FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Rustem je doso da ode realno, preso je kod nas samo da mu ne propadne polusezona i da bi mogo otici negdje na ljeto sto je i uradio. I svi su to znali
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
Oce cojk JMBG ako nije problem, cuj ko si , kakav odgovor ocekujes na pitanje ko si na forumu?sviunapad1010 je napisao/la:
Druže izgleda da ti ne trpiš drugačije mišljenje čim je takva reakcija. A pitanje ko si jer prvi put vidim da pišeš, sta ti jos nije jasno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pregovarati ce sa Osmanagicem, Mijicem, Ignjatovicem, Grahovcem, Bekicu se ostaje. Vidjeti cemo, izgleda da ipak rade kako je Petrovic zamislio za ovo ljeto. To se vidi na pustanju Weitzera, Lazevskog i Hrvanovica. Sutra i sa Petrovicem pregovori, a onda ce biti prava pojacanja vjerovatno.
Imamo: Muminovic, Terzic, Beganovic, Ivetic, Salihovic, Hodzic.A, Hodzic.D, Smajic, Omerovic, Maksimovic, Kurtalic.
Todorovica ce prodati u narednih 15 dana. Vjerovatno ce sjesti i sa ostalim seniorima i vidjeti da li ce ostati ili ne. A onda 5-7 novih igraca, prioritet treba biti stoperi, dva dobra veznjaka, kvalitetno krilo.
Imamo: Muminovic, Terzic, Beganovic, Ivetic, Salihovic, Hodzic.A, Hodzic.D, Smajic, Omerovic, Maksimovic, Kurtalic.
Todorovica ce prodati u narednih 15 dana. Vjerovatno ce sjesti i sa ostalim seniorima i vidjeti da li ce ostati ili ne. A onda 5-7 novih igraca, prioritet treba biti stoperi, dva dobra veznjaka, kvalitetno krilo.
Mladi fudbaler Gradine iz Srebrenika Eldin Mustafić (18), odličnim igrama skrenuo je pažnju na sebe.
Mustafić je ove sezone za juniore Gradine postigao čak 30 golova te imaju priliku se plasirati u juniorsku Premijer ligu BiH, a igrao je i za prvi tim gdje je postigao 16 pogodaka.
Radi se o odličnom krilnom napadaču, koji je svojim igrama pažnju na sebe privukao Radničkog iz Niša.
Također, za uslugama Eldina Mustafića interes su pokazala i dva premijerligaša. Samir Adanalić, trener juniora Gradine, kazao nam je kako se radi o fudbaleru kojeg očekuje uspješna karijera, a srebrenički klub prepoznatljiv je po omladinskoj školi fudbala. Ibrahim Škahić, Amer Ordagić, Samir Bekrić, samo su neki od fudbalera koji su ponikli u Gradini.
Kako nam promicu ovi igraci, jel moguce da smo mi jedan od dva pemijerligasa, imal ko kakvih infomacija?
Mustafić je ove sezone za juniore Gradine postigao čak 30 golova te imaju priliku se plasirati u juniorsku Premijer ligu BiH, a igrao je i za prvi tim gdje je postigao 16 pogodaka.
Radi se o odličnom krilnom napadaču, koji je svojim igrama pažnju na sebe privukao Radničkog iz Niša.
Također, za uslugama Eldina Mustafića interes su pokazala i dva premijerligaša. Samir Adanalić, trener juniora Gradine, kazao nam je kako se radi o fudbaleru kojeg očekuje uspješna karijera, a srebrenički klub prepoznatljiv je po omladinskoj školi fudbala. Ibrahim Škahić, Amer Ordagić, Samir Bekrić, samo su neki od fudbalera koji su ponikli u Gradini.
Kako nam promicu ovi igraci, jel moguce da smo mi jedan od dva pemijerligasa, imal ko kakvih infomacija?
Nismo, a da smo ga doveli odma bi bilo pljuvanja sto je pojacanje iz Gradine. Niko nam ne moze ugoditbenTzley je napisao/la:Mladi fudbaler Gradine iz Srebrenika Eldin Mustafić (18), odličnim igrama skrenuo je pažnju na sebe.
