Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Druga strana broji par hiljada.sarajevo071 je napisao/la:Ovo je užas šta radite i pozivate se na to da ste povukli ručnu, kako ne bi pala mrtva glava. Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali sad cu naći sliku tzv druge strane. Ljudi dragi, ovo nigdje ne vodi, ovo nije moje Sarajevo.
sarajevo071 je napisao/la:Ovo je užas šta radite i pozivate se na to da ste povukli ručnu, kako ne bi pala mrtva glava. Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali sad cu naći sliku tzv druge strane
da tako jedino i mogu skupiti sacicu ljudi tako sto ce podijeliti dzabe karteFEUD je napisao/la:Nema potrebe za tim i ne stavljaj ništa, ovdje se tacno vidi ko je ko i ko sta radi sa kojim ciljem ne budi kao oni jednostavno, klub nece izaci u susret ovoj grupici da toboze zatvori kapije stadiona a bit ce podijeljeno oko hiljadu karata skolama i udruzenjimasarajevo071 je napisao/la:Ovo je užas šta radite i pozivate se na to da ste povukli ručnu, kako ne bi pala mrtva glava. Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali sad cu naći sliku tzv druge strane. Ljudi dragi, ovo nigdje ne vodi, ovo nije moje Sarajevo.
koji si ti od ovih, i imas li momka?FEUD je napisao/la:
Vjeruj mi da sam vidio tu drugu sliku i nisam želio postavljati. Ali ovo je moj grad, moj klub i neću da gledam ovo što se dešava. Umjesto da se strasti smiruju, vatra se potpiruje. Opet kažem, mnogo znam, jer sam dijete ovog grada, jer sam mnogo dao za klub kao navijač, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Ali, zašto i šutjeti više i kome? Šuti se godinama i zato jesmo gdje jesmo. Umjesto da se naprave konstruktivni prijedlozi i unaprijedi i klub i tribina, mi tonemo. Kome je to u interesu?FEUD je napisao/la:Nema potrebe za tim i ne stavljaj ništa, ovdje se tacno vidi ko je ko i ko sta radi sa kojim ciljem ne budi kao oni jednostavno, klub nece izaci u susret ovoj grupici da toboze zatvori kapije stadiona a bit ce podijeljeno oko hiljadu karata skolama i udruzenjimasarajevo071 je napisao/la:Ovo je užas šta radite i pozivate se na to da ste povukli ručnu, kako ne bi pala mrtva glava. Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali sad cu naći sliku tzv druge strane. Ljudi dragi, ovo nigdje ne vodi, ovo nije moje Sarajevo.
Nisam htjeo jucer,nije moje da iznosim imena al evo ti na slici tog"Alpasinca"buljavog na kog sam mislioprijeratni mangup je napisao/la:O kojem alpasincu pricas brate,ja sam sa alipasina moze i u PP ako nije problemmma_hz je napisao/la:Panjeta i ekipa zive za Sarajevo 24h orangina,a ne taj buljavi Alpasinac koji je problem
da nam unaprijedite tribinu sa 20 godisnjim balavcem,100 profila da napravite na fb djaba vam je nikad vise sjeveru necete prici ,sve su se grupe to slozile to najvise boli.sarajevo071 je napisao/la:Vjeruj mi da sam vidio tu drugu sliku i nisam želio postavljati. Ali ovo je moj grad, moj klub i neću da gledam ovo što se dešava. Umjesto da se strasti smiruju, vatra se potpiruje. Opet kažem, mnogo znam, jer sam dijete ovog grada, jer sam mnogo dao za klub kao navijač, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Ali, zašto i šutjeti više i kome? Šuti se godinama i zato jesmo gdje jesmo. Umjesto da se naprave konstruktivni prijedlozi i unaprijedi i klub i tribina, mi tonemo. Kome je to u interesu?FEUD je napisao/la:Nema potrebe za tim i ne stavljaj ništa, ovdje se tacno vidi ko je ko i ko sta radi sa kojim ciljem ne budi kao oni jednostavno, klub nece izaci u susret ovoj grupici da toboze zatvori kapije stadiona a bit ce podijeljeno oko hiljadu karata skolama i udruzenjimasarajevo071 je napisao/la:Ovo je užas šta radite i pozivate se na to da ste povukli ručnu, kako ne bi pala mrtva glava. Ne stavljam se ni na jednu stranu, ali sad cu naći sliku tzv druge strane. Ljudi dragi, ovo nigdje ne vodi, ovo nije moje Sarajevo.
sarajevo071 je napisao/la:Nema potrebe za banovanjem, ali vašim odgovorima i načinom komunikacije rekli ste sve o sebi. Istina je spora, ali dostižna. I samo vas nekolicina pišete jedno te isto,tastatura huligani, a prava raja zna i zašto.
Potencirati temu tribine par dana pred derbi nece uraditi svako.sarajevo071 je napisao/la: Vjeruj mi da sam vidio tu drugu sliku i nisam želio postavljati. Ali ovo je moj grad, moj klub i neću da gledam ovo što se dešava. Umjesto da se strasti smiruju, vatra se potpiruje. Opet kažem, mnogo znam, jer sam dijete ovog grada, jer sam mnogo dao za klub kao navijač
Prava raja zna zasto ,da se ne prepiremo ovde vise sve ce ti se pokazati u nedjelju,sarajevo071 je napisao/la:Nema potrebe za banovanjem, ali vašim odgovorima i načinom komunikacije rekli ste sve o sebi. Istina je spora, ali dostižna. I samo vas nekolicina pišete jedno te isto,tastatura huligani, a prava raja zna i zašto.
Pa sta ti onda radis ovdje? Jel ti u tarifu uračunato da napraviš i lažni profil na fb? Gledaj bolan šta raja piše na stranici po komentarima, valja ti i tamo braniti upravusarajevo071 je napisao/la:Nema potrebe za banovanjem, ali vašim odgovorima i načinom komunikacije rekli ste sve o sebi. Istina je spora, ali dostižna. I samo vas nekolicina pišete jedno te isto,tastatura huligani, a prava raja zna i zašto.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Beli98, benko21, bordospartanac, Burberry46, Confiance, DzemoSmjecanin, EastMadness, ErosViverosViv, fudbaler14, Google Adsense [Bot], GradKamena2, Hajdeee, Mahalac7, mire971, Morpheus, Mostarska, muhamedhulk, Pact1921, Pitar6785, Rule_hz, Shategabri, Tatamata1946, Zagor i 205 gostiju.