Jesi vidio šta je bivši klub najboljeg Meksikanca ikad počinio večeras Atletiku?anell je napisao/la:Zna Mislintat šta radi.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Imaju istu taktiku ko i mi, namjerno igraju loše da pomislimo da imamo šanse protiv njih.Jack je napisao/la:Jesi vidio šta je bivši klub najboljeg Meksikanca ikad počinio večeras Atletiku?anell je napisao/la:Zna Mislintat šta radi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa proci cemo taj dvomec,anell je napisao/la:Imaju istu taktiku ko i mi, namjerno igraju loše da pomislimo da imamo šanse protiv njih.Jack je napisao/la:Jesi vidio šta je bivši klub najboljeg Meksikanca ikad počinio večeras Atletiku?anell je napisao/la:Zna Mislintat šta radi.
i izgubiti finale od Marseja
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Zavisi ko će nam braniti u četvrtak.Jack je napisao/la: Pa proci cemo taj dvomec,
i izgubiti finale od Marseja
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
BREAKING: Arsene Wenger has announced he will step down as manager at the end of the season.
https://www.arsenal.com/news/merci-arsene
https://www.arsenal.com/news/merci-arsene
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
AAAAAAAAAAAA KRV TI KRVAVU YEBEM STA JE OVO
E hajmo sad po evropa ligu, vakat da se gleda Liga Prvaka opet. 
sretno matori
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
I ja jutros usto, citam I cudan neki osjecaj. Volio bih da ga ovi levati ne razocaraju I da osvoje Evropa Ligu, da se tako oprosti kao menadzer.
Mislim da je bilo pritiska tu I od ljudi u klubu, ali su odlucili da ga ispostuju I da bude to "njegova" odluka. Da je I dalje bio u top 4, mislim da bi ostao jos godinu, ovako su valjda svi skontali da je vrijeme za neku promjenu, ali kao sto rekoh prije, potrebno je klubu jos nekih promjena.
Neka mu je sretno, neka uziva u dugoj penziji. Merci Arsene.
Mislim da je bilo pritiska tu I od ljudi u klubu, ali su odlucili da ga ispostuju I da bude to "njegova" odluka. Da je I dalje bio u top 4, mislim da bi ostao jos godinu, ovako su valjda svi skontali da je vrijeme za neku promjenu, ali kao sto rekoh prije, potrebno je klubu jos nekih promjena.
Neka mu je sretno, neka uziva u dugoj penziji. Merci Arsene.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- CROtorious
- Kontakt:
U jednu ruku mi je i drago, a i zao sto odlazi. Arsenal je oduvijek u njegovoj eri igrao leprsavo, ali nakon Henryeve generacije nije tu bilo igraca svjetske klase pa da se nesto i osvoji. Dugo godina lutanja sa losim golmanima i obranom je pridonjelo ovakvim rezultatima dok organizacija igre nikad nije bila upitna. Naravno i napadaca se moglo ranije kupit ,a ne sad u 6mj i Lacazette i Auba, al sta je tu je. U koji god klub ode sigurno da cu popratit, a nadam se da Arsenal nece dovest nekog bunkerasa tipa Simeone jer ce to postat ne gledljivo.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Valja mijenjat ime iz Voajeroljupci u Kitoljupci, @bega bar. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ovo je najtuzniji dan u mom skromnom zivotu........
Koga očekivati nakon odlaska ovog francuskog Nijemca koji nam kroji sudbinu 22 godine?
Ne bih imao ništa protiv dolaska Kloppa iako bi mi bilo i drago, a i teško jer sam koliko navijač Arsenala toliko i navijač Liverpoola (I ManU-a i CFC-a).
Ne bih imao ništa protiv dolaska Kloppa iako bi mi bilo i drago, a i teško jer sam koliko navijač Arsenala toliko i navijač Liverpoola (I ManU-a i CFC-a).
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ramsey8 je napisao/la:Ima Boga pogledo je i nas jednom
Boga nema , a tek sada kad vam dođe neki moderni trener vidjeti šta je značio Wenger...Kada krenu milioni i milioni za pojačanja, a kad se završi sezona daj još mega miliona i mega pojačanja... Wengere sretno , nama koji nismo navijači Arsenala ostaje u sjećanju najljepši fudbal u Premier Ligi ikada viđen sa Henryem i sezona bez poraza....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ferdo ne mozes guzicom na 4 stolice
Ma kakav Klopp, on je Livertonov (ako je neko gledao "Dva smo svijeta razlicita", zna o cemu govorim
) covjek.
Zamisli Allegri I pomocnik Vieira
Mada Vieiru vise vidim na klupi za par godina dok jos ispece malo zanat, nego kao pomocnika nekom vecem imenu.
Ma kakav Klopp, on je Livertonov (ako je neko gledao "Dva smo svijeta razlicita", zna o cemu govorim
Zamisli Allegri I pomocnik Vieira
Mada Vieiru vise vidim na klupi za par godina dok jos ispece malo zanat, nego kao pomocnika nekom vecem imenu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Lik navija za 4 kluba i nijedan ne osvoji Premier ligu
Kladionice najviše šansi daju : Ančelotiju, onda idu Viera,Tunchel, Low...Allegri.
Kladionice najviše šansi daju : Ančelotiju, onda idu Viera,Tunchel, Low...Allegri.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.