FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Karambeu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Karambeu » 05 maj 2018, 21:24

Imao sam nekog posla odmah poslije utakmice ali sam radio i naglas se smijao zbog Chinaglijinih postova na Celikovoj temi..Najludji ubjedljivo :lol: :lol:

Mislim da sa pospremanjem treba krenuti vec sutra, kako nam se ne bi desilo da zakukako vec u cetvrtom kolu...Moramo ozbiljno pristupiti pripremama za narednu sezonu jer sa budzetom koji imamo i transom od grada koju nema niti jedan klub u BiH mi se moramo, ali moramo boriti za Evropu. Ova sezona je za zaborav ali se iskreno nadam da smo iz nje nesto naucili i da je sljedeca 100. godina puno bolja.

P.S. Slavko je bivsi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 maj 2018, 22:31

E daleko cemo zavrsiti ako svako pola godine budemo mijenjali trenera. Covjek nije sastavio citavu sezonu od starta da se moze reci konacna ocjena, ovo sto je na proljece imao bio je korektan. A uvjeren sam i da samo nekog losijeg mozemo dovesti, da malo boljih i postoji za ove lige.
Imao je nezgodnu situaciju, svaka utakmica na noz i max pritisak.

Inace nadam se da postoji neki plan, strategija, da nece biti totalni remont ekipe te prodaja ovih mladih pa onda ulaganje u isluzene igrace kao ove sezone na jesen. Normalno odrediti sta ti je cilj, klub ili zadovoljiti svakog zivog managera?

Treba napraviti kontinuitet (trener) te ljetni prelazni rok biti maksimalno oprezan, jer na ljeto nije nista kako izgleda. Onaj igrac koji dobro kotira se treba izbjeci, a imati skauting, osjecaj za igraca koji tek treba da prokine. Pa hajde da vidimo jel znaju ili ne. Nije bitan budzet koliko selekcija, mi dobijemo istog igraca za 5000 KM kao Krupa za 1000. I jos njihov mladji 10 godina.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 maj 2018, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 maj 2018, 22:33

Karambeu je napisao/la:Imao sam nekog posla odmah poslije utakmice ali sam radio i naglas se smijao zbog Chinaglijinih postova na Celikovoj temi..Najludji ubjedljivo :lol: :lol:

Mislim da sa pospremanjem treba krenuti vec sutra, kako nam se ne bi desilo da zakukako vec u cetvrtom kolu...Moramo ozbiljno pristupiti pripremama za narednu sezonu jer sa budzetom koji imamo i transom od grada koju nema niti jedan klub u BiH mi se moramo, ali moramo boriti za Evropu. Ova sezona je za zaborav ali se iskreno nadam da smo iz nje nesto naucili i da je sljedeca 100. godina puno bolja.

P.S. Slavko je bivsi.
Znaci i sledece sezone ce se ovaj predCjednik igrati malo menagera sa gradskim budzetom opet sa novim trenerom.....fino, za svaku pohvalu. Cuj naucit ce mo...ako nije naucio za dvije sezone, nece sigurnio ni za narednih deset....znaci u jubilarnoj sezoni osvajamo titulu ili najmanje idemo u Evropu...ovo je tragikomedija.....
🔴⚫️

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 maj 2018, 22:39

A otkud to da Ćelo ide? Opet fleške neke.

Eto pokazalo se da nije kriv ni za Željin krah prošle sezone, ljudi su jednostavno ko dlake, ekipa nikakva, tad mu nisu dali vremena, ne vjerujem da ćemo mi istu grešku praviti.
Al ako ode daj Feđu Dudića :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 maj 2018, 22:45

Krupa ne mjenja trenera LZP, Radnik ne mjenja trenera LZP, Siroki i Zrinjski LZP, Sarajevo i Zeljeznicar ga promijene ali opet je sablon da je ekipa bolja ako ima konstantu na trenerskoj poziciji.
Ko dodje u junu valja mu se navikavati i uvoditi sve od najmanje sitnice, pisi LZO.

Mladost, Celik, Sloboda, GOSK, Borac i Vitez ih saltaju i tu su gdje jesu. Pogotovo losa situacija ako dovedes budalu kao Jagodic pa te zavali za 15 utakmica, ne mozes pobjediti nikog jer su on i uprava fulali 9 od 10 igraca.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 maj 2018, 22:46

treba uzet domaceg trenera, npr Samir Hadzimahovic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 maj 2018, 22:47

Treba uzeti sponzore dodatne. To bi najbolje bilo.

