Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Blazersi definitivno izgledaju kao ozbiljna ekipa. Dominacija.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
guillermo je napisao/la:Pokazuje da je radio na tehnici i da brzo upija znanje
da to i mene veseli i ja sam bas primjetio.

pokaze on to svaku 15 tekmu otprilike, napravi jedan odlican potez i onda se logicno zapitas zasto to ne radi konstantno... ovaj pump fake je uradio sada i nece narednih 15 tekmi itd... al ajde, valjda dodje s godinama
POR jeste odlican ove sezone, al DET veceras ne igra, nikakav pristup nemaju, uzasni su vec duze vrijeme... bilo bi dobro da ovo bude blowout, sutra se igra protiv LAC u LA
POR jeste odlican ove sezone, al DET veceras ne igra, nikakav pristup nemaju, uzasni su vec duze vrijeme... bilo bi dobro da ovo bude blowout, sutra se igra protiv LAC u LA
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 18 mar 2018, 04:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ma on je klasicni “late bloomer”. Tako da ce mu sigurno i najbolje sezone i igre biti nesto kasnije. Vidi se da radi i moze biti samo bolji. Samo zdravlje da ga posluzi. A nebo mu je granica. Nevjerovatno zvuci da imamo ovako mladog igraca u NBA. Da je srece da se jos nasih momaka ovako probije.chenta27 je napisao/la:guillermo je napisao/la:Pokazuje da je radio na tehnici i da brzo upija znanje
da to i mene veseli i ja sam bas primjetio.
Na vrijeme napravi cetvrtu licnu 

slijedece dvije utakmice se igraju bas kasno.
Nurkic imao 6 asista,ubiljezili mu samo 3
dok pojedinim igracima svasta broje u stat.parametre.

Znaci nisam lud? Kontam citavo vrijeme za minut u cetvrtom koderu je imo 2 asista I gledam gdje suguillermo je napisao/la:Nurkic imao 6 asista,ubiljezili mu samo 3dok pojedinim igracima svasta broje u stat.parametre.

12.
#RipCityOnTheyAss 

steta sto ne udje 3, malo je falilo.
Kakva dominacija u odbrani 

Izlijepi ih juka da valja

Blokada Bobanu! Motaj kablove. Gasite svjetla u Staplesu.
Kakva TIM IGRA!
P.s. Ocekujem za nekoliko sati da udje standardna ekipa i napise kako se ipak trebaju smanjiti strasti i da je Juka i dalje daleko od nekog veceg nivoa. Al dobro

P.s. Ocekujem za nekoliko sati da udje standardna ekipa i napise kako se ipak trebaju smanjiti strasti i da je Juka i dalje daleko od nekog veceg nivoa. Al dobro

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Tacno se vidi da se ponekad nakratko opuste i cim vise da je prigustilo, samo pomjere igru za nivo vise. Ja ovo na njima do sad nisam vidio. Prava ekipa. Proslu tekmu ili prije te CJ je davao intervju i pitaju ga jel sad slavimo ( tipa pobjedu) a on ce ne sad razmisljamo o novoj tekmi. Sazreli su ko ekipa iako su relativno mlada ekipa.sajo10 je napisao/la:Blokada Bobanu! Motaj kablove. Gasite svjetla u Staplesu.![]()
Kakva TIM IGRA!
P.S. Po NBA Juka igrac tekme

Dobar, dobar Juka. DD. 17 pts, 1 as. 12rb, 4 blk i -/+ 26.
Ova sadašnja ekipa Portlanda mi djeluje ozbiljno.
Ova sadašnja ekipa Portlanda mi djeluje ozbiljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.