http://stats.nba.com/players/opponent-s ... 0FGA*GE*10
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
To bi bilo to, svakakve brojke dokazuju da je veoma dobar defenzivac posebno tamo negdje od nove godine kada je prestao biti low efficency high volume chuker i vise poceo se koncentrisati na odbranu i jednostavni napad, i najvaznije je da se i eye test slaze sa tim. Samo je bilo pitanje kada ce prvi novinar ga spomenute i tom kontekstu. Sljedece sezone da aBd odigra ovakvu odbranu od pocetka i mogao bi uci u jednu od odbranbeni petorki.
To + odbrana je pravi Juka!In his last 15 games played, Jusuf Nurkic is averaging 15.3 points, 10.8 rebounds, 1.9 assists and 1.9 blocks while shooting 59.0% from the field.
ma jel??3isamagicnumber je napisao/la:To bi bilo to, svakakve brojke dokazuju da je veoma dobar defenzivac posebno tamo negdje od nove godine kada je prestao biti low efficency high volume chuker i vise poceo se koncentrisati na odbranu i jednostavni napad, i najvaznije je da se i eye test slaze sa tim. Samo je bilo pitanje kada ce prvi novinar ga spomenute i tom kontekstu. Sljedece sezone da aBd odigra ovakvu odbranu od pocetka i mogao bi uci u jednu od odbranbeni petorki.
To + odbrana je pravi Juka!In his last 15 games played, Jusuf Nurkic is averaging 15.3 points, 10.8 rebounds, 1.9 assists and 1.9 blocks while shooting 59.0% from the field.
vise nije rezervni centar ??
drzi se ti jerebka, hakansona i ostalih zemljaka
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
Ko je ovaj clown?
neko ko je rodjen u BiH.
drzi se pite...dine
niko ni vama ne govori o stagnaciji hakansona
drzi se pite...dine
niko ni vama ne govori o stagnaciji hakansona
ESPN ****: Portland guard Damian Lillard (left ankle sprain) will officially be ruled out of tonight’s game at Houston.
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
Ozbiljno... Ko je ovaj gore, jeli halucinira ili mu nesto drugo sa mentalnom zdravlju nije dobro, sta god bilo mislim da je zreo za posjetu u Banovice.
Idemo majstore, nosi ekipu! CJ ce podbaciti kao da gledam
Dobar pocetak 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Juka ne moze sam. Utakmica ce otprilike do poluvremena biti gotova.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Svaki **** kontakt sviraju! Nije ni cudo sto su prvi
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
BO u najavi.
Hajd sto osim Nurkica niko nista ne moze pogoditi, pa oni lopte ne znaju dodati.
Ljudi im sutaju trojku 57% u prvom plvrmnu, 13 od 23. S dr.strane CJ-ejcic i kompanija cak 3 od 6.
Ljudi im sutaju trojku 57% u prvom plvrmnu, 13 od 23. S dr.strane CJ-ejcic i kompanija cak 3 od 6.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 06 apr 2018, 03:15, ukupno mijenjano 1 put.
Svidja mi se Wade Baldwin 
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
Baldwin, Nurk 
CJ kao da ne postoji na parketu 
Mora nauciti igrati taj niski post. I veceras se vidi koliki potencijal ima dolje, ali jednostavno je isuvise predvidljiv. Tacno se zna kad ide onaj spin move, kada redovno dolazi do udvajanja, a Juka se u takvim situacijama nerijetko sav spetlja i izgubi loptu.
Inace, veceras i pored odsustva Damea igra dosta dobro. Nadam se da ce se ova veca minutaza prenijeti i na PO.
Inace, veceras i pored odsustva Damea igra dosta dobro. Nadam se da ce se ova veca minutaza prenijeti i na PO.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
CJ je ocajan sto se tice pasova. Pa daj, razmisli malo jbt!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.