Kralju
Kenan. On i Elko bili, pio ja kafu s njima... Fini momci dramaa.svrakino1921 je napisao/la:Stobelosevic28 je napisao/la:Kaze mi jedan tvoj rodjak da te se stidi. Sretoh ga danas u Caffe bar Zekosvrakino1921 je napisao/la:TURNEJA
Koji rodak
Kako se zove
Kad vec vi ne mozete bista drugo slaviti osim kikseva Zelje neka se neko i peharom pocastiZip je napisao/la:Hvala nama sto smo umorili igrace Krupe, kako bi nam komsije moglo napokon nesta proslaviti
Vi malo duze cekate na titulu tako da nesto nisam previse zabinut.. A druga stvar mi smo prosle sezone jako lose igrali kao i ove, raspad sistema tu se nema sta kriti , mi to znamo. Al opet smo na kraju do finala kupa dosli, nazlost izgubili... Vi zadnje dvije sezone prakticno gubite "osvojene" titule iz ruku, kome je tesko trenutno o tome se moze pricatiOsim13 je napisao/la:Stanovnici glavnog grada koji su zalutali sa svojim navijačkim orijentacijama nekoga i nešto pokušavaju podbadati, a svi znamo im je jako teško u ovom momentu. Neka, osvojate i vi trofej uskoro, biće neki trofej u Antaliji valjda. Od noge do noge.
Čestitke mojoj Plavoj braći, još jedan trofej u vitrinama
Stvarno se moze o tome pricati, da li je teze nekome ko je nesto osvojio, ili nekome koji nije nista osvojioZagor je napisao/la:Vi malo duze cekate na titulu tako da nesto nisam previse zabinut.. A druga stvar mi smo prosle sezone jako lose igrali kao i ove, raspad sistema tu se nema sta kriti , mi to znamo. Al opet smo na kraju do finala kupa dosli, nazlost izgubili... Vi zadnje dvije sezone prakticno gubite "osvojene" titule iz ruku, kome je tesko trenutno o tome se moze pricatiOsim13 je napisao/la:Stanovnici glavnog grada koji su zalutali sa svojim navijačkim orijentacijama nekoga i nešto pokušavaju podbadati, a svi znamo im je jako teško u ovom momentu. Neka, osvojate i vi trofej uskoro, biće neki trofej u Antaliji valjda. Od noge do noge.
I jednima i drugima, ne zna se ko su vece kar.ine, ili nasi chokeri ili vi. Mi eto ko nesto se i trzamo pa na kraju razocarenje. No eto, lazemo jedni druge da smo sila nebeskaZagor je napisao/la:Vi malo duze cekate na titulu tako da nesto nisam previse zabinut.. A druga stvar mi smo prosle sezone jako lose igrali kao i ove, raspad sistema tu se nema sta kriti , mi to znamo. Al opet smo na kraju do finala kupa dosli, nazlost izgubili... Vi zadnje dvije sezone prakticno gubite "osvojene" titule iz ruku, kome je tesko trenutno o tome se moze pricatiOsim13 je napisao/la:Stanovnici glavnog grada koji su zalutali sa svojim navijačkim orijentacijama nekoga i nešto pokušavaju podbadati, a svi znamo im je jako teško u ovom momentu. Neka, osvojate i vi trofej uskoro, biće neki trofej u Antaliji valjda. Od noge do noge.
SemirSema je napisao/la:Stvarno se moze o tome pricati, da li je teze nekome ko je nesto osvojio, ili nekome koji nije nista osvojioZagor je napisao/la:Vi malo duze cekate na titulu tako da nesto nisam previse zabinut.. A druga stvar mi smo prosle sezone jako lose igrali kao i ove, raspad sistema tu se nema sta kriti , mi to znamo. Al opet smo na kraju do finala kupa dosli, nazlost izgubili... Vi zadnje dvije sezone prakticno gubite "osvojene" titule iz ruku, kome je tesko trenutno o tome se moze pricatiOsim13 je napisao/la:Stanovnici glavnog grada koji su zalutali sa svojim navijačkim orijentacijama nekoga i nešto pokušavaju podbadati, a svi znamo im je jako teško u ovom momentu. Neka, osvojate i vi trofej uskoro, biće neki trofej u Antaliji valjda. Od noge do noge.
Nemoj se strunit od truda Adžo, čundasa bi ti osvojio bez Misketovih paraStarčević: Ponosan sam na sve što smo napravili do finala
Adžem: Zasluženo nosimo trofej Kupa BiH u Sarajevo, uložili smo mnogo truda
U PodgoriciZip je napisao/la:Gdje se slavi?