FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Hajd sad dodjite pa serite kako Valverde zna sta radi, **** vas on u paksu
Nakon 4:1 ispasti od **** Rome, pa da sam ih ja vodio u drugoj utakmici bolje bi prosli, **** i tebe i 4 4 2, mrs iz kluba.
Što Valverdea sad, paša ?Evander je napisao/la:Sramota. Otjerati i upravu i Valverdea i Messia prodati. Ova Messieva Barcelona je mrtva, mora se poceti graditi oko nekog drugog.
Pa to je neporažni trener koji vrhunski radi posao ove sezone
Kloc uvodi napadače 3 minute do kraja
Alo brate Roma, ej Roma
Alo brate Roma, ej Roma
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Koja sramota, noge im polomit treba.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- branimir85
- Kontakt:
ne znam zašto bi ti brisao i ja se pridružujemMElloo je napisao/la:Mozda mi mod obrise post al tsa bi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Poyy
- Barbarossa
- Kontakt:
Pa ne samo on..i ove pichke na terenu. Mamu im yebem i setkanja. Messi isto nabrijao se na laligu a ovamo u dvije tekme prehodao. Suareza nema sta komentarisati vise a i ostali goli k.urac.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
- BoixosNois1899
- Kontakt:
1 Liga bez poraz > 100 Ligi prvaka

Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 10 apr 2018, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies

Bog
Hvala za najveću sramotu u historiji kluba.
Treba mu noge polomiti čim kroči u Barcelonu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kakve su krampe u ekipi, kakva su losa pojacanja dovedena, ovo do sad je bilo cudo.let3 je napisao/la:Što Valverdea sad, paša ?Evander je napisao/la:Sramota. Otjerati i upravu i Valverdea i Messia prodati. Ova Messieva Barcelona je mrtva, mora se poceti graditi oko nekog drugog.otkud sad ta prica
![]()
Pa to je neporažni trener koji vrhunski radi posao ove sezone
Ova ekipa lagano postaje talac Lea Massia i dok je on u klubu, bez obzira sto je najbolji, Barceloni nema naprijed.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 10 apr 2018, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ja kad pljujem najveci qrac svih vremena iz Rosarija i ovog glupana na klupi svasta mi se prigovara. Je.bala ti Argentina mater prohodaj sve do kraja karijere utakmice i ti i taj sto mora igrati zbog tebe u napadu zubonja jer pravite orgije jedan drugom je.bete zene.
Valverde mrs u tri pizd.e materine !!!
Pose.rem ti se na svu sezonu bez poraza i sve sto cew osvojiti.
Valverde mrs u tri pizd.e materine !!!
Pose.rem ti se na svu sezonu bez poraza i sve sto cew osvojiti.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Dobit ce nas Rejal usred Campa pa mu propade i liga bez poraza.
Joj debila majko mila

Joj debila majko mila
Ja moram jos jednom.branimir85 je napisao/la:ne znam zašto bi ti brisao i ja se pridružujemMElloo je napisao/la:Mozda mi mod obrise post al tsa bi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pickice mala, ti našao nešto pričati o Messiju, koji je toliko toga uradio za Barcu i o jednoj legendi tako pišeš, samo zato što si nezahvalno vnogo. Terma ti glupu..HankMoody je napisao/la:**** ti i on i Valverde s avatara sestru i majku ako imašAlfredNobel je napisao/la:Ti si bolesnik napaćeni.. Ja tebi uzvraćam ove čestitke, pošto si za Lea miš obični.HankMoody je napisao/la:Gledaj Ronalda kako uzima opet Zlatnu loptu, hodajuća ojebino argentinska, **** ti sva tri djeteta
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Je li ovo Evander piše da treba otjerati Valverdea? Al on nije naš najbolji trener još od Cruyffa?
Totalni remont je potreban, u svim sverama.
CekajKawhi je napisao/la:Ja moram jos jednom.branimir85 je napisao/la:ne znam zašto bi ti brisao i ja se pridružujemMElloo je napisao/la:Mozda mi mod obrise post al tsa bi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.