Futsal Dinamo

Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25682
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la SiamoNoi » 31 mar 2016, 12:55

A tko nije ima od sada pripcenje na stranici kluba gdje je objasnjeno sve sto treba biti i uskoro ce biti potkrijepljeno i konkretnim dokazima.

@bavaria
5 posto od onog nije istina.Moze i Signore putem rodjaka potvrdit ako treba.Dvije godine provociraju iz Nacionala i ovo je bilo izvjesno.Jedino sto se ima za osudit je debil koji je napao golmana,ali tog ce tribina vec rijesit.


Izbori :kafa:

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la Signore » 31 mar 2016, 13:43

SiamoNoi je napisao/la:Moze i Signore putem rodjaka potvrdit ako treba.Dvije godine provociraju iz Nacionala i ovo je bilo izvjesno.Jedino sto se ima za osudit je debil koji je napao golmana,ali tog ce tribina vec rijesit.


Izbori :kafa:
A rodjak je radio. Kad sam vidio naslove po netu pitam ga sta je to na futsalu, nije imao pojma o cemu pricam. Pomalo je razocaran tim cinom, ali ce vidjeti sa svojim sta je bilo pa mi prenijeti :mrgreen:

Ne znam ni hoce li ikad vise ici na utakmice. Neki dan je vracen iz Dugopolja kada su isli na derbi, zatjerao je sve u 100 pm, rekao popalit sve dresove i salove, da mu je dosta i nogometa i svega. Da mi nije bilo zalosno citat sta sve pise smijao bih mu se.

Avatar
Lex
Postovi: 314
Pridružen/a: 07 mar 2015, 19:33
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la Lex » 31 mar 2016, 15:03

Derbi susret 17. kola malonogometnog prvenstva Hrvatske između Futsal Dinama i Nacionala u dvorani II Doma sportova prekinut je zbog nereda na tribinama i ulaska Bad Blue Boysa na teren. Atmosfera u 'dvojci' u srijedu navečer (utakmica počela u 20.30) od početka je bila naelektrizirana, a BBB su veći dio susreta vrijeđali igrače Nacionala.

Do nereda je došlo u samoj završnici prvog poluvremena pri vodstvu Nacionala 2:0 kada je nekoliko navijača Dinama utrčalo na teren. Glavna meta bio je predsjednik Nacionala, Ivica Đolo koji je pokušao pobjeći na sporedan izlaz, a na putu se našao vratar Ivan Pavlić kojeg je jedan od navijača doslovno nokautirao.

- Vidio sam kako navijači trče prema Đoli, a potom me je jedan od njih šakom s leđa pogodio u glavu. Bio je pravi kaos, ali srećom sam prošao bez težih posljedica. Jako me boli lice i morao sam otići u bolnicu na detaljnije preglede, ali siguran sam da će sve biti u redu - kazao je Pavlić.

Pomoćni trener Nacionala, Kujtim Morina također je užasnut scenama koje su se događale u Domu Sportova.

- Došlo je do jedne sporne situacije na koju je reagirao naš predsjednik Ivica Đolo, a potom ga je nekolicina navijača krenula ganjati po tribini te je potom zadobio i nekoliko udaraca. Pozvao sam ga da siđe s tribine među nas, ali navijači su ga nastavili loviti po terenu. Što se tiče same utakmice između momčadi nije bilo nikakvih problema, ali kada je organizacija u pitanju ona je bila katastrofalna. Na trbine je mogao doći tko god je htio bez ikakvih pregleda. Ne znam koliko su uvrede navijača povezane s učlanjivanjem Nacionala u Hajduk, ali oni su nas vrijeđali čitavu utakmicu povicima 'tovarske pič** i slično - prepričavao je događaje Kujtim.

:kafa:

sekretar
Postovi: 1471
Pridružen/a: 07 apr 2014, 20:42
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la sekretar » 31 mar 2016, 15:53

I ovi klosari bi da im se dopusti upravljanje Dinamom. Crne liste :clap: :clap: :clap:

Narkomanski klub na aparatima.

