FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 08 jun 2018, 02:20

nukleusmember je napisao/la:ne znam,meni je preloše kada krenemo vraćati naše ohrndane igrače kakvi su god,dupe je u najboljoj formi bio srednja žalost a mislim da je grohn'o najstrašnije čim se vraća u fildzan ligu,igrači se ovamo vraćaju samo ako nemaju bukvalno ama baš nikakvu opciju

VVVBK
Pa jest al je ovo jedna od najgorih evropskih liga i svaki iole kvalitetniji igrač može pravit razliku. Komazec je sam igrao onu polusezonu 2013. a prije toga je u Srbiji bio nezapažen (da se ne furam da toliko pratim JSL da pamtim igrače Hajduka Kule, ne, al se dobro informišem o svakom igraču koji nam dođe i tako... Komazec je tamo bio prosječan igrač ispodprosječnog kluba). Mada se ni meni inače ne sviđa vraćanje bivših igrača jer su svi redom bili duplo gori nego u prvom mandatu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jun 2018, 04:48

FrancescoTotti je napisao/la:a odakle vama Dujakovic izleti na temi? to hairlije nase poslale ponudu il forumska zelja?
Neki momak napisao ali nije zvanicno nista nigdje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 08 jun 2018, 04:59

jel dujakovic bolji od herica?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 jun 2018, 05:09

MortemHz je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:a odakle vama Dujakovic izleti na temi? to hairlije nase poslale ponudu il forumska zelja?
Neki momak napisao ali nije zvanicno nista nigdje
Bilo bi dobro da je tacno. Odlican igrac. On je nedavno zabio prvi gol albancima za mladu repku kad ste ga zamjenili za Micu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 08 jun 2018, 08:00

Dobar potez sa Dupovcem dobili smo sirinu na stoperskim pozicijama a i Adukor moze igrat u vezi sad sto je njegova primarna pozicija a gdje je i Husref rekao da bi ga volio koristiti

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jun 2018, 08:11

bihuzur je napisao/la:jel dujakovic bolji od herica?
ni u snu...

Zrinjski ganja:

Arežinu, Petra Boju(Vitez) - 20g zadnji vezni, Anđelo Bevanda(Metalleghe) - 20g stoper, Nikola Rodin(Čapljina) - 21g stoper(2m), pričali s Karačićem i propali pregovori....

taze s izvora :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 jun 2018, 08:41

Sulenta, ti li si? :mrgreen:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 08 jun 2018, 09:10

Ode babuka. :(

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 08 jun 2018, 09:13

belosevic28 je napisao/la:Joj al frajko krizira. Od "renomiran forumas" do "spodoba" :rol:
Pa kako drugačije da mu kažem. Ja sam mislio da se radi o normalnom članu ovog foruma, sa kim se može normalno komunicirati, a on bez razloga počne vrijeđati, te lobotomac, te trol, te razguli... A mogao sam znati, čim mu je u potpisu "NL" da je pap ak. A na veoma perfidan način skreće temu sa poente moga posta koji kritikuje rad uprave i nekompetentnog trenera "šta je tu je", čiji je on očito neki haver.
P.S. Pod "renomirani" mislio sam više na normalan i civilizovan način komuniciranja. A i tvoji postovi često zasluže moju pažnju.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 08 jun 2018, 09:30

SarajevoJeBordo je napisao/la:@bordopoeta (da ne citiram dug post)
Buraz, ne kontam te, ako si toliko očaran njima odeš u Zvorničku i učlaniš se. I smijeniti trenera s trofejem, a postaviti GOREG nije hrabrost nego idiotizam i nestručnost! Svakako je ovo tema FKS, ako ti se hvali neko drugi imaš njihove teme.

"Kao što vidiš iz broja mojih postova ja ne pišem mnogo, nego samo baš onda kada vidim da konkurenti čine dobre poteze, a naši godinama već katastrofalne."

1. Neko ti je slagao za šta služi forum
2. Pišeš onda premalo u odnosu na to kolika smo katastrofa
"Buraz", kažeš da odem u Zvorničku i učlanim se! Kažeš čovjeku koji je jedini na stadionu Grbavica (osim igrača "Videotona") slavio njihov gol. Mene je, nekada davno učlanio pokojni Budo Vuković, ako ti to nešto znači!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 08 jun 2018, 09:33

FK Sarajevo je zvanično potvrdio da predstojeću takmičarsku sezonu započinje bez tri nogometaša koji su u protekloj sezoni nosili dres Bordo kluba. Bordo klub neće ponuditi nastavak saradnje i nove ugovore Saidu Husejinoviću, Saši Novakoviću i Marjanu Altiparmakovskom te će pomenuti trojac svoje karijere nastaviti u novim sredinama.
Said Husejinović (1988.) sakupio je u protekloj sezoni ukupno sedam zvaničnih nastupa uz jedan pustignut gol. U svoja dva mandata u koševskom premijerligašku sakupio je 54 utakmice uz 13 postignutih golova, a u FK Sarajevo stigao je uoči sezone 2016/2017 iz zagrebačkog Dinama.

