FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Dovesti Petra Kunića iz Borca uz ove ako ostanu napad super. Stoperi su nam kritični skroz, Ignjatovica bi trebali da zadrže definitivno. I jos nam trebaju bar dvojica, Hare i Skaha uci s njima u sezonu kritično je.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Prema saznanjima Fene, Rustemović nije na spisku 13 igrača kojima je istekao ugovor, jer je potpisao na dvije godine, s tim što je u ugovoru i klauzula da može otići s Tušnja prije isteka ugovora ukoliko dobije bolju ponudu za nastavak karijere.
Sličan ugovor ima i Amer Bekić s kojim tek predstoje razgovori o ostanku u redovima Crveno-crnih.
Fena saznaje da novi ugovor neće biti ponuđen Aleksandru Lazevskom, Ivoru Weitzeru i Aldinu Hrvanoviću.
Što se tiče reprezentativca Darka Todorovića, koji ima ugovor do 2010. godine, za njega je zainteresirano nekoliko inostranih klubova. Za sada je sve u fazi preliminarnih razgovora, dok se konkretna ponuda očekuje u narednih desetak dana.
Sličan ugovor ima i Amer Bekić s kojim tek predstoje razgovori o ostanku u redovima Crveno-crnih.
Fena saznaje da novi ugovor neće biti ponuđen Aleksandru Lazevskom, Ivoru Weitzeru i Aldinu Hrvanoviću.
Što se tiče reprezentativca Darka Todorovića, koji ima ugovor do 2010. godine, za njega je zainteresirano nekoliko inostranih klubova. Za sada je sve u fazi preliminarnih razgovora, dok se konkretna ponuda očekuje u narednih desetak dana.
-
Sariel1987
- Kontakt:
rijesimo se laze i ovog vic igraca i vec smo pojacani hehe
"Rustemović nije na spisku 13 igrača kojima je istekao ugovor, jer je potpisao na dvije godine, s tim što je u ugovoru i klauzula da može otići s Tušnja prije isteka ugovora ukoliko dobije bolju ponudu za nastavak karijere.
Sličan ugovor ima i Amer Bekić s kojim tek predstoje razgovori o ostanku u redovima Crveno-crnih."
Hoće li naši ikad sastavit neki normalan ugovor, da ide u našu korist, ili da nas ne košta poslije duplo? Eto i Bekić će otići onda čim mu neko ponudi 20KM više. Ili da neki jači klub ponudi istu platu.
Zato Senad i govori da bi bio zadovoljan i sa 250k za Todorovića. Ne bi me čudilo da momak i džaba ode, ima garant neka klauzula ako uspije pojest dvije kile ćevapa za 20 minuta da može ići gdje hoće kad god hoće.
Sličan ugovor ima i Amer Bekić s kojim tek predstoje razgovori o ostanku u redovima Crveno-crnih."
Hoće li naši ikad sastavit neki normalan ugovor, da ide u našu korist, ili da nas ne košta poslije duplo? Eto i Bekić će otići onda čim mu neko ponudi 20KM više. Ili da neki jači klub ponudi istu platu.
Zato Senad i govori da bi bio zadovoljan i sa 250k za Todorovića. Ne bi me čudilo da momak i džaba ode, ima garant neka klauzula ako uspije pojest dvije kile ćevapa za 20 minuta da može ići gdje hoće kad god hoće.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sariel1987
- Kontakt:
za todora ako izvucemo 500k i da se udaramo u zicagu od srece i radosti.
a nekjima i to malo

a nekjima i to malo
- tuzlak1987
- Kontakt:
S obzirom da smo u proslosti uvijek ostajali na nuli bez obzira sto smo imali igrace za prodaju nama bi bio napredak veliki i tih 500 hiljada za Todorovica ako ce da udju u klub. Ovo sto ostali barataju ciframa u drugim ekipama je daleko od istine, ne udju te pare.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nasi stoperi su skuplji od stopera Mladosti, Krupe, Radnika i Borca a uvjerljivo su najlosiji.
nekoliko puta su skuplji od stopera Goska, a mozda su i od njih losiji. Kad bi gledao odnos cijene i onog sta pruzaju, zacas ih mozes zamijeniti.
ovaj Aleksic sto je otisao u Radnik iz Krupe je bolji od svakog naseg, osim mozda od Harija a kod Harija je upitnik nakon ove povrede nakon koje niko nije ni blizu sto je bio.
Skaha i Hari su trebali biti medju najjacim stoperima u ligi, ali nazalost su primjer sta povrede mogu uraditi od karijere
nekoliko puta su skuplji od stopera Goska, a mozda su i od njih losiji. Kad bi gledao odnos cijene i onog sta pruzaju, zacas ih mozes zamijeniti.
ovaj Aleksic sto je otisao u Radnik iz Krupe je bolji od svakog naseg, osim mozda od Harija a kod Harija je upitnik nakon ove povrede nakon koje niko nije ni blizu sto je bio.
