Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Zbogom Zizou! Hvala ti za three-peat. 
Odlazi na vrhuncu kao uvijek
NAJVECI
NAJVECI
Sad kad nam wenger dodje mati mila
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovo se zove otići sa stilom.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne mogu da vjerujem jbte
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Otisao na vrhuncu kao igrac, otisao na vrhuncu kao trener 
Najveci
Najveci
Ovo me baš iznenadilo, ali ovako se može očekivati od čovjeka koji je sve radio sa stilom.
Nakon ovakvih uspjeha čovjek je odlučio da ode.
Sretno Zizu!

Nakon ovakvih uspjeha čovjek je odlučio da ode.
Sretno Zizu!
- legenda reala
- Kontakt:
Arsen proživljava novu mladost u Madridu, Marshal i co u transuMElloo je napisao/la:Sad kad nam wenger dodje mati mila
ma Real je mašinerija, trener im i ne treba i Zizu je samo bio sretan nikakav specijalan stručnjak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma jeste al znas i sam da je potrebno mnogo vise od toga da budes speijcalan strucnjak za klupu Madridalegenda reala je napisao/la:Arsen proživljava novu mladost u Madridu, Marshal i co u transuMElloo je napisao/la:Sad kad nam wenger dodje mati mila![]()
ma Real je mašinerija, trener im i ne treba i Zizu je samo bio sretan nikakav specijalan stručnjak
Niko nije kontrolisao svlacionicu kao on
- legenda reala
- Kontakt:
Arsen će to uspjeti, nije on džaba napustio klupu Arsenala, sigurno mu je Zizu reko da će ići na kraju sezone
Sad bez zajebancije ko bi mogo doći, ovo je baš iznenada, ja ne vidim nijednog ozbiljnog kandidata za klupu Madrida
Sad bez zajebancije ko bi mogo doći, ovo je baš iznenada, ja ne vidim nijednog ozbiljnog kandidata za klupu Madrida
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Omg,jel moguce nista sada nece biti isto,kako god bilo veliki covjek i gospodon.
Jos fino pricam sa starim sinoc reko mogao je fino biti u UEFI sta mo ovo treba haha,kao da sam naslutio.
Low dolazi nakon SP al za mene ako se to desi je los potez.
Conte je slobodan.
Al bi ja pokusao Kloppa uzeti Liverpoolu.
Jos jednom stavrno nemogu da vjerujem
Sad Culesi mogu poceti da slave.
Zidane preuzima Francusku to mu next Chalange EP i SP.
Jos fino pricam sa starim sinoc reko mogao je fino biti u UEFI sta mo ovo treba haha,kao da sam naslutio.
Low dolazi nakon SP al za mene ako se to desi je los potez.
Conte je slobodan.
Al bi ja pokusao Kloppa uzeti Liverpoolu.
Jos jednom stavrno nemogu da vjerujem
Sad Culesi mogu poceti da slave.
Zidane preuzima Francusku to mu next Chalange EP i SP.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 31 maj 2018, 13:39, ukupno mijenjano 2 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Poche..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja se nadam da dolazi Guti. Red je dati i njemu šansu.
Kakav je ovo čovjek, to nisu istine, kae ako vidim da ne ide, da ne mogu da pobeđuje bolje da ide, bolje za klub, za sve. Jao!
Kakav je ovo čovjek, to nisu istine, kae ako vidim da ne ide, da ne mogu da pobeđuje bolje da ide, bolje za klub, za sve. Jao!
- f0rest1946
- Kontakt:
Kakav gospodin
Hvala za sve ljudino
Hvala za sve ljudino
Moguce al nije mi on neki autrite pukao bi on za 2 mjeseca u Madridumadridist je napisao/la:Poche..
Samo Klopp
Steta sto se Raul nije edukovao uz Zidana taman da ga zamjeni.
Zidane je legenda,vidi i on da je losa sezona bila,i atmosfera je sve losija.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Il dat sansu Gutiju il dovest Lowa ako odluci napustit klupu Njemacke. Poche ne bi mogao kontrolisat svlacionicu, Contea bi igraci odje.bali slicno ko Beniteza, a Arsen je izlapio.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Neki dan je potpisao produženje sa Tottenhamom, dakle Levy bi "oderao" Pereza u slučaju da Real pokuša dovesti Pochettina. Mada, lično bih volio da Poche ode u Madrid, jer sigurno da ima kvaliteta za vođenje ovakvog tima.madridist je napisao/la:Poche..
Joachim Loew je produžio do 2022. ako sam dobro vidio, tako da je i tu sigurno ogroman zid.
Ne bi me iznenadilo da na klupu sjedne neki Talijan. Conte ili Allegri (mada i on ima ugovor do 2020. sa Juventusom).
Guardiola i Real su nemoguća kombinacija, Klopp neće odustati od projekta sa Liverpoolom, Mourinho je već bio (a tipujem da su mu madridska vrata zatvorena za sva vremena), ostaju mlade nade poput Nagelsmananna i Tedesca, ali oni sigurno ne mogu ovladati ovakvom svlačionicom, tako da bih njih automatski prekrižio.
Možda vrate Del Bosquea
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Low nikako mnogo je nepoznanica i upitnika,mada pisem da je najrealnija opcija on ili Poche (ovaj ima velike sanse zna jezik),
Krenuti svim silama na Kloppa.
Ili ako ovaj osvoji sa Spanijom ako mozemo celati odma ga potpisati
Krenuti svim silama na Kloppa.
Ili ako ovaj osvoji sa Spanijom ako mozemo celati odma ga potpisati
Pochettino bi bio lud da ode u ovom trenutku u Madrid. Jednostavno, poslije 3 uzastopne titule, ne osvojiš li LP ili ligu, dobivaš otkaz odma i bićeš ko Benitez. Tako da, ko god da dođe, mač s 2 oštrice.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kako bi se ti osjecao kad bi otisao u RealLillard je napisao/la:Pochettino bi bio lud da ode u ovom trenutku u Madrid. Jednostavno, poslije 3 uzastopne titule, ne osvojiš li LP ili ligu, dobivaš otkaz odma i bićeš ko Benitez. Tako da, ko god da dođe, mač s 2 oštrice.
Poche je odlican trener ja bi prvo njega volio vidjet ali sumnjam. SArri isto obecan Celziju.
Conte izgleda kao opcija kada ode iz celzija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.