AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Možda su namjerno izgubili od Beneventa kako iduće sezone ne bi igrali EL.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Bernard mozda za rotacije moze, pogotovo kao free agent i jeftina opcija, ali trebamo mi nesto bolje za prve postave, a i nesto za buducnost (u svakom smislu). Ja sam npr za Baileya ili Juliana Brandta iz Leverkuzena, igraci za buducnost, uz Silvu i Cutronea, mada sam siguran da ce se rijesiti Silve bez i da je dobio pravu snasu.
Ben Arfu, Depaya ili Ziyecha takodjer, pogotovo prvog mozes dovesti besplatno, uz pristojnu platu. Svi ovi igraci se mogu dovesti, kad rasteretis budzet Kalinicem, Bonaventurom, Dollarumom i Susom(?), jer se mogu prodati za dobre pare jos uvijek. Treba ih mijenjati jer se pokazuje da ne ide sa njima.
Prosle godine smo doveli i onog malog iz Benfice, Tiago Dias, a pricalo se da je ogroman talenat, ne znam kako se snasao u Primaveri, ali treba lagano prikljucivati te igrace pa od nekog ces imati hajra, kao sto si vec imao od Cutronea. A sjecam se da je jos njih nekoliko doslo i pisalo se o tome.
Sjetih se i Mastoura, nikad neprezaljenog "talenta", cini mi se i on da je prikljucen Primaveri.
Ben Arfu, Depaya ili Ziyecha takodjer, pogotovo prvog mozes dovesti besplatno, uz pristojnu platu. Svi ovi igraci se mogu dovesti, kad rasteretis budzet Kalinicem, Bonaventurom, Dollarumom i Susom(?), jer se mogu prodati za dobre pare jos uvijek. Treba ih mijenjati jer se pokazuje da ne ide sa njima.
Prosle godine smo doveli i onog malog iz Benfice, Tiago Dias, a pricalo se da je ogroman talenat, ne znam kako se snasao u Primaveri, ali treba lagano prikljucivati te igrace pa od nekog ces imati hajra, kao sto si vec imao od Cutronea. A sjecam se da je jos njih nekoliko doslo i pisalo se o tome.
Sjetih se i Mastoura, nikad neprezaljenog "talenta", cini mi se i on da je prikljucen Primaveri.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
celikmilan
- Kontakt:
Jesu se bili raspričali za Bernarda ali danas onaj komentator što je prenosio Intera spomenu da ga i oni hoće. Solidan je to igrač i mogao bi nam pomoći. Odavno nismo imali nekog dobrog Brazilca. Depay se pravo preporodio u zadnje vrijeme ali ne znam kako bi se snašao u velikom klubu. Ne kažem da su PSV i Lyon mali klub ali vidjeli smo da se nije snašao u Unitedu. A nisam baš vidio da se povezujemo sa Baileyem, Brandtom, Ben Arfom ili Ziyechom. Ovom timu su potrebni brzi prodorni igrači pošto naročito naše kontre su užasne bez potrebne hitrine. Prije desetak dana se spomenuo Pavon iz Boce (što sam ja ovdje već pisao) kao da bi se mogao dovesti uz slanje Gomeza u suprotnom pravcu. Gledao sam nekoliko njegovih zadnjih utakmica kao i neke isječke. Igra uglavnom na lijevoj strani napada ali prelazi i na desnu, služi se sa obe noge i pravo je težak za čuvanje. A i neumoran je. Meni se taj igrač pravo sviđa. Ne onako kako se Ropeu sviđa Silva nego samo u igračkom smislu.Beduin je napisao/la:Bernard mozda za rotacije moze, pogotovo kao free agent i jeftina opcija, ali trebamo mi nesto bolje za prve postave, a i nesto za buducnost (u svakom smislu). Ja sam npr za Baileya ili Juliana Brandta iz Leverkuzena, igraci za buducnost, uz Silvu i Cutronea, mada sam siguran da ce se rijesiti Silve bez i da je dobio pravu snasu.
Ne treba se zaboraviti da imamo na spisku i Baccu i Nianga i Bertolaccija i Lapadulu za koje se mogu i dobiti neke pare.
