Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ali su pustili lebrona da uhvati tempo i zatrci se kao da je u kontri. Neka mu bude skola, da igraci pamte „starring down“ kad jih blokira i ono njegovo smjeskanje.
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Juka brat u istoj sezoni napravu blokadu godine ( nažalost faul) i bude u zakucavanju godine, doduše na posteru... Al ameri najjači, Yebo poraz bitno je dunk hahahahahhha... Nauka za budućnost, kada LeBron uhvati zalet samo ga pusti, ne isplati se...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Znate koliko Juki puca **** zbog ovog postera. Mudonja
. 11. uzastopna pobjeda! 

-
- Kontakt:
Pobjeda je najbitnija svakako!!!! Ali se ne slažem sa tobom, jer su Ameri u pitanju, a ovo je svakako zakucavanje sezone... Oni tako to naprave, primjer ti je Tiago Spliter, po čemu ga se ti sjećaš? Ja po Tau Ceramici i picku sa Pablom Prigoniem, odličan centar Pop ga tražio i doveo, a ameri ga pamte po onoj strasnoj banani što mu je udario LeBron (opet on) u finalu kada je išao na zakucavanje...Tyron Lue je bio onaj što ga Iverson "gazi" dok je na podu, dok nije uzeo prsten kao trener, opet trener LeBrona (opet i opet)....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Je li realno ovoliko svršavati na zakucavanje Jamesa?
Monstruozno jeste, ali bilo je puno boljih u nba ligi.
Smiješno mi je da ekipa u kojoj igra King se nalazi tik iznad prosjeka. Usmrdili se. Najbitnija je ova pobjeda Portlanda i to da je Juka fit. Ovi Ameri traže takmaca Curryu, pa dižu Jamesa i gdje ne treba. Ostarilo se Jamezdine, gotovo je! Juka sa 23 godine jedan od najboljih mladih centara u ligi.
Monstruozno jeste, ali bilo je puno boljih u nba ligi.
Smiješno mi je da ekipa u kojoj igra King se nalazi tik iznad prosjeka. Usmrdili se. Najbitnija je ova pobjeda Portlanda i to da je Juka fit. Ovi Ameri traže takmaca Curryu, pa dižu Jamesa i gdje ne treba. Ostarilo se Jamezdine, gotovo je! Juka sa 23 godine jedan od najboljih mladih centara u ligi.
ŠVRLJ
ma nije, samo seru, ko će ti zakucati kroz uši ako neće lebron ili blake, ali to su mediji, mora se puniti medijski prostor nečim
- Beduin
- Kontakt:
Ima li neka statisticka usporedba Juke i Jokica? Bas me zanima, jer sjecam se koliko se dizao Jokic naspram Juke kad su zajedno igrali (nebitno sto nisu identicna pozicija na parketu), islo se i predaleko sa Jokicevim uspjesima, skoro kao neko ko ce harati ligom, pa me bas zanima kako stoje stvari ove sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jokić je level iznad.Beduin je napisao/la:Ima li neka statisticka usporedba Juke i Jokica? Bas me zanima, jer sjecam se koliko se dizao Jokic naspram Juke kad su zajedno igrali (nebitno sto nisu identicna pozicija na parketu), islo se i predaleko sa Jokicevim uspjesima, skoro kao neko ko ce harati ligom, pa me bas zanima kako stoje stvari ove sezone.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
kao sto neko vec napisa, Đejms mu jos uvijek pamti onu bananu i trash talk i evidentno je namjerno isao da "ubije" Nurkica, cesto u duelima POR i CLE, njih dvojica imaju nekakav "duel"... meni je drago sto Nurkic nema postovanja prema nikome i ne treba ga imat, a sto se tice zakucavanja, bolje ici pokusat odbranit, pa neka te i ubije, nego se sklonit i ostavit covjeku autoput do kosa, cijene to saigraci, treneri itd
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Cijene i mediji, pa te vrte po špicama mjesecima i godinama poslijeChinaglia je napisao/la:cijene to saigraci, treneri itd

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Jokić je level iznad onome ko se nije bavio košarkom...
A u vraziju mater citajuci neke komentare ovdje ja mislio Lebron ga zalijepio za zemlju, karijeru mu zavrsio kad ono.
ohanite malo wtf hahah
Dunk je extra i vrtice se do iduceg kola. Stvarno sam mislio da je bilo nesto extravagantno.
Da citiram Blazerse na fb ” they got the dunk, we got the W”
@rio Ne brini se ti za Jusufa, vec za svoje kelte kada dolaze u Moda uskoro

Dunk je extra i vrtice se do iduceg kola. Stvarno sam mislio da je bilo nesto extravagantno.
Da citiram Blazerse na fb ” they got the dunk, we got the W”

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 16 mar 2018, 12:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
neka vrte, bas ce to Nurkicu tesko pasti...rio_Ferdy88 je napisao/la:Cijene i mediji, pa te vrte po špicama mjesecima i godinama poslije :mrgreen:Chinaglia je napisao/la:cijene to saigraci, treneri itd
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A što se ne bi brinuo za Jusufasajo10 je napisao/la:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa pricas kako vole mediji ove stvari i kako ce se vrtiti kraljev poluposter na njegario_Ferdy88 je napisao/la:A što se ne bi brinuo za Jusufasajo10 je napisao/la:

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa već vrte, pogledaj ESPN i njihov SCsajo10 je napisao/la:Pa pricas kako vole mediji ove stvari i kako ce se vrtiti kraljev poluposter na njegario_Ferdy88 je napisao/la:A što se ne bi brinuo za Jusufasajo10 je napisao/la:

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jokić: ppg - 17.2, rb - 10.4, as - 6.1, blk - 0.8, stl - 1.2Beduin je napisao/la:Ima li neka statisticka usporedba Juke i Jokica? Bas me zanima, jer sjecam se koliko se dizao Jokic naspram Juke kad su zajedno igrali (nebitno sto nisu identicna pozicija na parketu), islo se i predaleko sa Jokicevim uspjesima, skoro kao neko ko ce harati ligom, pa me bas zanima kako stoje stvari ove sezone.
Nurkić: ppg - 14.1, rb - 8.6, as - 1.8, blk - 1.2, stl - 0.8
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Tanko s obzirom na rolu koju igra Jokic u Denveru, a Nurk u POR trebalo bi to biti puno bolje za Jokica. Jos kad dodaš defanzivu statistički malo bolji Jokic.marconato je napisao/la:Jokić: ppg - 17.2, rb - 10.4, as - 6.1, blk - 0.8, stl - 1.2Beduin je napisao/la:Ima li neka statisticka usporedba Juke i Jokica? Bas me zanima, jer sjecam se koliko se dizao Jokic naspram Juke kad su zajedno igrali (nebitno sto nisu identicna pozicija na parketu), islo se i predaleko sa Jokicevim uspjesima, skoro kao neko ko ce harati ligom, pa me bas zanima kako stoje stvari ove sezone.
Nurkić: ppg - 14.1, rb - 8.6, as - 1.8, blk - 1.2, stl - 0.8
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Jokić ove sezone takodje igra dosta meceva na poziciji 4, sto mu svakako utice na statistiku.
Sami poeni i nisu ono sto je fascinantno kod njega!
Momak je vec sada najbolji u istoriji po TD kada su stranci u pitanju. Samo ove sezone ima 8 komada...
Sami poeni i nisu ono sto je fascinantno kod njega!
Momak je vec sada najbolji u istoriji po TD kada su stranci u pitanju. Samo ove sezone ima 8 komada...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Benko123, EdinjoBos, johntravolta123 i 25 gostiju.