FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Želimo napraviti prvo igrače, a pravo lice Slobode će se moći vidjeti za godinu dana."
Samo odgađaj za godinu, slijedece godine kad ovi polovnjaci odu, kad dodje neko treci dat ce izjavu u kojoj ce bit ''Proigrat cemo tek za 1 godinu.''
Samo odgađaj za godinu, slijedece godine kad ovi polovnjaci odu, kad dodje neko treci dat ce izjavu u kojoj ce bit ''Proigrat cemo tek za 1 godinu.''
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Kontakt:
sunce ti ozareno pa ovi ce se kalit u premijer ligi na sto godina...
sta reci.
samo da ne ispadnemo,samo da ne ispadnemo kuknjava

sta reci.
samo da ne ispadnemo,samo da ne ispadnemo kuknjava

A znas li da mu je u SH treninge znao vodit Taran npr. uz to vodio slogu gdje je 95% utakmica bilo kupljeno...zlajci je napisao/la:Uopce ne zelim o Admiru Smajicu jer covjeka ne znam,o Karicu sam neki dan iznio svoj stav (i jos uvijek mi lici na nestvarnu salu),ali moram intervenirati u vezi Milenka.
Covjek je ulozio puno u svoj razvoj,magistar sporta,profi licenca. Ja se sjecam kada je Sloga igrala u 3.kantonalnoj i tada ih je vodio te mislim ih je vodio do ulaska u 1.Federalnu.
Zasto je vodio nizeligase treba traziti razloge u cinjenici da je covjek sve ove godine rukovodilac u sudskoj policiji, dobro je dobijao saglasnost i za ove amaterske nivoe. On sa beneficiranim policijskim stazom za godinu ide u penziju.
Da se razumijemo,uopce nisam siguran u njegove krajnje mogucnosti,ali morao sam ovo napisati kada procitam o Milenku kao o nekom Indijancu,a covjek to uopce nije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro znaci Smajicevo je da nas malo pogura kao neki faktor i pobrine se da igrac stasa u Slobodi, a da onda Sloboda ima neki mehanizam da za njega zaradi. To je svakako jedna od stavki koje smo trazili, da imamo nekog ko ce napraviti profesionalizam u klubu i pametniju selekciju igraca.
Nekog ko ce za nas malo hodati naokolo i obradjivati managere i igrace.
Nekog ko ce za nas malo hodati naokolo i obradjivati managere i igrace.
Tako je Zlajci, bolje on nego neki indijanac koji ce doci samo uzeti pare i taliti se manedzerima ako vec zele mijenjati trenera..... ako ce Smajic biti umjesto Vibera onda je to veliki pomak za sve selekcije Slobode ako nista covjek je prosao svijeta i bio u klubovima koji su kvantna fizika u organizacijskom smislu za Slobodu.....po ovome sapstenju Smajic je umjesto Vibera zaduzen za kompletan sportski dio u Slobodi....zlajci je napisao/la:Uopce ne zelim o Admiru Smajicu jer covjeka ne znam,o Karicu sam neki dan iznio svoj stav (i jos uvijek mi lici na nestvarnu salu),ali moram intervenirati u vezi Milenka.
Covjek je ulozio puno u svoj razvoj,magistar sporta,profi licenca. Ja se sjecam kada je Sloga igrala u 3.kantonalnoj i tada ih je vodio te mislim ih je vodio do ulaska u 1.Federalnu.
Zasto je vodio nizeligase treba traziti razloge u cinjenici da je covjek sve ove godine rukovodilac u sudskoj policiji, dobro je dobijao saglasnost i za ove amaterske nivoe. On sa beneficiranim policijskim stazom za godinu ide u penziju.
Da se razumijemo,uopce nisam siguran u njegove krajnje mogucnosti,ali morao sam ovo napisati kada procitam o Milenku kao o nekom Indijancu,a covjek to uopce nije.
🔴⚫️
Treba Mujkanovicu naglasit i dobro podebljat da je on odgovoran ako nam dovede premier ligu u pitanje.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Admir Smajic prica pametne stvari, dakle u teoriji je polozio, vidjeti cemo u praksi... zlajci je "pohvalio" Milenka Bosnjakovica i zaista nije covjek indijanac, profi licenca i tako to, vidjeti cemo... ono sto jos uvijek ne znam, ko ce biti trener, ko vodi tekme, Smajic ili Bosnjakovic
“Šef stručnog štaba je Milenko Bošnjaković. Ja sam spona koja će organizovati stvari za prvi tim. Neću voditi politiku kluba, ali ću voditi računa o tome kako se priprema prva ekipa. Pokušat ćemo uspostaviti kontakte sa klubovima iz inostranstva i radit ću dosta na publicitetu Slobode. Ona zaslužuje bolje mjesto u bh. fudbalu”, smatra Smajić.Chinaglia je napisao/la:Admir Smajic prica pametne stvari, dakle u teoriji je polozio, vidjeti cemo u praksi... zlajci je "pohvalio" Milenka Bosnjakovica i zaista nije covjek indijanac, profi licenca i tako to, vidjeti cemo... ono sto jos uvijek ne znam, ko ce biti trener, ko vodi tekme, Smajic ili Bosnjakovic
Domace Smajic, a gostujuce BosnjakovicChinaglia je napisao/la:Admir Smajic prica pametne stvari, dakle u teoriji je polozio, vidjeti cemo u praksi... zlajci je "pohvalio" Milenka Bosnjakovica i zaista nije covjek indijanac, profi licenca i tako to, vidjeti cemo... ono sto jos uvijek ne znam, ko ce biti trener, ko vodi tekme, Smajic ili Bosnjakovic

NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
"Ne, neću ja biti glavni trener, to je pogrešno prenešeno. Ovdje se radi o trenerskom tandemu. Dakle, trenerski tandem Smajić - Bošnjaković. Gospodin Smajić će imati funkciju tim menadžer, on će imati kompletan nadzor nad ekipom i pokušaće svojim iskustvom rada na zapadu pomoći Slobodi, dok sam ja tu da svojim iskustvom i poznavanjem prilika u domaćem fudbalu pridonesem čitavom projektu", istakao je Milenko Bošnjaković za SportSport.ba75000 je napisao/la:“Šef stručnog štaba je Milenko Bošnjaković. Ja sam spona koja će organizovati stvari za prvi tim. Neću voditi politiku kluba, ali ću voditi računa o tome kako se priprema prva ekipa. Pokušat ćemo uspostaviti kontakte sa klubovima iz inostranstva i radit ću dosta na publicitetu Slobode. Ona zaslužuje bolje mjesto u bh. fudbalu”, smatra Smajić.Chinaglia je napisao/la:Admir Smajic prica pametne stvari, dakle u teoriji je polozio, vidjeti cemo u praksi... zlajci je "pohvalio" Milenka Bosnjakovica i zaista nije covjek indijanac, profi licenca i tako to, vidjeti cemo... ono sto jos uvijek ne znam, ko ce biti trener, ko vodi tekme, Smajic ili Bosnjakovic
Kakve spone u pm kako sam se iznervirao strasno.
-
- Kontakt:
nek nam je bog na pomoci.

a boga nema tako da ni pomoci biti nece kuknjava

a boga nema tako da ni pomoci biti nece kuknjava

Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 08 jun 2018, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Razumijem te u potpunosti, od pocetka diskusije vidim da dijelimo isto misljenje. Veliki veliki korak unazad.75000 je napisao/la:Kakve spone u pm kako sam se iznervirao strasno.
Cuj uozbiljiti rad ekipe, pa ako Petrovic nije bio disciplinovan i profesionalan onda ne znam ko ce bit.
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Znaci, Milenko Bosnjakovic sef strusnog staba, Smajic team menager...glavni covjek za kompletan sportski segment FK Slobode, zaduzen za sve selekcije Slobode, dovodjenje, prodaju, ugovaranje, dogovaranje...glavni baja u klubu sto se tice sportskog dijela......
🔴⚫️
Vratite Ibrakovica!!!
Dakle Denis noga , ukratko ! Smajkan pravi od nas sponu ka bogatim klubovima i prodaji igrača u iste.Skver je napisao/la:Znaci, Milenko Bosnjakovic sef strusnog staba, Smajic team menager...glavni covjek za kompletan sportski segment FK Slobode, zaduzen za sve selekcije Slobode, dovodjenje, prodaju, ugovaranje, dogovaranje...glavni baja u klubu sto se tice sportskog dijela......
Helem nešto kao socijalizam koji je spona Komunizma i kapitalizma.
Imamo tri eksponata vrijedna pa da vidimo šta je
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sta nije udure......prave ljudi red u sportskom dijelu, gdje je bio totalni nered i nerad......na prvu mi je bilo bezveze, ali ovo sto rade je super stvar sa Smajicem u ulozi team menager/a
🔴⚫️
Slazem se.Spaha je DOKTOR za Milenka.Pa Spaha je izgradio ovu djecu koja iz Slobode odose u Zrinjski, Zelju,Sarajevo.Poznaje dobro situaciju u klubu, omladinski pogon, trenutni igracki kadar.Ulaze u sebe i nadogradjuje se profesionalno.Kada ode u drugi klub i tamo ostvari uspjeh onda cemo kukati.A nama ostaje da za 100 godišnjicu kluba svi kolektivno fasujemo secernu bolest zbog sikiracije.bhpremierliga12 je napisao/la:Ako su vec doveli ovoga kao menadzera i da upravlja klubom, ZASTO SE VRATIO DENIS, zasto se nije ostavio onda Slavko kao trener ili zasto se nije stavio Spaha, ko da ovaj ima nesto vise iskustva od njega..Propast, kako nam zavukose sa ovom pricom oko stadiona, pa onda sa pricom da Slavko sigurno ostaje i onda ga izradise samo tako..
Citiraj se sam na kraju prve polusezone i vidjet ces koliko je ovo dobar potez.Skver je napisao/la:Sta nije udure......prave ljudi red u sportskom dijelu, gdje je bio totalni nered i nerad......na prvu mi je bilo bezveze, ali ovo sto rade je super stvar sa Smajicem u ulozi team menager/a
laku noc
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Ja rekoh, možda nam baš ovaj čovjek pomogne pri inostranim vezama i pri prodaji igrača. Vidjet ćemo uskoro sve, kad par pripremnih prođe.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.