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 05 maj 2018, 22:49

Skver je napisao/la:
Karambeu je napisao/la:Imao sam nekog posla odmah poslije utakmice ali sam radio i naglas se smijao zbog Chinaglijinih postova na Celikovoj temi..Najludji ubjedljivo :lol: :lol:

P.S. Slavko je bivsi.
Znaci i sledece sezone ce se ovaj predCjednik igrati malo menagera sa gradskim budzetom opet sa novim trenerom.....fino, za svaku pohvalu. Cuj naucit ce mo...ako nije naucio za dvije sezone, nece sigurnio ni za narednih deset....znaci u jubilarnoj sezoni osvajamo titulu ili najmanje idemo u Evropu...ovo je tragikomedija.....
Nece biti vise ni ovaj precjednik, upravo zboh igranja managera...Mada ce oni to izvesti kao da se eto povlaci zbog poslovnih obaveza i da ne moze vise, mada me ne bi iznenadilo ni da regularno bude smjenjen, i to je opcija. Uglavnom, Slavkec ide prvi, Senco ubrzo za njim.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 maj 2018, 22:54

Karambu jel ti trčiš na stadionu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 maj 2018, 22:56

Haha revolucija, pokopat ce ih Zdeno sve :D

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 maj 2018, 22:58

Svi su prolazni osim naseg doktora.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 maj 2018, 22:59

wobly92 je napisao/la:Karambu jel ti trčiš na stadionu
legitimno pitanje :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 maj 2018, 23:00

Zodiac je napisao/la:Svi su prolazni osim naseg doktora.
Ako treba otrovati ce cetvrtog stopera i rezervnog desnog beka ali biti ce u timu!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 maj 2018, 23:01

Jos prije mjesec dana mi je jedan momak blizak klubu rek'o da Senco skoro pa 100% odlazi, samo da se izgura sezona, covjeku dokurcilo se handriti sa svim ovim. Vidicemo koliko ima istine u tome, ali vec naredne sedmice treba misliti o narednoj sezoni, igrackom kadru, prodaji igraca, treneru, investitoru, ma o svemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 05 maj 2018, 23:04

Beduin je napisao/la:Jos prije mjesec dana mi je jedan momak blizak klubu rek'o da Senco skoro pa 100% odlazi, samo da se izgura sezona, covjeku dokurcilo se handriti sa svim ovim. Vidicemo koliko ima istine u tome, ali vec naredne sedmice treba misliti o narednoj sezoni, igrackom kadru, prodaji igraca, treneru, investitoru, ma o svemu.
Nije njemu dokurcilo, bio bi on predsjednik jos 10 godina da moze ali zna i on da je bivsi pa vec prica kako mu se neda vise.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 maj 2018, 23:04

precjednik Senco ce izaci na velika vrata kao gospodin, a ne na straznja i zalupit ih dupetom kao neki drugi

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 maj 2018, 23:06

odel Senco, vraca se Krpa iz Irana, eto vidjet cete

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 05 maj 2018, 23:08

Chinaglia je napisao/la:precjednik Senco ce izaci na velika vrata kao gospodin, a ne na straznja i zalupit ih dupetom kao neki drugi
Predsjednik Senco se razocaro sto ga svi zezaju po gradu jer je pricao da uzima kup 100%, pogotovo raja s rekreacije u Mejdanu...Sjecam se prije dva mjeseca kad sav uvjeren udje i rece "On ce meni da se vratim u Seljublje, vidjet cemo ko ce prvu titulu donijeti u Tuzlu on (AH) ili ja". Preveslase ga iz saveza ko malo dijete zbog onog duga...

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 05 maj 2018, 23:09

Sada ide najsladji dio sezone a i godine, svi sve znaju sta se desava u klubu a u sustini niko nista ne zna, pa dodju padobranci sa par bombi i onda se o tome raspravlja pola mjeseca...Evo ovaj karambu je poceo hehehe

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 05 maj 2018, 23:10

wobly92 je napisao/la:Karambu jel ti trčiš na stadionu
Zabranio mi Slavko :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.