Skaha i Hari su trebali biti medju najjacim stoperima u ligi, ali nazalost su primjer sta povrede mogu uraditi od karijere
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Skahic ako ce da se gega po terenu kao ovu sezonu neka ide negdje drugo. A imam neki osjecaj da ostaju nasi stoperi, pa onda opet u sezoni Salihovic odigra 20 utakmica. Treba samo sa Ignjatom sjesti i porazgovarati jer kod Petrovica igra solidno.
-
Sariel1987
- Kontakt:
teska vremena bice bolje
bolje nista ne znat.
bolje nista ne znat.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svi su se oni popravili kod Petrovica ali treba tu procijeniti dobro, Ignjatovic je napredovao i ima jednu platu, negdje sam procitao da bi ostao ali uz nove uslove. Ako su ti uslovi 2-3 hiljade vise nego sto recimo Aleksic ima u Radniku sad, ne vrijedi to.tuzlak1987 je napisao/la:Skahic ako ce da se gega po terenu kao ovu sezonu neka ide negdje drugo. A imam neki osjecaj da ostaju nasi stoperi, pa onda opet u sezoni Salihovic odigra 20 utakmica. Treba samo sa Ignjatom sjesti i porazgovarati jer kod Petrovica igra solidno.
U tome je fazon, sve su to jako dobri igraci za 1500 maraka koliko bi imali u Krupi, Gosku ili Radniku igraci njihovgih kvaliteta. Ali nisu za novce koje imaju kod nas
poslije ovakve sezone obraza da traze povisicu mogu imati samo djeca, ovi ostali su za manje ugovore, a imam neki osjecaj da svi misle da zasluzuju jos
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 05 jun 2018, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
fukare
-
Sariel1987
- Kontakt:
kakve crne povisice, trebaju bit sretni sto je ova sredina takva kakva je pa ih niko nije go vnjivim motkama ganjo
Vidim demokratska nacela su na ovom forumu. Ne d'o Bog drugacije misliti.sviunapad1010 je napisao/la:Hu iz ju?slusalica je napisao/la:Po meni je najvažnije da Ćelo ne ostane.
Ćelo treba da ostane bar još 3-4 sezone ako hoćemo rezultate dugoročno gledano. Novi trener svakih 6 mjeseci nema od rezultata ništa.
@Slobodas Allah razola
Pa nick te tvoj demantuje. Je li mi dopustas da mi se ne dopada trener koji dovodi preplacene Srbijance (izuzetak: Terza bracala) i forsira izuzetno deefanzivan fudbal? Je li mi dopustas da vjerujem fudbalerima sa kojima je radio kada kazu da je u taktickom smislu duduk ?
tz tz tz tz tz tz
Jel' to i Rustemović ode džabe. Šta kaže, jel' planirao tužiti . .pošto nije primio platu do kraja ugovora..
Imao je ugovor na dvije godine,ali su mu stavili u klauzulu da moze otici kad hoce,samo da nas ne tuzi za plate,jer mu izgleda nisu sve isplacene cim se odmah pokupi i odeTuzlak04 je napisao/la:Jel' to i Rustemović ode džabe. Šta kaže, jel' planirao tužiti . .pošto nije primio platu do kraja ugovora..
Opet ce se na kraju krpiti kako znaju i umiju ako se zaglavi u borbi za opstanak
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma to ti je bilo daj da dodje, pa cemo ga privolit da ostane. Medjutim, cim bi ga privolio ?organizacijom kluba ? ambicijama? okruzenjem? publikom?
ideja je bila ok, jer nije ni bilo realno da dovede Sloboda Rustemovica, i dobra ideja privukao si ga nekako hajd ga sad probaj zadrzat. Al ne ide to bas tako, pogotov kad dodje ponuda Zrinjskog koji po svemu odskace u nasoj ligi
to ti je isto prije na igrici dovedes igraca na posudbu pa se nadase da ce mu se svidjet, da ce zavolit
mnogi u ligi se ne mogu pomiriti s tim da je Zrinjski dosao na nivo da kad te oni zovnu, pokupis se i odmah odes
Sarajevo je ubleha, suplja prica, paravan i svi ih skontali. Potpises pa hoces li dobit, kad ces dobit, a tuzit ne smijes. Narusena atmosfera, pritisak nevidjen.
Svakog igraca kojeg placa Zeljo moze ga platiti i Sloboda,ali oni idu na to mi smo Zeljo, publika, mediji, projekat, reprezentacija, izlog, povlasteni polozaj. I to im i prolazi, za sad
Siroki dovodi samo hrvate tako da njih ne vrijedi komentarisati
jedino Zrinjski ti nudi igru bez pritiska, uslove kako napises tako dobijes, afirmaciju, ligu prvaka. Ukratko stabilnost, sistem i sigurnost.
Azmir ce ic na cistu lovu, oni ti daju 5 ja ti dajem 10.