Nije to pojacanje, dijete 18 godina ima, niko normalan ne bi popljuvao dovodjenje talenata sa naseg kantona, tu se svi slazemo kako sam ja upratio.MejdanTz je napisao/la: Nismo, a da smo ga doveli odma bi bilo pljuvanja sto je pojacanje iz Gradine. Niko nam ne moze ugodit
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel Husarin? Ako jeste nema tu hajra za nas, dosao bi nam proigrao pa pobjegao u Zrinjski da podjele Husara i Zrinjski pola pola.
Ne znam, zato pitam je li neko ima vise informacija, Skaha je Husarin pa nas nije izlevatio JOStuzlak1987 je napisao/la:Jel Husarin? Ako jeste nema tu hajra za nas, dosao bi nam proigrao pa pobjegao u Zrinjski da podjele Husara i Zrinjski pola pola.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pricao je Husara vodim ja Skahu u Zrinjski ili Sarajevo, ali ocito da ga u citavoj drzavi samo jos mi zelimo pa nije otisaobenTzley je napisao/la:Ne znam, zato pitam je li neko ima vise informacija, Skaha je Husarin pa nas nije izlevatio JOStuzlak1987 je napisao/la:Jel Husarin? Ako jeste nema tu hajra za nas, dosao bi nam proigrao pa pobjegao u Zrinjski da podjele Husara i Zrinjski pola pola.
Sad on vec tamo ide u kancelarije Zrinjskog i Sarajeva nudi Husica, kada vidi da ga ne zele doci ce nama i reci neku cifru, kao evo izaci cu vam u susret.
Ma popljuvali bi itekako, ne nuzno na forumu nego i u gradu, opcenito kazembenTzley je napisao/la:Nije to pojacanje, dijete 18 godina ima, niko normalan ne bi popljuvao dovodjenje talenata sa naseg kantona, tu se svi slazemo kako sam ja upratio.MejdanTz je napisao/la: Nismo, a da smo ga doveli odma bi bilo pljuvanja sto je pojacanje iz Gradine. Niko nam ne moze ugodit
Ja sam rekao niko normalan ne bi popljuvao, a da nas ima svakakvih, imaMejdanTz je napisao/la:Ma popljuvali bi itekako, ne nuzno na forumu nego i u gradu, opcenito kazembenTzley je napisao/la:Nije to pojacanje, dijete 18 godina ima, niko normalan ne bi popljuvao dovodjenje talenata sa naseg kantona, tu se svi slazemo kako sam ja upratio.MejdanTz je napisao/la: Nismo, a da smo ga doveli odma bi bilo pljuvanja sto je pojacanje iz Gradine. Niko nam ne moze ugodit
Kad vidim da je Husarin muka mi odma.benTzley je napisao/la:Mladi fudbaler Gradine iz Srebrenika Eldin Mustafić (18), odličnim igrama skrenuo je pažnju na sebe.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nama ti mladi toliko trenutno nisu toliki problem, imamo Maksimovica-Hodzica-Beganovica za isforsirati, treba njima udariti duze ugovore.
Problem nam je sto za ove iskusnije prave ili nemamo ili fulamo. Ili je njima dosadno igrati u Slobodi pa ne pruze max.
Mi imamo u ovim mladjim igracima pare u klubu, ako ne uzmemo pare mutljavina. Svako normalan bi na svakom od ovih uzeo nesto.
Problem nam je sto za ove iskusnije prave ili nemamo ili fulamo. Ili je njima dosadno igrati u Slobodi pa ne pruze max.
Mi imamo u ovim mladjim igracima pare u klubu, ako ne uzmemo pare mutljavina. Svako normalan bi na svakom od ovih uzeo nesto.