Avatar
badblueboylivno
Postovi: 8701
Pridružen/a: 01 jul 2010, 17:57
Lokacija: EU :rolajz:
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la badblueboylivno » 31 mar 2016, 18:00

:lol:

Guba samo čekala nešto ovakvo, i dočekala nakon dvije godine. :lol: I sad naslađivanje. Još je jače kad se naslađuju ljudi koji s oba kluba, i Dinamom i Futsal Dinamom, nemaju nikakve veze. :lol: Jasno, jedan eksces >>> svi ekscesi kriminalčina iz uprave devastiranog kluba iz Maksimira. :lol: MamiČ gospodin. MamiČa za premJera. :lol:

Za upucati se. :lol:
Hayley <3

sekretar
Postovi: 1471
Pridružen/a: 07 apr 2014, 20:42
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la sekretar » 31 mar 2016, 19:12

Futsal Dinamo je pao na prvom ispitu. Ne racunam 2.HMNL uopste,tako da to nije dvije godine. Kao da su u 2.HMNL bile neke bitne i vazne utakmice,pa da je bila i trun napeta atmosfera. Ovo je bio prvi ispit,prve provokacije,prva utakmica u historiji ovog kluba koja je zahtijevala malo bolju organizaciju. I sve je to izostalo. Kako i nece kad ih ulica vodi.

Ku*ac ce te dobiti Dinamo. Sad HNS treba stupiti na scenu i kazniti ovaj klub toliko da se ne moze nikad vise oporaviti. Udaranje igraca...

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25682
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la SiamoNoi » 31 mar 2016, 19:47

Kme,kme.Al ste se uz*ebali ovo je milina za citat :beba:



Evo sto kaze navijac Squarea:
Ivica Đolo i inače ima taj obrazac ponašanja, dolazi sa 3-4 vlastita zaštitara i provocira protivničku publiku i stručni stožer. Uvijek koristi argument da se napadaju srpski igrači Nacionala. Nama je to isto radio u Zagrebu. Trenera vratara i naših nekoliko navijača je optužio da su vrijeđali srpske igrače i došao ih fizički zastrašivati i provocirati. To nije bilo u medijima jer je završilo neugodno za 'predsjednika'. Naime, naš golman je utrčao u gužvu, gurnuo ga na pod vičući 'brani se ****'.

Da je takve stvari radio u Gospinu polju, ne jamčim da se ne bi ponovilo ovo isto. Zapravo, bilo je samo pitanje vremena. Odavno sam predvidio da će se ovo dogoditi i logično da se dogodilo baš na ovoj utakmici.
Znao sam da je kriminalcina teska,ali zanimljivo da je ovo i prije radio samo se o tome ne pise.Kao sto nije bilo u medijima vrijedjanje igraca FDa u Osijeku i Kohortin prekid utakmice.

Ovdje je cijela istina od sinoc:
Povodom događaja na jučerašnjoj utakmici između Futsal Dinama i Nacionala želimo prije svega izraziti žaljenje zbog nemilih događaja koji su kulminirali udaranjem vratara gostujuće momčadi Ivana Pavlića od strane našeg navijača. Radi se o pojedinačnom činu za kojeg nema opravdanja i mi ga kao klub najstrože osuđujemo. Našem sportskom prijatelju Ivanu želimo da se što prije oporavi i vrati na teren. Također se želimo ispričati i svim našim vjernim navijačima kao i cjelokupnom sportskom dijelu Nacionala na nemilom incidentu koji je završio prekidom utakmice. Naš je stav da fizičkim obračunima bilo kakve vrste bez obzira na provokacije druge strane, nema mjesta na športskim borilištima.

Futsal Dinamo učinit će sve da se ovakve scene više nikada ne ponove.

Klub ovim putem preuzima svu odgovornost radi propusta u organizacijskom smislu, međutim, radi objektivnog informiranja moramo ukazati na neprimjereno ponašanje Ivice Đole, inače osuđivanog za razna kaznena djela i osobe krajnje dvojbenog morala. Riječ je o osobi koja je svim ljudima aktivnima u hrvatskom futsalu poznata po krajnje neprihvatljivom ponašanju koja se nebrojeno puta manifestiralo kroz provokacije. Đolo od osnutka našeg kluba vrši konstantne napade na Futsal Dinamo i naše navijače šireći netrpeljivost i unoseći zatrovane odnose u hrvatski futsal. Koji su njegovi motivi za to ne znamo, ali jedan je svakako zavist radi konkurencije koju je dobio u gradu.