Defanzivac Saša Novaković (1991.) upisao je 17 nastupa, a ukupno je odigrao u dresu FK Sarajevo 50 utakmica uz tri postinuta gola. Novaković je stigao u klub u ljetnom prelaznom roku sezone 2016/2017.

Makedonski napadač Marjan Altiparmakovski (1991.) odigrao je dvije službene utakmice za Sarajevo u protekloj polusezoni. On je došao pred kraj zimskog prelaznog roka iz litvanske Suduve u Bordo klub.

"KOJA ŠTETA"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2018, 09:36

Pravda za Sajkacu i Proparmakovskog!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 08 jun 2018, 09:39

miky_hz je napisao/la:Dupovac je za Sofranca stopercina. I po svemu treba da igra prije istoga ,dakle na stoperu dva nasa igraca Dupovac-Mujakic.Pitali ste nedavno koliko to igraca u ekipi imamo koji su uzimali trofeje,evo ga jedan "vise". Sa Sarajevom i kup i prvenstvo,u Moldaviji isto liga i kup.

Najbitnije je da je igrao nije u losoj formi.Prosle sezone 30 nastupa za Borac,sezonu prije isto za Split je igrao skoro pa sve utakmice.A nije ni star toliko "tek" 27 ima u njemu jos fudbalskog dosta zivota pa sto da ne jos jedan dobar transfer vani da ostvari.

Dobro dosao Amere dobar si momak uvijek bio :salut:
Bravo za post! Potpuno se slažem i mislim da je bolji od Šofranca koliko je ovaj do sada pokazao.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 08 jun 2018, 10:35

pustise i altiparmakovskog da ode bez odstete

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 jun 2018, 10:36

Fala Bogu da smo se konačno riješili Saida, Saše i Parmaka!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 jun 2018, 10:45

Evo i ss.ba objavi da smo zainteresovani za Dujakovića iz Krupe. Istina, nisam puno upratio tog momka, vjerovatno je dobar ali da li nam može pomoći obzirom da je vezni igrač gdje smo baš popunjeni (Adukor, Stanojević, Crepulja, Mustafić, iznad Rahmanović, pa i Velkoski), ne računajući Radovca..

Momak je sigurno perspektivan, neko ko može napraviti dobru karijeru i koji se može dobro prodat. Ovi uhljebi u klubu i ne gledaju ko šta igra, daj samo nekog koga ćemo moći prodati i zaraditi a to što su nam bekovi i krila katastrofalni, to ništa...

Daj prvo popunite kvalitetno ekipu pa dovodite mlade igrače. Nemam ništa protiv ovog, čak šta više volio bi da dođe ali prije bi neko kvalitetno pojačanje na bekovima i kriloma gdje je baš prijeko potrebno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jun 2018, 11:48

Da.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 08 jun 2018, 11:52

MortemHz je napisao/la:
Da.
Daleko bolji.

Sutra polufinale Sarajevo - Vojvodina SK1

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jun 2018, 12:41

MortemHz je napisao/la:
Da.
a daj Morteme :nene:
Kako saznaje SportSport.ba, postoji velika mogućnost da Ibričić karijeru nastavi u Premijer ligi BiH. Na meti je par klubova iz elitnog ranga bh. nogometa, a za SportSport.ba je kratko potvrdio da je do sada razgovarao sa prvim čovjek novog premijerligaša Sloge Simin Han Azmirom Husićem.

"Pričao sam sa Husićem, ali ništa to nije definitivno. Ima još par ponuda iz Premijer lige, pa ćemo vidjeti", kazao je 32-godišnji nogometaš.

Ibričić se trenutno odmara u Splitu, a treba dodati da je se početkom 2016. godine povezivao sa Željezničarom.

Kasnije je priznao da su pregovori vođeni, međutim na kraju se odlučio za odlazak u iranski Sepahan.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 08 jun 2018, 12:53

I šta bi, pitarluci? Prekuca li Said ligu s jednom nogom? Da to zaključimo sad kad je otišao?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, Rule_hz i 13 gostiju.