Ne treba propustat prilike da zaradimo na igracima nikad. Nece ti svaka generacija imat dobre igrace, imas sad ovu generaciju al kad pogledas malo tabele omladinskih liga dugo losiji nismo bili i pitanje je koliko ce igraca izaci iz svake generacije, jednom ce izac 4, jednom 1 a jednom nemas nikoga, treba skautirat citav kanton konstantno. A slazem se za iskusnije samo sto zbog njih ne smijemo propustati prilike da djecu dovodimo iz razloga sto mi od tih iskusnijih nemamo nista.tuzlak1987 je napisao/la:Nama ti mladi toliko trenutno nisu toliki problem, imamo Maksimovica-Hodzica-Beganovica za isforsirati, treba njima udariti duze ugovore.
ekipa jeste na proljece biljezila bolje igre i rezultate (volio bih vidjeti tabelu na proljece, neko je vec postavljao, s time da smo posljednih par kola to usrali, moglo je to biti jos bolje), no na tu ekipu na proljece potrebno je napravit upgrade, znaci da to bude jos bolje... za sada ovo ide u pravcu minimalnih promijena, tj. zamijenit ce se igraci koji ce otici (Rustemovic, Todorovic) i dovesti mozda poneki igrac, no nisam siguran da je to ispravno
pozitivno je to sto ce otici Lazevski, Weitzer i Hrvanovic, no cemu pregovori s Grahovcem, osim u slucaju da ce ostati kao rezervni igrac... on nije materijal za startera, jednostavno nedefinisan igrac bez jasne uloge na terenu... dalje, nisam za to da ostanu obojica, Osmanagic i Mijic, Osmanagic se popravio na proljece i njega bih ostavio kao rezervu, a Mijica ne bih cekao, nema nikakvih garancija da ce proigrat... a desit ce se da ce bar jedan biti starter, u najgorem slucaju, obojica ce to biti
da se ja pitam, doveo bih tri vezna igraca za pocetni sastav, jedan ofanzivni vezni i dva zadnja vezna da igraju u paru, jer Slobodi je najpotrebnija kreativnost, ideja u igri (nismo to dobili od Osmanagica i Mijica, a gle cuda, i Weitzer je ofanzivni vezni), dakle imamo tri ofanzivna vezna, niti jedan nije dao sto je trebao, a tu dodas i Grahovca koji nema nikakve kreativnosti u sebi, a niti u defanzivi nije Rustemovic, niti Stjepanovic i imas cetiri neupotrebljiva vezna igraca i pitamo se zasto imamo problema u igri, zasto napadaci ne dobivaju puno lopti itd... jbg lose selektovana ekipa, Celo je to donekle ispeglao, vidjeti cemo sta ce napravit sad na ljeto
dakle, napravis ovako:
napad: Bekic, Husic, Smajic
ofanzivni vezni: novi igrac, Osmanagic/Mijic
lijevo krilo: Smajic, Husic
desno krilo: novi igrac, D. Hodzic
zadnji vezni: dva nova igraca, Grahovac, A. Hodzic
lijevi bek: Pero, novi igrac
desni bek: Terzic, Beganovic
stoper: e ovdje je haos i tu ce biti najvise problema sta i kako
golman: Muminovic, Hadzic, Markovic
to je pet novih igraca sigurno i u zavisnosti od stopera mozda ih bude jos par, na taj nacin izvrsis upgrade u odnosu na ekipu koja je igrala na proljece i spremni cemo biti za novu sezonu... brate, samo je potrebno pametno selektovati ekipu, ne trebaju ti skupi igraci, vec pravi igraci, ako u nasem klubu iko zna prepoznati takve... vidjeti cemo, ljeto je, znaci imaju dosta vise opcija i vremena da to srede
tu je i pet mladih igraca koji su ponikli u Slobodi (Muminovic, Beganovic, A. Hodzic, D. Hodzic, Smajic + Bekic), znaci uz dobro selektovane igrace, uklopis i ove nase omladince...
