FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Celo je rekao da dolazi u Tuzlu nakon sto pukne top. On misli da kolektivno citav grad posti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
znaci iza 19og?ok tnxaleksandar_veliki je napisao/la:Danas neces znati nista izuzev za koji su sistem klubovi. Ako budu za promjene onda ce 19. IO najvjerovatnije glasati o promjeni sistema.
a kad je konacni kraj sage borac celik?
-
Sariel1987
- Kontakt:
nesto tu meni oko cele nije potaman.Probisvjet je napisao/la:Celo je rekao da dolazi u Tuzlu nakon sto pukne top. On misli da kolektivno citav grad posti.
Da nece on na semaforima skrenuti lijevoSariel1987 je napisao/la:nesto tu meni oko cele nije potaman.Probisvjet je napisao/la:Celo je rekao da dolazi u Tuzlu nakon sto pukne top. On misli da kolektivno citav grad posti.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la:nesto tu meni oko cele nije potaman.Probisvjet je napisao/la:Celo je rekao da dolazi u Tuzlu nakon sto pukne top. On misli da kolektivno citav grad posti.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nema potrebe da Celo ide gore, ima onaj Kostic, cuo sam da je za one pare sto je dobio od Slobode za dusevnu bol kupio licencu u Jablanici...i onaj novi trener nece sastaviti 7 kola....
Vjerujem da ce Celo ostati u Slobodi, cini mi se kao covjek od principa, a i nebi trebao imati problem s kesom. No opet, mozda bi trebalo malo vise diplomatski oko Tusnja sa Azmirom, jer ako se njemu digne ona stvar, realnost je takva da moze uzeti skoro svakoga iz Slobode, pa tako i Celu, jer uvijek mu Azmir moze dati neku nemoralnu ponudu gdje bi Celini principi bili stavljeni na ozbiljan ispit. No kako se pise, nije mu Celo u viziru pa nebi smjelo biti problema.
Treba biti realan, drzava je u banani, igraci i treneri rade za male pare, igracima je pogotovo kratak "radni vijek" i ja nikoga ne osudjujem ako ode za dobro vece pare igrati, jer se radi o egzistenciji. Drugo bi bilo recimo da igrac u Slobodi ima recimo 5000 mj platu i ode igrati za 5500 u neki komsijski klub, to ne bih "oprostio". Ali kad neko igra za milju, i dodje klub i ponudi mu, lupam, 3-4 puta toliko, to su vec neke stvari gdje je tesko odbiti unatoc svim stvarima. Ljubav je ljubav, ali ona ne placa racune itd.
Zato smatram da Senad treba biti pametan u komunikaciji s Azmirom, mada se bas i ne pokazuje kao neki diplomata. Azmir koliko god da je do sada ostetio Slobodu nekim potezima, to je nista u odnosu na ono sto bi realno mogao kad bi se zainatio, jer covjek ima pare, a za njima realno svi (osim navijaca) lete.
Treba biti realan, drzava je u banani, igraci i treneri rade za male pare, igracima je pogotovo kratak "radni vijek" i ja nikoga ne osudjujem ako ode za dobro vece pare igrati, jer se radi o egzistenciji. Drugo bi bilo recimo da igrac u Slobodi ima recimo 5000 mj platu i ode igrati za 5500 u neki komsijski klub, to ne bih "oprostio". Ali kad neko igra za milju, i dodje klub i ponudi mu, lupam, 3-4 puta toliko, to su vec neke stvari gdje je tesko odbiti unatoc svim stvarima. Ljubav je ljubav, ali ona ne placa racune itd.
Zato smatram da Senad treba biti pametan u komunikaciji s Azmirom, mada se bas i ne pokazuje kao neki diplomata. Azmir koliko god da je do sada ostetio Slobodu nekim potezima, to je nista u odnosu na ono sto bi realno mogao kad bi se zainatio, jer covjek ima pare, a za njima realno svi (osim navijaca) lete.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Oko Slobode se najmanje pita Senad, on je tu instaliran od strane gradonacelnika, sta gradonacelnik odluci oko stadiona tako ce i biti......Celo ce vjerovatno ostati ako smanji listu igraca koje potrazuje....u toku je sanacija kluba_dreamer_ je napisao/la:Vjerujem da ce Celo ostati u Slobodi, cini mi se kao covjek od principa, a i nebi trebao imati problem s kesom. No opet, mozda bi trebalo malo vise diplomatski oko Tusnja sa Azmirom, jer ako se njemu digne ona stvar, realnost je takva da moze uzeti skoro svakoga iz Slobode, pa tako i Celu, jer uvijek mu Azmir moze dati neku nemoralnu ponudu gdje bi Celini principi bili stavljeni na ozbiljan ispit. No kako se pise, nije mu Celo u viziru pa nebi smjelo biti problema.
