Kako nam je CG Varvar hrabar po zavrsetku utakmice. Nisi mi toliko samouvjeren bio pred revans. I veliki pozdrav za CG.Virtu4l je napisao/la:

Kako nam je CG Varvar hrabar po zavrsetku utakmice. Nisi mi toliko samouvjeren bio pred revans. I veliki pozdrav za CG.Virtu4l je napisao/la:
Jel ti znaš ista osim vrijedjanja? Ako sve znaš, ajde reci koliko ima verificiranog duga AH? Za koliko su prodati raniji dugovi? Koji plac je nudjen AH u industrijskoj zoni za stadion i trzni centar na 99 godina za 1 KM? Klinac i ti znas, levatcino jednaBrcanskamalta je napisao/la:Porezna nema veze sa pozajmicama i ostalim dugovima.
Neces mi vjerovati ali porezna se bavi POREZOM.
To ti je isto da ti elektroprivreda obracuna koliko si duzan komsiji.....
Kakav levat yebo ga dan. ....
Znam da koliki god je novac poreznu moze zanimati samo porijeklo novca i to je to.Barem u ovom slucaju.MakabiTuzla je napisao/la:Jel ti znaš ista osim vrijedjanja? Ako sve zbas, ajde reci koliko ima verificiranog duga AH? Za koliko su prodati raniji dugovi? Koji plac je nudjen AH u industrujskoj zoni za stadion i trzni centar na 99 godina za 1 KM? Klinac i ti znas, levatcino jednaBrcanskamalta je napisao/la:Porezna nema veze sa pozajmicama i ostalim dugovima.
Vadi postove slobodno. A dug je onakav kako sam rekao, tako da sva ta forumaska lafina pada u vodu. Uostalom, otkud ti kontejneras znas cime se bavi porezna i o revizijamaBrcanskamalta je napisao/la:Znam da koliki god je novac poreznu moze zanimati samo porijeklo novca i to je to.Barem u ovom slucaju.MakabiTuzla je napisao/la:Jel ti znaš ista osim vrijedjanja? Ako sve zbas, ajde reci koliko ima verificiranog duga AH? Za koliko su prodati raniji dugovi? Koji plac je nudjen AH u industrujskoj zoni za stadion i trzni centar na 99 godina za 1 KM? Klinac i ti znas, levatcino jednaBrcanskamalta je napisao/la:Porezna nema veze sa pozajmicama i ostalim dugovima.
A ne zna niko koliko je duga prema Husicu jer nikakva revizija nije uradjena imamo dakle samo njegovu (i Senadovu)rijec.
Zato ne lupaj...
Nema smisla ba kada si nemac pojma.
Da vadimo postove da vidis kako ti vrijedjas papak.
Biće Željo opet šampion!MakabiTuzla je napisao/la:Nego Mramor, ne odgovori ti meni, sutis, a vidim da bi ti i ja trebali malo da popricamo?
Iduće kolo vas šaljemo direktno u cvajtu. Haj zdravo razgulijuvetorino je napisao/la:Može li sloboda iščupati bod gigantu NK Vitez
Dobar dobar. Ali druga liga mutevelijeLuisCarlo je napisao/la:33 boda od toga 12 protiv Viteza (36% bodova)
koja sila
A zasto to ne bi uradio ? Trebao oprostiti 30k+ KMBrcanskamalta je napisao/la:Fascinira to da se pisalo ovdje da smo duzni Ordagicu,Subicu, pa Krpicu ......i td ali standardno popljuvase me "renomirani"forumasi. ..pljujem kaze Slobodu....
A racunica kaze da im nije Azmir ostao duzan nego Senad ....
Svi se oni handre preko Slobode i nasih zivaca...
Jedino sto sam "pogrijesio"je to sto sam se nadao da Ordagic nece tuziti klub a ni Krpic...
Ali dokaz vam je to da bilo kojem igracu bilooo kojem pa i Smajicu Todorovicu i svima Sloboda je nista i ljudi hoce pare....
Zbog toga se potencira uredjenje kluba,iznutra...od temelja....jer ovako ne ide svaka uprava zaduzi klub....i nikom nista ba.....nikom nista nikakve odgovornosti....
Znao sam da hoce tuziti,nije niko budala,ali nadao sam se da nece ,iz neke druge perspektive,mi se uvjek tako nadamo,valjda posle 25 godina,naviknes da prosis i molisYNWA je napisao/la:A zasto to ne bi uradio ? Trebao oprostiti 30k+ KMBrcanskamalta je napisao/la:Fascinira to da se pisalo ovdje da smo duzni Ordagicu,Subicu, pa Krpicu ......i td ali standardno popljuvase me "renomirani"forumasi. ..pljujem kaze Slobodu....
A racunica kaze da im nije Azmir ostao duzan nego Senad ....
Svi se oni handre preko Slobode i nasih zivaca...
Jedino sto sam "pogrijesio"je to sto sam se nadao da Ordagic nece tuziti klub a ni Krpic...
Ali dokaz vam je to da bilo kojem igracu bilooo kojem pa i Smajicu Todorovicu i svima Sloboda je nista i ljudi hoce pare....
Zbog toga se potencira uredjenje kluba,iznutra...od temelja....jer ovako ne ide svaka uprava zaduzi klub....i nikom nista ba.....nikom nista nikakve odgovornosti....![]()
A nije trebalo uopste doci do tuzbe, da su iz Slobode uopste htjeli popricati o tome da mu isplate makar neki dio love, ali oni samo poslali ugovor u kojem traze da Amer potpise da mu nista ne duguju, a prije toga po kafanama pricali kako ce ga suspendovati ako se ne pojavi na prozivci, i onda umjesto da se pojavi na prozivci Branna, koja je bila istog dana kada i prozivka u Slobodi, morao se pojaviti na prozivci Slobode, i ostati do kraja ugovora i tako propustiti pocetak priprema Branna. A za to vrijeme niko nije sa njim popricao o dugu koji imaju prema njemu, i sad iznenađeni i pricaju o navodnom dugu, a nisu mu dali nijednu cijelu platu, a pricali okolo da ima veliku platu i jos ga izradili za lijecenje, uslovili ga kad je potpisao novi ugovor da donese papire sa biroa, da ga mogu prijaviti i nisu to nikad uradili, i Amer morao cijelu godinu placati svaku posjetu doktoru. I jos pustili pricu kako nece da igra zbog Husica onu kup utakmicu.
Normalno da ce nakon svega Amer preko advokata traziti svoje, nece on gubiti vrijeme i zivce na to, kad moze lijepo to advokat uraditi za procenat. Iako tu ne bi trebalo biti problema, Amer je pristao na ono sto je macak ponudio i sad je do toga da li ce ispostovati sto je ponudio.
Na kraju ce samo advokat dobro proci. Trebali su Ameru ponuditi 20k KM(nesto odmah, ostalo na rate) i pustiti ga da se pojavi na prozivci Branna, ovako ce morati dati sve, sa doprinosima skoro 40k KM, naravno ne odmah.
šta su to oni napravili druže? Koji sistem?ultrasstyle_tz je napisao/la:Gledam press konferenciju Zelje, ljudi napravili klub, institucije kluba, sistem.