Na jučerašnju utakmicu Đolo dolazi s tri zaštitara i s tribine provocira gledatelje od prve sekunde susreta. Sve je eskaliralo kada pred kraj poluvremena verbalno pa fizički napada gledatelje (nije bila riječ o BBB, nego o običnim navijačima). Tada slijedi reakcija. Za sve ovo Futsal Dinamo ima više svjedoka, pa i video materijal kojim ćemo dokazati njegovo neprihvatljivo ponašanje. Đolo nakon svega ulazi na teren i prijeteći maše prema publici koja već navija i nema namjeru nikoga napadati. Tek nakon toga navijači ulaze u teren i ponovno napadaju Đolu koji bježi. U tom metežu netko nažalost udara vratara zbog čega još jednom izražavamo žaljenje i duboku ispriku.

Tijekom sljedećih dana, Futsal Dinamo će sazvati konferenciju za medije na kojima ćemo javnosti podastrijeti dokaze za naše tvrdnje.

Na kraju moramo u potpunosti demantirati navode Ivice Đole o navodnom vrijeđanju i prijetnjama igračima Nacionala srpske nacionalnosti. Svi koji su bili u dvorani znaju da je i to svjesno širenje lažnih informacija zbog kojih će Futsal Dinamo poduzeti sve zakonom predviđene korake.
Trebalo bi vidjeti mogu li se pokrenuti kakve tuzbe zbog svih iznesenih lazi u medijima od sinoc.Prednjaci fb stranica Nacionala gdje je Djolo na aparatima i vec je toliko sranja ispisao da je tesko i pobrojat.Od onog da je zatvorena dvorana i "hvataju se huligani" do toga da su igraci Dinama napali Nacionalove pa da se vrijedjalo igrace srpske nacionalosti...Sto je najveca ironija policija je u svom priopcenju potvrdila kako iz Nacionala lazu na veliko.

EDIT:A evo najbolje stvari...Djolo se svadja s navijacima preko poruka na fb :rol:


Izbori :kafa:

BakaSliskovic
Postovi: 127
Pridružen/a: 26 mar 2013, 14:40
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la BakaSliskovic » 01 apr 2016, 00:20

Ma ja bi rekao da BBB nema veze s ovim glupostima, nekako mi se sve čini izrežirano :hmmmmm:
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.

Avatar
Lex
Postovi: 314
Pridružen/a: 07 mar 2015, 19:33
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la Lex » 01 apr 2016, 02:16

BakaSliskovic je napisao/la:Ma ja bi rekao da BBB nema veze s ovim glupostima, nekako mi se sve čini izrežirano :hmmmmm:
Apsolutno. Mamic ih je platio da utrce u teren i razbiju golmana. To je sve masonsko/novinarska zavjera... :kafa:

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25682
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la SiamoNoi » 01 apr 2016, 10:48

Dobro,o cemu ti pricas i koja ti je svrha ovdje?Vjerojatno nisi vidio Zagreba u zivotu,a kamoli ove utakmice.


Izbori :kafa:

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25682
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la SiamoNoi » 03 apr 2016, 03:41

Srpski igrači Nacionala demantiraju vlastitog gazdu: Nitko nas nije vrijeđao na nacionalnoj osnovi!
Ima li hejtera? :zviz:


Izbori :kafa:

Avatar
Lex
Postovi: 314
Pridružen/a: 07 mar 2015, 19:33
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la Lex » 05 apr 2016, 02:37

Nakon groznog incidenta na utakmici s Nacionalom, Futsal Dinamo saznao je svoju kaznu...

Disciplinska komisija HNS-a kaznila je zagrebački klub s pet utakmica zabrane igranja pred publikom te novčanom kaznom u iznosu od 25 tisuća kuna.