Pravi borac , ne daj nas Senco

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Mozda Celina kcerkica ga navrati da ostane u Tuzli jer malena bas uziva u nasem gradu. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma Celo ostaje milion posto....samo treba malo da smanji dozivljaj u vezi dovodjenja igraca.....sto nema u Slobodi ima u blizoj okolini...beri gljive oko svoje njive, nije dzaba davno receno.....
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Koliko sam ga nekada podrzavao toliko ga danas prezirem. ..
Azmiru navijaci i pun Tusanj trebaju dati do znanja da tako ne ide.
Mrs u Banovice tamo se fuzirajte .
Azmiru navijaci i pun Tusanj trebaju dati do znanja da tako ne ide.
Mrs u Banovice tamo se fuzirajte .
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Pozz carsijaneri
Nove info:za Slavka ce se znati danas,zapelo oko neki detalja ali ce se znati danas
U pregovorima smo sa par igraca ali ono sta znam pouzdano najblizi nam je Vukmirovic iz sloge.mozda bi bilo dobro dovesti ga igra na poziciji koja nam je deficitirana a kako sam cuo ponajbolji igrac njihov prosle sezone
Nove info:za Slavka ce se znati danas,zapelo oko neki detalja ali ce se znati danas
U pregovorima smo sa par igraca ali ono sta znam pouzdano najblizi nam je Vukmirovic iz sloge.mozda bi bilo dobro dovesti ga igra na poziciji koja nam je deficitirana a kako sam cuo ponajbolji igrac njihov prosle sezone
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
Neka nam malo predsjednika na portalu nije dugo bio...
Ako Slavko ostane znaju se ambicije za narednu sezona,ako ne,onda kud koji mili moji
Nadam se da ce svi biti uredu,samo Slavko manje nerijesenih vise pobjeda ..
Nadam se da ce svi biti uredu,samo Slavko manje nerijesenih vise pobjeda ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ne ide ovo vako i to je to.
Moracu ja se umijesati i kupiti Slobodu.
Vratiti sve dugove sve pozajmice i napraviti klub po mjeri navijaca. .
Mramor ce nam biti marketing menadzer wobly traziti talente po kantonu bio bi 5 puta produktivniji od Karica.
Formiracemo klubski omladinski pogon a pred zakonom zastiti ime kluba i traziti da se ili ugasi ofk ili promjeni ime.
Za trenera sam mislio angazovati Zlatana Bajramovica....clanske uvesti kupiti onu rusevinu kod ismeta i mese i napraviti muzej kluba.
Kupiti Hotel Tuzla i preimenovat u Hotel Sloboda.
Kupiti Musku Vodu i napraviti Slobodin trening centar.
Mramor ce nam biti marketing menadzer wobly traziti talente po kantonu bio bi 5 puta produktivniji od Karica.
Formiracemo klubski omladinski pogon a pred zakonom zastiti ime kluba i traziti da se ili ugasi ofk ili promjeni ime.
Za trenera sam mislio angazovati Zlatana Bajramovica....clanske uvesti kupiti onu rusevinu kod ismeta i mese i napraviti muzej kluba.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Ne spominji Ismeta i Mešu PTSP mi se aktiviraBrcanskamalta je napisao/la:Ne ide ovo vako i to je to.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Sariel1987
- Kontakt:
ih ti si dobar kod mene je ptsp 24/7 sa povremenim pomracenjima

Jel to sve u sklopu Zlatne Karike ili onako cisto busines partyBrcanskamalta je napisao/la:Ne ide ovo vako i to je to.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nemam ja nikakve karike samo ljubav prema svom klubu.Hitman22 je napisao/la:Jel to sve u sklopu Zlatne Karike ili onako cisto busines partyBrcanskamalta je napisao/la:Ne ide ovo vako i to je to.
Uzecu klub na 25 godina adaptacijom statuta i Tusanj na 25 godina koncesije.
Ulozicu u stadion a za to vrijeme sta vratim ulozenog vratim...yebi ga
Nakon isteka ugovora i stadion i klub automatski uzima grad opet.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.