Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
2 Puta ga ljepi Gobert.. tacno zalosno gledat 

-
- Kontakt:
tako ti je to moj druze kad nemas leđne tehnike a imas odraz 10cm usto napadas najboljeg blokera lige
bilo bi cudno da je ovo proslo
bilo bi cudno da je ovo proslo
O sudija **** ti mamu
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ovo faul, ovo je jedino mogao biti defanzivni faul, gonite se više u pizdu materinu
#Ynwa
-
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem sta mu sude,ovaj NBA postaje smijesan,nikakav kontakt nije dopusten
prave od kosarke sport za p*cke
prave od kosarke sport za p*cke
pizda im materina sta mu sviraju, bas je usao u ritam
Taman ga je krenulo, a onda idiot svira nepostojeci faul u napadu (3 licna). Oca ****
3 nepostojeca faula ,2 samo skocio da blokira lob pas svirase ne znaju ni zasto 

sklon je glupostima, a i suci ga imaju na zubu nocas, samo da ne pokupi faul rano u 3/4, a vjerovatno hoce kada ona konjina Gobert krene jako na njega, **** ga u usta zvaljava
pametno je pustio Inglesa da polozi, neka igra laksu odbranu, ne treba mu rizik sada, neka pojaca u 4/4
Dobar. Gobert nesto nervozan 

-
- Kontakt:
sto mi nesto smrdi na to da ce oni spickat ovu prednost do kraja ove četvrtine
Pobjeda 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nisam pobornik naprednie statistike , ali sinoć Nurkić samo 26 min, a +- mu je na +28
i to protiv Gobera možda i najboljeg odbranbenog centra
Nisam gledao tekmu nego neki skraćeni snimak , ali koliko su učinkovitiji kada Lillard i Nurkić igraju pick and roll ili Nurkić postavi blok jednostavno ima zbog njegove mase čist šut a onda i ako fuli Gober mora da ili centar protivnicke ekipe da izadje na Nurkica jer zna pogoditi i sa poludistance Aminu ima priliku za ofanzivni skok ...

Nisam gledao tekmu nego neki skraćeni snimak , ali koliko su učinkovitiji kada Lillard i Nurkić igraju pick and roll ili Nurkić postavi blok jednostavno ima zbog njegove mase čist šut a onda i ako fuli Gober mora da ili centar protivnicke ekipe da izadje na Nurkica jer zna pogoditi i sa poludistance Aminu ima priliku za ofanzivni skok ...
Početak je bio loš, Gobert zakucavao , a pod svojim kosem ga blokirao..ipak Juka se uzdigao iznad toga i odigrao odlican mec do kraja, posebno defanziva. Meni je pukao film kad mu je sudjena 3. licna , al srecom vratio se brzo.Kobe Bryant je napisao/la:Nisam pobornik naprednie statistike , ali sinoć Nurkić samo 26 min, a +- mu je na +28i to protiv Gobera možda i najboljeg odbranbenog centra
![]()
Idemooo Jusfeeee

Iii nakon lijepa 2 poena, uslijedila su 3 katastrofalna promasaja...

Iii nakon lijepa 2 poena, uslijedila su 3 katastrofalna promasaja...
-
- Kontakt:
e moj Jusufe

par sjajnih promasaja
Neko.dobar link?
Nesto mi ne moze na nba stream
-
- Kontakt:
klikni na "Details" zatim na "visit this site" i onda ce ti otvorit stranicuhurem je napisao/la:Neko.dobar link?