Podsjetimo, u futsal derbiju Zagreba, utakmica je u 'dvojki' Doma sportova prekinuta u 20. minuti pri vodstvu Nacionala od 2:0 nakon što je dio navijača Futsal Dinama napravila kaos te napala predsjednika Nacionala Ivicu Đolu te vratara Ivana Pavlića.

Ujedno, jasno, utakmica će biti registrirana s rezultatom 3:0 za Nacional.
-
-
Premala kazna. :kafa:

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la Signore » 05 apr 2016, 09:17

To sto se dogodilo je za svaku osudu i najstrozu kaznu, ali kada to usporedimo s velikim nogometom mislim da je prevelika kazna. Klubu su najveci prihodi od ulaznica i onda dobiju kaznu da doslovno pola sezone igraju pred praznom dvoranom. Nisu mi to cista posla. Netko drugi bi dobio 10.000 i dvije, maksimalno tri utakmice bez publike.

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25682
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la SiamoNoi » 06 apr 2016, 00:34

Naravno da je prevelika kazna.Svi znamo i zasto je takva kakva je.A trol Lex nek od*ebe u skokovima i usput se informira o tome kakve kazne su dobili ostali futsal klubovi za ovakve stvari.Tipa Novi Marof.


Izbori :kafa:

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25682
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la SiamoNoi » 07 apr 2016, 01:22

Bilo bi gotovo pa smiješno da se zbog šamara golmanu i prekida jedne futsal utakmice udijele nekakve armagedonske kazne gotovo istog dana kada se politička i nogometna krema ugodno zabavlja u proustaškoj atmosferi Gradskog vrta i gdje nogometni reprezentativci redom izjavljuju da se u takvoj atmosferi koju Osijek priredi uvijek ugodno osjećaju. Proustaška atmosfera odobravana od vrha HNS-a na utakmici koja TV razmjenom ide u sve kuteve Europe, pa i šire, to je OK. Prekid utakmice na opskurnom futsal natjecanju koje čak niti nije snimano TV kamerama, e, to nije samo tako, to je vrijedno alarmiranja svih nogometnih i državnih razina. Zvuči logično?
Je li se bilo kojem klubu u sportu dogodilo išta tragično ili neispravljivo nakon navijačkih nereda? Ikad? Dogodilo se to da je skupina navijača, jedan, dva i deset njih, svejedno, upala u teren, prekinula utakmicu i iz cijele priče je golman protivnika popio 'šljagu'. Incident? Svakako. Razlog za defetističke debate o konačnim slomovima, krajevima priče i slično? Pretjerano.

Živimo u zemlji gdje su navijački neredi započinjali ratove, barem u narodnoj priči, gdje su isti takvi pojedinci zaustavljali dužnosnike Saveza i izbornike na benzinskim pumpama i šamarali ih, gdje su se zapaljene baklje ubacivale u aute sa živim ljudima, je li se ikad kojem klubu dogodilo nešto jako tragično? Je li neki klub zbog toga prestao postojati ili barem pao na niže grane natjecanja? Koliko se sjećam, nije.

Situacija je specifična po tome što se radi o futsalu, klubu koji se natječe u futsal ligi i time je utoliko teže privući publiku pa svaki incident može biti veći minus nego u 'običnom' nogometu. No, Futsal Dinamo nikad nije funkcionirao u okvirima futsala. To je klub pokrenut kao verzija inata Mamićevom Dinamu i za kojeg su oni koji su posjećivali utakmice navijali zbog nekih emocija koje nisu vezane uz ljubav prema futsal igri. I u samim izvještajima o tom klubu više su prostora dobili navijači, dakle BBB, nego igra i igrači. Navijači, dakle BBB, su oduvijek isti, znalo se za što su sposobni i prije nego se dogodilo ovo što se dogodilo, pa ako su se gledali jednim očima do sada, kao ponosni navijači koji navijaju za svoje, a u dosjeu imaju brojne tučnjave i incidente, ne vidim zašto bi još jedan, sto prvi incident na prijašnjih sto, mijenjao išta u pogledu na njih. Onaj 'obični' Dinamo se niti jednom nije manje pratio ili izgubio na popularnosti nakon bilo kojeg incidenta tih istih BBB-a, a bilo ih je i puno gorih. Prestao se pratiti i izgubio na popularnosti iz nekih potpuno drugačijih, svima poznatih razloga.