Brandt prosle sedmice potpisao novi ugovor tako da njega mozemo halaliti.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Ma vise sam ja spomenuo ove gore igrace kao moje subjektivne zelje, jer Ziyech vec godinama ubija asistencijama u Ajaxu, dok Ben Arfa ima iskustva i samo je pitanje u kakvom je stanju nakon razocarenja u PSG. Bailey i Brandt su mi zelje za krilnu poziciju, pogotovo Bailey koji je prebrz i prodoran. Ima igraca na pretek, ali mi kao da imamo nos za izabrati flopa.celikmilan je napisao/la:Jesu se bili raspričali za Bernarda ali danas onaj komentator što je prenosio Intera spomenu da ga i oni hoće. Solidan je to igrač i mogao bi nam pomoći. Odavno nismo imali nekog dobrog Brazilca. Depay se pravo preporodio u zadnje vrijeme ali ne znam kako bi se snašao u velikom klubu. Ne kažem da su PSV i Lyon mali klub ali vidjeli smo da se nije snašao u Unitedu. A nisam baš vidio da se povezujemo sa Baileyem, Brandtom, Ben Arfom ili Ziyechom. Ovom timu su potrebni brzi prodorni igrači pošto naročito naše kontre su užasne bez potrebne hitrine. Prije desetak dana se spomenuo Pavon iz Boce (što sam ja ovdje već pisao) kao da bi se mogao dovesti uz slanje Gomeza u suprotnom pravcu. Gledao sam nekoliko njegovih zadnjih utakmica kao i neke isječke. Igra uglavnom na lijevoj strani napada ali prelazi i na desnu, služi se sa obe noge i pravo je težak za čuvanje. A i neumoran je. Meni se taj igrač pravo sviđa. Ne onako kako se Ropeu sviđa Silva nego samo u igračkom smislu.Beduin je napisao/la:Bernard mozda za rotacije moze, pogotovo kao free agent i jeftina opcija, ali trebamo mi nesto bolje za prve postave, a i nesto za buducnost (u svakom smislu). Ja sam npr za Baileya ili Juliana Brandta iz Leverkuzena, igraci za buducnost, uz Silvu i Cutronea, mada sam siguran da ce se rijesiti Silve bez i da je dobio pravu snasu.
Ne treba se zaboraviti da imamo na spisku i Baccu i Nianga i Bertolaccija i Lapadulu za koje se mogu i dobiti neke pare.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
pa da imaš budžet jednog reala, dovodili bi oni bolje igrače vjeruj 
meni je bernard skroz dobar igrač i definitivno neko ko može bez problema upasti u prvu postavu, sad preostali budžet treba preusmjeriti u veznjaka i još par igrača za klupe.
bailey je (nemojmo se lagati) nedostižan, a taj brandt nije ništa značajno bolji od bernarda, a koštao bi puno jer su mu nedavno obnovili ugovor.
neki tip poput ben arfe bi super došao ovoj ekipi jer nam hronično fali takav igrač koji može unijeti haos i preokrenuti igru, ali zamisli takav problematičan karakter imati uz gatusa, pa padale bi mrtve glave
doduše možda bi ga ovaj uspio dohavizati, sa ovim ne možeš pogriješiti jer bi i on svakako došao za džaba, ali zasad nema nikakvih naznaka da bi mogao u milan.
meni je bernard skroz dobar igrač i definitivno neko ko može bez problema upasti u prvu postavu, sad preostali budžet treba preusmjeriti u veznjaka i još par igrača za klupe.
bailey je (nemojmo se lagati) nedostižan, a taj brandt nije ništa značajno bolji od bernarda, a koštao bi puno jer su mu nedavno obnovili ugovor.
neki tip poput ben arfe bi super došao ovoj ekipi jer nam hronično fali takav igrač koji može unijeti haos i preokrenuti igru, ali zamisli takav problematičan karakter imati uz gatusa, pa padale bi mrtve glave
doduše možda bi ga ovaj uspio dohavizati, sa ovim ne možeš pogriješiti jer bi i on svakako došao za džaba, ali zasad nema nikakvih naznaka da bi mogao u milan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Transfer Bernarda je stopiran od strane kineza.
Također čitam da su nezadovoljni ekipom i Mirabellijem, zbog toga hoće dovesti još jednog direktora s njim ili čak da dobije otkaz
Također čitam da su nezadovoljni ekipom i Mirabellijem, zbog toga hoće dovesti još jednog direktora s njim ili čak da dobije otkaz
Dovesti Depaya i Chiesu i plus nama treba neko u veznom da poveze odbranu i napad neki igrac tipa Pirlo ali ja takvog ne vidim,mozda iz Sportinga bi se mogao dovesti onaj Bruno Fernades gledao sam ih par puta i on mi je najbolji dojam ostavio
jarane pa samo ta dvojica bi ti došla skoro 100 miliona, a gdje su ostala pojačanja? 
a chiesa mi je prosječan igrač i razvikan od talijanskih medija kao beloti, neka se neko drugi zajebe sa njima, imamo mi dosta i svojih promašaja.
puno se potrošilo prošlo ljeto, nije se izborila LŠ... pa će shodno tome budžet biti skromniji i treba to pametnije odraditi.
bernard kao bernard nije blokiran nego je povezano sa tom situacijom oko mirabelija jer on vodi te poslove, vidjet ćemo šta će odlučiti u vezi s njim, da li ga otjerati ili mu dati još jednog pomoćnika.