pozitivno je to sto ce otici Lazevski, Weitzer i Hrvanovic, no cemu pregovori s Grahovcem, osim u slucaju da ce ostati kao rezervni igrac... on nije materijal za startera, jednostavno nedefinisan igrac bez jasne uloge na terenu... dalje, nisam za to da ostanu obojica, Osmanagic i Mijic, Osmanagic se popravio na proljece i njega bih ostavio kao rezervu, a Mijica ne bih cekao, nema nikakvih garancija da ce proigrat... a desit ce se da ce bar jedan biti starter, u najgorem slucaju, obojica ce to biti
da se ja pitam, doveo bih tri vezna igraca za pocetni sastav, jedan ofanzivni vezni i dva zadnja vezna da igraju u paru, jer Slobodi je najpotrebnija kreativnost, ideja u igri (nismo to dobili od Osmanagica i Mijica, a gle cuda, i Weitzer je ofanzivni vezni), dakle imamo tri ofanzivna vezna, niti jedan nije dao sto je trebao, a tu dodas i Grahovca koji nema nikakve kreativnosti u sebi, a niti u defanzivi nije Rustemovic, niti Stjepanovic i imas cetiri neupotrebljiva vezna igraca i pitamo se zasto imamo problema u igri, zasto napadaci ne dobivaju puno lopti itd... jbg lose selektovana ekipa, Celo je to donekle ispeglao, vidjeti cemo sta ce napravit sad na ljeto
dakle, napravis ovako:
napad: Bekic, Husic, Smajic
ofanzivni vezni: novi igrac, Osmanagic/Mijic
lijevo krilo: Smajic, Husic
desno krilo: novi igrac, D. Hodzic
zadnji vezni: dva nova igraca, Grahovac, A. Hodzic
lijevi bek: Pero, novi igrac
desni bek: Terzic, Beganovic
stoper: e ovdje je haos i tu ce biti najvise problema sta i kako
golman: Muminovic, Hadzic, Markovic
to je pet novih igraca sigurno i u zavisnosti od stopera mozda ih bude jos par, na taj nacin izvrsis upgrade u odnosu na ekipu koja je igrala na proljece i spremni cemo biti za novu sezonu... brate, samo je potrebno pametno selektovati ekipu, ne trebaju ti skupi igraci, vec pravi igraci, ako u nasem klubu iko zna prepoznati takve... vidjeti cemo, ljeto je, znaci imaju dosta vise opcija i vremena da to srede
tu je i pet mladih igraca koji su ponikli u Slobodi (Muminovic, Beganovic, A. Hodzic, D. Hodzic, Smajic + Bekic), znaci uz dobro selektovane igrace, uklopis i ove nase omladince...
Izlevatio bi nas do sad da nije **** invalidbenTzley je napisao/la:Ne znam, zato pitam je li neko ima vise informacija, Skaha je Husarin pa nas nije izlevatio JOStuzlak1987 je napisao/la:Jel Husarin? Ako jeste nema tu hajra za nas, dosao bi nam proigrao pa pobjegao u Zrinjski da podjele Husara i Zrinjski pola pola.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Mali Ćosić produžio sa Veležom.Od njegovog dolaska-povratka nema ništa. Laza,Weitz,Hrvanović bivši na Tušnju.Ovaj Lazevski je opet znao nekad odigrat dobro,ali eto svemu dođe kraj,godine čine svoje.Weitzer tanko,mada nije ni imo neke prilike.Ovaj Hrvanović ništa ništa.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Eno ga Rustem zvanicno u Zrinjskom. Nista hvala mu na ovo pola godine i tesko bi ostali u ligi da nije bio u ekipi, ali je steta izgubiti takvog igraca. Rijesiti se Grahovca moramo, covjek ne zna dodati pas, ali nikako, primili smo nekoliko golova poslije njegovih gresaka, ispada ili izgubljenih duela jer je visok 160.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Za Hrvanovića u “kancelariji” kluba navode da nije riječ o nekvalitetnom igraču, ali da će prednost za angažman imati igrači iz Slobodinog omladinskog pogona.
Neizvjestan je ostanak i golmana Adnana Hadžića. Obavit će se razgovori i s njim i Igorom Markovićem, a na probi očekuju i jednog mladog golmana iz Škotske naših korijena. (tl)
Neizvjestan je ostanak i golmana Adnana Hadžića. Obavit će se razgovori i s njim i Igorom Markovićem, a na probi očekuju i jednog mladog golmana iz Škotske naših korijena. (tl)
Selimović čini mi se, '98. ako se ne varam.75000 je napisao/la:Za Hrvanovića u “kancelariji” kluba navode da nije riječ o nekvalitetnom igraču, ali da će prednost za angažman imati igrači iz Slobodinog omladinskog pogona.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.