Mladost Krupa i Radnik na skauting i kopanje igraca
Celik i mi smo nepoznanice.
mi ustvari i nismo, mi ne znamo na sto cemo ic, mi samo idemo pa na sta ispadne
ideja je bila ok, jer nije ni bilo realno da dovede Sloboda Rustemovica, i dobra ideja privukao si ga nekako hajd ga sad probaj zadrzat. Al ne ide to bas tako, pogotov kad dodje ponuda Zrinjskog koji po svemu odskace u nasoj ligi
to ti je isto prije na igrici dovedes igraca na posudbu pa se nadase da ce mu se svidjet, da ce zavolit
mnogi u ligi se ne mogu pomiriti s tim da je Zrinjski dosao na nivo da kad te oni zovnu, pokupis se i odmah odes
Sarajevo je ubleha, suplja prica, paravan i svi ih skontali. Potpises pa hoces li dobit, kad ces dobit, a tuzit ne smijes. Narusena atmosfera, pritisak nevidjen.
Svakog igraca kojeg placa Zeljo moze ga platiti i Sloboda,ali oni idu na to mi smo Zeljo, publika, mediji, projekat, reprezentacija, izlog, povlasteni polozaj. I to im i prolazi, za sad
Siroki dovodi samo hrvate tako da njih ne vrijedi komentarisati
jedino Zrinjski ti nudi igru bez pritiska, uslove kako napises tako dobijes, afirmaciju, ligu prvaka. Ukratko stabilnost, sistem i sigurnost.
Azmir ce ic na cistu lovu, oni ti daju 5 ja ti dajem 10.
Mladost Krupa i Radnik na skauting i kopanje igraca
Celik i mi smo nepoznanice.
mi ustvari i nismo, mi ne znamo na sto cemo ic, mi samo idemo pa na sta ispadne
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 05 jun 2018, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Stavili su mu klauzulu da moze ici ako dobije bolju ponudu koju je i dobio, dosao je jer nam je gorilo pod nogama i svaka mu cast.harry_90 je napisao/la:Imao je ugovor na dvije godine,ali su mu stavili u klauzulu da moze otici kad hoce,samo da nas ne tuzi za plate,jer mu izgleda nisu sve isplacene cim se odmah pokupi i odeTuzlak04 je napisao/la:Jel' to i Rustemović ode džabe. Šta kaže, jel' planirao tužiti . .pošto nije primio platu do kraja ugovora..![]()
Opet ce se na kraju krpiti kako znaju i umiju ako se zaglavi u borbi za opstanak
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Druže izgleda da ti ne trpiš drugačije mišljenje čim je takva reakcija. A pitanje ko si jer prvi put vidim da pišeš, sta ti jos nije jasnoslusalica je napisao/la:Vidim demokratska nacela su na ovom forumu. Ne d'o Bog drugacije misliti.sviunapad1010 je napisao/la:Hu iz ju?slusalica je napisao/la:Po meni je najvažnije da Ćelo ne ostane.
Ćelo treba da ostane bar još 3-4 sezone ako hoćemo rezultate dugoročno gledano. Novi trener svakih 6 mjeseci nema od rezultata ništa.
@Slobodas Allah razola![]()
Pa nick te tvoj demantuje. Je li mi dopustas da mi se ne dopada trener koji dovodi preplacene Srbijance (izuzetak: Terza bracala) i forsira izuzetno deefanzivan fudbal? Je li mi dopustas da vjerujem fudbalerima sa kojima je radio kada kazu da je u taktickom smislu duduk ?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne slazem se prvo sto nam je cilj da imamo stabilnost na klupi i kontinuitet.slusalica je napisao/la: Vidim demokratska nacela su na ovom forumu. Ne d'o Bog drugacije misliti.![]()
Drugo sto nam je defanzivan fudbal mozda i obezbjedio opstanak. A trece jer uopste nije toliko forsirao strance osim Ignjatovica i Mijica, Terzic je Bosanac. Weitzer nije bio spreman i nije mu ni igrao. Peru nije mogao na lijevog beka umjesto Lazevskog jer su stoperi cesto van stroja.
Uz to je maksimalno isforsirao Smajica, Todorovica i Muminovica, a poceo ubacivati u igru i dvojicu Hodzica.
Jedini ispit na kojem je pao je Music.
S obzirom u kakvim nas je **** Vlado ostavio i nije čudo da su takve klauzule, bilo je daj šta daš.75000 je napisao/la:Stavili su mu klauzulu da moze ici ako dobije bolju ponudu koju je i dobio, dosao je jer nam je gorilo pod nogama i svaka mu cast.harry_90 je napisao/la:Imao je ugovor na dvije godine,ali su mu stavili u klauzulu da moze otici kad hoce,samo da nas ne tuzi za plate,jer mu izgleda nisu sve isplacene cim se odmah pokupi i odeTuzlak04 je napisao/la:Jel' to i Rustemović ode džabe. Šta kaže, jel' planirao tužiti . .pošto nije primio platu do kraja ugovora..![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.