega ukljucise u borbu za PO.
Meni je gori ovaj termin u 3 nego recimo u 2 ili 4 :D

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 12 feb 2018, 01:04

Pravi studentski termin, ucenje do 3 pa malo juka haha

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 feb 2018, 01:05

Yeben matchup veceras protiv Goberta, vidjecemo kako ce to izgledati

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 12 feb 2018, 01:09

I Portland je u nizu 9 pobjeda kod kuce. :kafa: Ja očekujem dobru utakmicu. Jedino me strah da ih mali Mičel ne sahrani veceras. Najveci kandidat za ROY uz simonsa po meni. 20 poena u prosjeku za rukija. :crazy:

Sto se jusufa tiče, na papiru tezak matchup sa gobertom ali nije gobert jos došao na onaj nivo prije povrede.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.