Koliko se može pročitati, ljudi koji vode Futsal Dinamo su se postavili najbolje što u situaicjji mogu. Priznaju odgovornost, osuđuju takvo ponašanje, iznose nekoliko olakotnih okolnosti, ali kojima ne traže alibi za svoje navijače i to je to. Ništa se drugo ne može napraviti, ništa drugo se niti nema za reći. Još jedan navijački incident, rekao bih čak incidentić, još jedan dan u uredu. Možda bi bilo čudno da se dogodio u nekoj profesionalnoj ligi SAD-a, ali za europsku kulturu navijanja, pogotovo balkansku kojoj pripadamo, ovo zaista nije događaj koji zaslužuje više od osude, osvrta i što prijeg zaborava. Sve više od toga samo ide na ruku onima koji od ove priče žele napraviti više nego što je iz razloga koji nemaju nikakve veze sa borbom protiv huliganizma.

Iako postoji realna mogućnsot da će Futsal Dinamo pretrpiti terže kazne, suspenzije, možda čak izgubiti pravo kortištenja dvorane i slično, upravo takvog razvoja događaja se dečki koji vode klub najmanje trebaju bojati. Bilo kakva sankcija koja bi bila ekstremnija od klasičnog sankcioniranja ovakvih delikata, dakle praktički nikako osim po džepu, bila bi daljnji dokaz da HNS i njegova tijela Futsal Dinamo gledaju kao neprijatelja u svojim redovima i žele taj projekt satrti iz potpuno nesportskih razloga. Što se može bolje dogoditi klubu koji je ionako osnovan kao pokret otpora i protuteža Mamićevom ozloglašenom režimu nego da ga se napravi mučenikom i žrtvom? Kako bolje da se potpuno zabroavi i svede na fusnotu incident koji se dogodio nego da se pokaže da za Futsal Dinamo ionako vrijede neka druga pravila igre nego za bilo koga drugoga.

Bilo bi gotovo pa smiješno da se zbog šamara golmanu i prekida jedne futsal utakmice udijele nekakve armagedonske kazne gotovo istog dana kada se politička i nogometna krema ugodno zabavlja u proustaškoj atmosferi Gradskog vrta i gdje nogometni reprezentativci redom izjavljuju da se u takvoj atmosferi koju Osijek priredi uvijek ugodno osjećaju. Proustaška atmosfera odobravana od vrha HNS-a na utakmici koja TV razmjenom ide u sve kuteve Europe, pa i šire, to je OK. Prekid utakmice na opskurnom futsal natjecanju koje čak niti nije snimano TV kamerama, e, to nije samo tako, to je vrijedno alarmiranja svih nogometnih i državnih razina. Zvuči logično? Vjerojatno ovisi o tome jeste li za 'ove' ili 'one'.

Izbori :kafa:

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25682
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la SiamoNoi » 17 apr 2016, 01:25

Dresovi za iducu sezonu:
slika
:zviz:


Izbori :kafa:

Avatar
Android
Postovi: 6315
Pridružen/a: 22 jun 2012, 18:06
Lokacija: Široki Brig, HRHB
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la Android » 04 jun 2018, 11:38

Poginuli Matija Capar i kadet Dinama Oskar Kadrnka :cry:

Pocivajte u miru
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

crozla
Postovi: 911
Pridružen/a: 25 jan 2016, 11:15
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la crozla » 18 jul 2018, 09:49

Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Avatar
Felixians4
Postovi: 7362
Pridružen/a: 09 apr 2020, 19:20
Kontakt:

Re: Futsal Dinamo

Post Postao/la Felixians4 » 07 jan 2024, 17:37

Futsal Dinamo šampion Hrvatske 2023.

Tako zdrava priča, putokaz i za nogometni Dinamo, klub purgera. Nažalost, pogibije i smrti glavnih aktera i pokretača u međuvremenu koji nisu na Zemlji svjedočili uzdizdanju i osvajanjima hr titule, život je nepravda

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.