a chiesa mi je prosječan igrač i razvikan od talijanskih medija kao beloti, neka se neko drugi zajebe sa njima, imamo mi dosta i svojih promašaja.
puno se potrošilo prošlo ljeto, nije se izborila LŠ... pa će shodno tome budžet biti skromniji i treba to pametnije odraditi.
bernard kao bernard nije blokiran nego je povezano sa tom situacijom oko mirabelija jer on vodi te poslove, vidjet ćemo šta će odlučiti u vezi s njim, da li ga otjerati ili mu dati još jednog pomoćnika.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Chiesa prosjecan igrac, a mnogo novca za njega treba dati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Federico Chiesamuxa je napisao/la:Ma kakav Chiesa ljudi
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
italijani očajnički pokušavaju razvikati nekog igrača jer su svjesni da su svi prevare i jer imaju očajnu generaciju, ali ne mora milan go.vno pojesti sa tim polovnjacima, pogotovo jer boga oca traže za njih.
a imam dojam da će milan pola budžeta spiskati na belotija, a ruku u vatru dajem da silva nije ništa lošiji igrač i da bi uz kontinuitet imao možda i bolji učinak iduće sezone.
vidim niang dobio kćerku, da nije onu transeksualku napumpao
joj ja frajera, samo on u vreći pičaka može izvući qurac.
a imam dojam da će milan pola budžeta spiskati na belotija, a ruku u vatru dajem da silva nije ništa lošiji igrač i da bi uz kontinuitet imao možda i bolji učinak iduće sezone.
vidim niang dobio kćerku, da nije onu transeksualku napumpao
joj ja frajera, samo on u vreći pičaka može izvući qurac.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma znam o kome je riječ nego taj lik nikakav poseban dojam nije ostavio na menekoraj je napisao/la: Federico Chiesa
Il Club più titolato al mondo!
evo zvanični dresovi, lijepi slim pe.derski krojevi, a i kragna mi se sviđa 
ma dobro, nema fule sa milanovim dresovima.

inače pokušavaju dovesti sabatinija umjesto mirabelija, koja promjena u pm
ne znam šta je taj skrivio pa ga pokušavaju otjerati, ali kad je već došlo do toga onda pobogu dovedi neku normalniju zamjenu.
ma dobro, nema fule sa milanovim dresovima.

inače pokušavaju dovesti sabatinija umjesto mirabelija, koja promjena u pm
ne znam šta je taj skrivio pa ga pokušavaju otjerati, ali kad je već došlo do toga onda pobogu dovedi neku normalniju zamjenu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zanimljivo da je Chiesa dobar Liverpoolu,Cityu,Unitedu,Napoliji,a ja ga spomenem i ljudi me napadose ovdje 
Svako ima svoje viđenje i misljenje. Ja sto sam ga gledao niakakav poseban utisak nije ostavio na mene. A to sto Liverpool i ManUtd nekog žele ne mora značiti da on i valja. Ako je iko imao fulova u zadnjih par godina sa transferima onda su to oni.
Il Club più titolato al mondo!
ne napadamo, samo diskutujemo 
možda za par godina ako se ikad razvije u ono što mu predviđaju (mada i u to sumnjam), ali trenutno ne bi bio ni upgrade za susa, a bacio bi sigurno 50 miliona.
općenito nisam ni za kakve mlade, zelene i nahajpane talijane, nije milan u poziciji da baca pare ili čeka nekoga da konačno proigra, trebaju nam gotovi proizvodi.
gatuso na ljeto traži mezzalu, napadača i krilo, znači beloti, bernard i još taj neidentifikovani veznjak
uglavnom to je to što nam fali da konačno preskočiš tu stepenicu i izboriš top 4.
možda za par godina ako se ikad razvije u ono što mu predviđaju (mada i u to sumnjam), ali trenutno ne bi bio ni upgrade za susa, a bacio bi sigurno 50 miliona.
općenito nisam ni za kakve mlade, zelene i nahajpane talijane, nije milan u poziciji da baca pare ili čeka nekoga da konačno proigra, trebaju nam gotovi proizvodi.
gatuso na ljeto traži mezzalu, napadača i krilo, znači beloti, bernard i još taj neidentifikovani veznjak
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kessie danas došao do zvaničnih 50 nastupa za milan, nevjerovatno da recimo calabria ni za 3 sezone nije uspio upisati toliko nastupa 
još kad uzmeš one prijateljske utakmice u kojima je maltene igrao svih 90 minuta i reprezentaciju, ide to hladno preko 60 nastupa na kraju sezone, pa dobro da frajer nije riknuo dosad, ne može ovo biti normalno.
još kad uzmeš one prijateljske utakmice u kojima je maltene igrao svih 90 minuta i reprezentaciju, ide to hladno preko 60 nastupa na kraju sezone, pa dobro da frajer nije riknuo dosad, ne može ovo biti normalno.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.