FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Djesi sale ba
Sale je uvijek bio opasan na prekidima i zabijao je golove, bar je u tome dobar :kafa:
GOOOL trpaj koliko moze, da nas zapamte!
0-2 Bekic
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sta je ovo na kraju cemo ako se posloze rezultati zavrsit prvi u ligi za opstanak, a bojali se do ovog meča da necemo ispast 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
saljemo ih jednosmjernom u cvajtaru
ovi klosari gdje nisu uspjeli kupiti zijanili su 

Sloboda Tuzla
Vodili smo mi i prije 0-2 pa na kraju nista. Hajmo momci jako do kraja !!! I nije vam uredu sto se nasladjujete mi bar najbolje znamo sta je karma i kako radi nemojte biti cigani !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Sale bolji od Tandira.
Treba pokušat s njim gore.
Treba pokušat s njim gore.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Super vodimo, ono zadovoljan sam rezultatom sa jedne strane, sa druge kontam dao Salihovic gol. Necemo ga se rijesiti jos 5 godina 

Beka se raspuc'o, hejtera niđe :kafa:
. . . ako nista, barem ne ispadamo ove godine . .
Brzo si zaboravio kao su nas oni podrzavali jedini dok smo bili u blatu federalke...Tipican primjer čarsijanera koji ima samo mali mozak....Ok treba ih pobjediti zbog nas jer nam je frka al omaložavat i vrijeđat je zadnje sto nam treba jer ni mi nismo baš puno bolji,realno!fukaratz je napisao/la:saljemo ih jednosmjernom u cvajtaruovi klosari gdje nisu uspjeli kupiti zijanili su
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Saletu novi ugovor ujutro..... doktor a fudbaler
.... prodat ga za par sezona za duple pare....prodajes i igraca i fizioterapeuta 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Mladost danas izgubi, mi ih dobijemo na Tusnju i osvajamo ligu za opstanak, TITULA IPAK DOLAZI NA TUSANJ!!!!! 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Naredna protiv Mladosti historijska 

evo goška evo ludilabhpremierliga12 je napisao/la:Mladost danas izgubi, mi ih dobijemo na Tusnju i osvajamo ligu za opstanak, TITULA IPAK DOLAZI NA TUSANJ!!!!!

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Staviti besplatna ulaz da se proslavi opstanak u ligi....a nije mala stvartuzlak1987 je napisao/la:Naredna protiv Mladosti historijska
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ovo je radi onog bronsona i jos nekoliko forumasa njihovih koji su nas pljuvali i vrijedjali sedmicamaNjonjoVam je napisao/la:Brzo si zaboravio kao su nas oni podrzavali jedini dok smo bili u blatu federalke...Tipican primjer čarsijanera koji ima samo mali mozak....Ok treba ih pobjediti zbog nas jer nam je frka al omaložavat i vrijeđat je zadnje sto nam treba jer ni mi nismo baš puno bolji,realno!fukaratz je napisao/la:saljemo ih jednosmjernom u cvajtaruovi klosari gdje nisu uspjeli kupiti zijanili su

Sloboda Tuzla
Velika prednost,treba ovo mirno privest kraju,dati jos koji eventualno gol,mada i ne mora.
@avatarfukaratz slažem se onog balavca Bronsona i slične njemu....
@avatarfukaratz slažem se onog balavca Bronsona i slične njemu....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
fukaratz je napisao/la:ovo je radi onog bronsona i jos nekoliko forumasa njihovih koji su nas pljuvali i vrijedjali sedmicamaNjonjoVam je napisao/la:Brzo si zaboravio kao su nas oni podrzavali jedini dok smo bili u blatu federalke...Tipican primjer čarsijanera koji ima samo mali mozak....Ok treba ih pobjediti zbog nas jer nam je frka al omaložavat i vrijeđat je zadnje sto nam treba jer ni mi nismo baš puno bolji,realno!fukaratz je napisao/la:saljemo ih jednosmjernom u cvajtaruovi klosari gdje nisu uspjeli kupiti zijanili su
i za onu drugu ekipu od prije par sedmica....... a preskoci moje postove ziv bio jer te ne postujem ni sekunde kao ni ostale babune slicne tebi
volim ovakve čarsijanere bez svog mišljenja malo prcat...

DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.