Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Samo da ih ne "prelome" do kraja 3/4, cijenim da će imati snage u 4/4 i da Dame proradi.soccerfan je napisao/la:6/6 koseva![]()
![]()
Da zasad Juka i Aminu drze Portland u zivotuRamirez5 je napisao/la:Samo da ih ne "prelome" do kraja 3/4, cijenim da će imati snage u 4/4 i da Dame proradi.soccerfan je napisao/la:6/6 koseva![]()
![]()
Nije jos kraj , ima jos nade ali sve sto si rekao upravu si.edin139 je napisao/la:Dobar juka, al ne možeš dobiti najbolji tim lige kad se lilard ne pojavi na tekmu a cj uspori:(.
Ipak Portland pokazuje večeras zašto je visoko plasiran. Nije ovo lose
Poraz jbg. Boze moj idemo dalje.guillermo je napisao/la:Nije se moglo bez Dammea i CJ
Barem je rasturio izvikanog Capelu ( frajer ne zna loptu spustiti na parketsoccerfan je napisao/la:Poraz jbg. Boze moj idemo dalje.guillermo je napisao/la:Nije se moglo bez Dammea i CJ
Juka![]()
Ja fakat imam osjecaj da oni njemu halale 3 asista prije tekme i to je to. Suludo postaje.guillermo je napisao/la:Barem je rasturio izvikanog Capelu ( frajer ne zna loptu spustiti na parketsoccerfan je napisao/la:Poraz jbg. Boze moj idemo dalje.guillermo je napisao/la:Nije se moglo bez Dammea i CJ
Juka![]()
),tri puta je presjekao alley-oop
I opet 3 asista,a imao je barem 5 komada.....